Въобще не сметам за необходимо да коментирам кво прави или не прави Бубето индивидуално - тва си е лично нейна работа - който я е изпукал, да е жив и здрав.DanteDante написа: ↑Вто Мар 10, 2026 9:37 amПриятелю, Дилена ако не си я изплющял още на първия или втория път, то вероятно няма да я изплющиш никога:) дамата сама си го иска, без да я натискат особено.
ДИЛЕНА, кв. Гео Милев - Nuru масаж и някои други екстри
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
razputin
- Благодарил: 326 пъти
- Благодарен: 536 пъти
- Обратна връзка:
Re: ДИЛЕНА, кв. Гео Милев - Nuru масаж и някои други екстри
Койнаре rulez 
То па кой ли те и пита тебе, бот такъвrazputin написа: ↑Сря Мар 11, 2026 8:25 amВъобще не сметам за необходимо да коментирам кво прави или не прави Бубето индивидуално - тва си е лично нейна работа - който я е изпукал, да е жив и здрав.DanteDante написа: ↑Вто Мар 10, 2026 9:37 amПриятелю, Дилена ако не си я изплющял още на първия или втория път, то вероятно няма да я изплющиш никога:) дамата сама си го иска, без да я натискат особено.
-
razputin
- Обратна връзка:
Еш па и тва го казва некъв позеленел цифуняк без пукнато мнение за мурва при която e бил. Тоа същия клефар само разпитва тука и са чеплези из форума откгоги е регистриран и маа злобарки, ако има на кво да ги маа въобще.
Ей, млого прост народ са навъди начи.
Та да са върнеме на темата за услугите включени в официалния ценоразпис на Дилена, не тоа под масата дет явно го пробутва на уж селекирани балъци да са чустват специални.
Ей, млого прост народ са навъди начи.
Та да са върнеме на темата за услугите включени в официалния ценоразпис на Дилена, не тоа под масата дет явно го пробутва на уж селекирани балъци да са чустват специални.
Койнаре rulez 
Здравейте,
гледам голяма дискусия за тази Дилена. Ходил съм преди завишаванетто на цени беше си ок, но нямаше никакви екстри повече от споменатите.
Мой приятел е бил наскоро и каза, че има повече от описаното. Та въпроса ми е дали има нещо повече заради новите цени или си го предлага само по синпатия както споенахте в по-горен пост, понеже преди като съм ходил не е имало.
гледам голяма дискусия за тази Дилена. Ходил съм преди завишаванетто на цени беше си ок, но нямаше никакви екстри повече от споменатите.
Мой приятел е бил наскоро и каза, че има повече от описаното. Та въпроса ми е дали има нещо повече заради новите цени или си го предлага само по синпатия както споенахте в по-горен пост, понеже преди като съм ходил не е имало.
Според мен е съчетание от двете неща. На мен сега ми дава някои дребни екстрички в рамките на стандартната цена, за които преди ми е взимала допълнително. Подчертавам "дребни", т.е. не френска и секс. Просто иска да си запази редовните клиенти.CRKP11 написа: ↑Пет Мар 20, 2026 11:44 am Здравейте,
-
razputin
- Обратна връзка:
От сичките дебилни патки с обяви за еротични масажи (тръкане с мискинлъци) към момента, продължавам да сметам че Диленка /Бубето има най много потенцеал да са развие, та цената да отговара на качеството, което в момента ич не е така, не беше така и преди еврото, ма са тръпеше некак. Ма тва ша е само, ако си включи некак тимберицата на режим мислене, инак тя си ги може нещата с еротиката.
И въобще не коментирам френска и секс тука, тва е съвсем друга облас, па и са малко тия дето бръкат мискинлъците с гнясането, язе не съм от тех.
Във всеки случай ако прават нещо е редно да го знаеме предварително - тия селски варианти да идеш, та белки получиш неко бонус (срещу още парa) па и да им са молиш за таа работа отгоре натава сичкото, и они да са прават на нещо специални, не връват на тия цени.
И въобще не коментирам френска и секс тука, тва е съвсем друга облас, па и са малко тия дето бръкат мискинлъците с гнясането, язе не съм от тех.
Във всеки случай ако прават нещо е редно да го знаеме предварително - тия селски варианти да идеш, та белки получиш неко бонус (срещу още парa) па и да им са молиш за таа работа отгоре натава сичкото, и они да са прават на нещо специални, не връват на тия цени.
