ДИЛЕНА, кв. Гео Милев - Nuru масаж и някои други екстри

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 326 пъти
Благодарен: 536 пъти
Обратна връзка:

Re: ДИЛЕНА, кв. Гео Милев - Nuru масаж и някои други екстри

Мнение от razputin »

DanteDante написа: Вто Мар 10, 2026 9:37 am
razputin написа: Пон Мар 09, 2026 11:31 pm Бе тя темата е плющи ли са Бубето вече за 130 евърс, кат дигна цената, ма момето нещо уж хитро го увърта и го играе нещо интересна. Нищо, шсе проплющи и хоро ше играе.
Приятелю, Дилена ако не си я изплющял още на първия или втория път, то вероятно няма да я изплющиш никога:) дамата сама си го иска, без да я натискат особено.
Въобще не сметам за необходимо да коментирам кво прави или не прави Бубето индивидуално - тва си е лично нейна работа - който я е изпукал, да е жив и здрав.
Койнаре rulez :!:
avensis13
Благодарил: 7 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от avensis13 »

razputin написа: Сря Мар 11, 2026 8:25 am
DanteDante написа: Вто Мар 10, 2026 9:37 am
razputin написа: Пон Мар 09, 2026 11:31 pm Бе тя темата е плющи ли са Бубето вече за 130 евърс, кат дигна цената, ма момето нещо уж хитро го увърта и го играе нещо интересна. Нищо, шсе проплющи и хоро ше играе.
Приятелю, Дилена ако не си я изплющял още на първия или втория път, то вероятно няма да я изплющиш никога:) дамата сама си го иска, без да я натискат особено.
Въобще не сметам за необходимо да коментирам кво прави или не прави Бубето индивидуално - тва си е лично нейна работа - който я е изпукал, да е жив и здрав.
То па кой ли те и пита тебе, бот такъв
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Еш па и тва го казва некъв позеленел цифуняк без пукнато мнение за мурва при която e бил. Тоа същия клефар само разпитва тука и са чеплези из форума откгоги е регистриран и маа злобарки, ако има на кво да ги маа въобще.
Ей, млого прост народ са навъди начи.
Та да са върнеме на темата за услугите включени в официалния ценоразпис на Дилена, не тоа под масата дет явно го пробутва на уж селекирани балъци да са чустват специални.
CRKP11

Мнение от CRKP11 »

Здравейте,
гледам голяма дискусия за тази Дилена. Ходил съм преди завишаванетто на цени беше си ок, но нямаше никакви екстри повече от споменатите.
Мой приятел е бил наскоро и каза, че има повече от описаното. Та въпроса ми е дали има нещо повече заради новите цени или си го предлага само по синпатия както споенахте в по-горен пост, понеже преди като съм ходил не е имало.
strike1st
Благодарил: 1 път
Благодарен: 3 пъти

Мнение от strike1st »

CRKP11 написа: Пет Мар 20, 2026 11:44 am Здравейте,
гледам голяма дискусия за тази Дилена. Ходил съм преди завишаванетто на цени беше си ок, но нямаше никакви екстри повече от споменатите.
Мой приятел е бил наскоро и каза, че има повече от описаното. Та въпроса ми е дали има нещо повече заради новите цени или си го предлага само по синпатия както споенахте в по-горен пост, понеже преди като съм ходил не е имало.
Според мен е съчетание от двете неща. На мен сега ми дава някои дребни екстрички в рамките на стандартната цена, за които преди ми е взимала допълнително. Подчертавам "дребни", т.е. не френска и секс. Просто иска да си запази редовните клиенти.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

От сичките дебилни патки с обяви за еротични масажи (тръкане с мискинлъци) към момента, продължавам да сметам че Диленка /Бубето има най много потенцеал да са развие, та цената да отговара на качеството, което в момента ич не е така, не беше така и преди еврото, ма са тръпеше некак. Ма тва ша е само, ако си включи некак тимберицата на режим мислене, инак тя си ги може нещата с еротиката.
И въобще не коментирам френска и секс тука, тва е съвсем друга облас, па и са малко тия дето бръкат мискинлъците с гнясането, язе не съм от тех.
Във всеки случай ако прават нещо е редно да го знаеме предварително - тия селски варианти да идеш, та белки получиш неко бонус (срещу още парa) па и да им са молиш за таа работа отгоре натава сичкото, и они да са прават на нещо специални, не връват на тия цени.
Последно промяна от razputin на Съб Мар 21, 2026 11:24 am, променено общо 2 пъти.
DanteDante

Мнение от DanteDante »

CRKP11 написа: Пет Мар 20, 2026 11:44 am Здравейте,
С нея винаги е по симпатия. Самият аз отидох при нея след много прочетени коментари, в които се посочваше, че не следва да се очаква нищо извън еротичния масаж с хепи енд и в тази връзка просто си лежах кротко, без да имам никакви очаквания. Нещата станаха естествено, не съм бил таксуван извън цената на масажа.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

DanteDante написа: Съб Мар 21, 2026 11:22 am
Я гле ! Ма мноо па симпатичен ше земе да дойдеш, сигур направо й е изтекла мъзгъта кат та а видела, подивела а на разгонена биволица, подбелила е дзъркелите и сама си го а заглобила на сепуко, да са начеше, че не е виждала уй никогиж, сигур даже ти и фръли едни 200 евра та да си плати за услугата да я плющи такъв извънземен симпатяга кат тебе.

И кво викаш после - га са събуди чаршафа мокър, пръстите ти в контакта и гъзъ ти ръкоплеска с пеесе херца, а Дилена я немаше и никогиж не я е имало - разтворила са а в ефира от кеф.
И така "секи път" с тебе по симпатия.

Деба, ма бетер на училище за нефелни са обърна.
Последно промяна от razputin на Съб Мар 21, 2026 4:59 pm, променено общо 1 път.
DanteDante

Мнение от DanteDante »

пичага, ако ще ти е по- спокойно, приеми, че това не е истина, ама едва ли съм първия, нито ще съм последния, с който дамата ще е имала вземане даване именно по симпатии, очевидно с теб няма да се случи, но не е нужно да злобееш като жена😂
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Хаха, кво да ми е спокойно, "пичага" то язе жси умра от смех. Ми продължавай да чуеме, как беше, тва онова, къ си я клатил кат дръта уазка ведро с млеко.
Тя и кака е тука, баре и тя доразкаже неко пикантна подробнос как е минал мандръсинга по симпатии с такъв "пичага-симпатяга" кат тебе, сигур й е било и нея еротчен сън тва плющене с тва твойто обаяние, ма се ша требва да си припомни па и тя нещичко "пичага" :mrgreen:
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ма аре де, чакаме Бамбината да си признае как пичагата-симпатягата я е издънил с хастара навънка от кецане по симпатеа. Докоги па ша тръпнеме, не е чесно. Тамън са амбицирах от Койнарски галош да ставам симпатичен пичага и язе и даже да са избръсна под мишците, па и под макарите без упойка -бетер да съм неко градски симпатяга, та да я измандръсам и язе момата еднъжка- а то да не земе да е на халос таа, еле па ако Бамбина земе да са окаже лесбийка, а пичагата симпатичен ДантеБастун - поредния обикновен долен лъжлив прос амбреаж, ми язък ми за старанието, ебаго.

Бубе, разправяй, патенце, не са срамувай, кажи, мило как та навръви тоа симпатичния, та да разбереме от пръва ръка.
Публикувай отговор