Последно промяна от razputin на Съб Мар 21, 2026 11:24 am, променено общо 2 пъти.
Койнаре rulez 
-
DanteDante
С нея винаги е по симпатия. Самият аз отидох при нея след много прочетени коментари, в които се посочваше, че не следва да се очаква нищо извън еротичния масаж с хепи енд и в тази връзка просто си лежах кротко, без да имам никакви очаквания. Нещата станаха естествено, не съм бил таксуван извън цената на масажа.CRKP11 написа: ↑Пет Мар 20, 2026 11:44 am Здравейте,
-
razputin
- Обратна връзка:
Я гле ! Ма мноо па симпатичен ше земе да дойдеш, сигур направо й е изтекла мъзгъта кат та а видела, подивела а на разгонена биволица, подбелила е дзъркелите и сама си го а заглобила на сепуко, да са начеше, че не е виждала уй никогиж, сигур даже ти и фръли едни 200 евра та да си плати за услугата да я плющи такъв извънземен симпатяга кат тебе.
И кво викаш после - га са събуди чаршафа мокър, пръстите ти в контакта и гъзъ ти ръкоплеска с пеесе херца, а Дилена я немаше и никогиж не я е имало - разтворила са а в ефира от кеф.
И така "секи път" с тебе по симпатия.
Деба, ма бетер на училище за нефелни са обърна.
Последно промяна от razputin на Съб Мар 21, 2026 4:59 pm, променено общо 1 път.
Койнаре rulez 
-
DanteDante
пичага, ако ще ти е по- спокойно, приеми, че това не е истина, ама едва ли съм първия, нито ще съм последния, с който дамата ще е имала вземане даване именно по симпатии, очевидно с теб няма да се случи, но не е нужно да злобееш като жена
-
razputin
- Обратна връзка:
Хаха, кво да ми е спокойно, "пичага" то язе жси умра от смех. Ми продължавай да чуеме, как беше, тва онова, къ си я клатил кат дръта уазка ведро с млеко.
Тя и кака е тука, баре и тя доразкаже неко пикантна подробнос как е минал мандръсинга по симпатии с такъв "пичага-симпатяга" кат тебе, сигур й е било и нея еротчен сън тва плющене с тва твойто обаяние, ма се ша требва да си припомни па и тя нещичко "пичага"
Тя и кака е тука, баре и тя доразкаже неко пикантна подробнос как е минал мандръсинга по симпатии с такъв "пичага-симпатяга" кат тебе, сигур й е било и нея еротчен сън тва плющене с тва твойто обаяние, ма се ша требва да си припомни па и тя нещичко "пичага"
Койнаре rulez 
-
razputin
- Обратна връзка:
Ма аре де, чакаме Бамбината да си признае как пичагата-симпатягата я е издънил с хастара навънка от кецане по симпатеа.
Докоги ша тръпнеме, не е чесно.
Тамън са наамбицирах от койнарски галош да ставам симпатичен пичага и язе и даже да са избръсна под мишците, па и под макарите и да си изрежа ноктите, сичкото без упойка -бетер да съм неко градски симпатяга, та да я измандръсам и язе момата еднъжка- а то па да не земе да е на халос таа, еле па ако Бамбина земе да са окаже лесбийка примерно, а пичагата симпатичен ДантеБастун - поредния обикновен долен лъжлив прос амбреаж, дет я му е дала да я лиже срещу реклама, я не -ми язък ми за старанието, ебаго.
Бубе, айде разправяй, патенце, не са срамувай, кажи, пиле къ успе а ти го навръви тоа симпатичния с двете мнения, та да разбереме ние тука от пръва ръка.
Докоги ша тръпнеме, не е чесно.
Тамън са наамбицирах от койнарски галош да ставам симпатичен пичага и язе и даже да са избръсна под мишците, па и под макарите и да си изрежа ноктите, сичкото без упойка -бетер да съм неко градски симпатяга, та да я измандръсам и язе момата еднъжка- а то па да не земе да е на халос таа, еле па ако Бамбина земе да са окаже лесбийка примерно, а пичагата симпатичен ДантеБастун - поредния обикновен долен лъжлив прос амбреаж, дет я му е дала да я лиже срещу реклама, я не -ми язък ми за старанието, ебаго.
Бубе, айде разправяй, патенце, не са срамувай, кажи, пиле къ успе а ти го навръви тоа симпатичния с двете мнения, та да разбереме ние тука от пръва ръка.
Койнаре rulez