ДИЛЕНА, кв. Гео Милев - Nuru масаж и някои други екстри

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 326 пъти
Благодарен: 536 пъти
Обратна връзка:

Re: ДИЛЕНА, кв. Гео Милев - Nuru масаж и някои други екстри

Мнение от razputin »

DanteDante написа: Вто Мар 10, 2026 9:37 am
razputin написа: Пон Мар 09, 2026 11:31 pm Бе тя темата е плющи ли са Бубето вече за 130 евърс, кат дигна цената, ма момето нещо уж хитро го увърта и го играе нещо интересна. Нищо, шсе проплющи и хоро ше играе.
Приятелю, Дилена ако не си я изплющял още на първия или втория път, то вероятно няма да я изплющиш никога:) дамата сама си го иска, без да я натискат особено.
Въобще не сметам за необходимо да коментирам кво прави или не прави Бубето индивидуално - тва си е лично нейна работа - който я е изпукал, да е жив и здрав.
Койнаре rulez :!:
avensis13
Благодарил: 7 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от avensis13 »

razputin написа: Сря Мар 11, 2026 8:25 am
DanteDante написа: Вто Мар 10, 2026 9:37 am
razputin написа: Пон Мар 09, 2026 11:31 pm Бе тя темата е плющи ли са Бубето вече за 130 евърс, кат дигна цената, ма момето нещо уж хитро го увърта и го играе нещо интересна. Нищо, шсе проплющи и хоро ше играе.
Приятелю, Дилена ако не си я изплющял още на първия или втория път, то вероятно няма да я изплющиш никога:) дамата сама си го иска, без да я натискат особено.
Въобще не сметам за необходимо да коментирам кво прави или не прави Бубето индивидуално - тва си е лично нейна работа - който я е изпукал, да е жив и здрав.
То па кой ли те и пита тебе, бот такъв
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Еш па и тва го казва некъв позеленел цифуняк без пукнато мнение за мурва при която e бил. Тоа същия клефар само разпитва тука и са чеплези из форума откгоги е регистриран и маа злобарки, ако има на кво да ги маа въобще.
Ей, млого прост народ са навъди начи.
Та да са върнеме на темата за услугите включени в официалния ценоразпис на Дилена, не тоа под масата дет явно го пробутва на уж селекирани балъци да са чустват специални.
CRKP11

Мнение от CRKP11 »

Здравейте,
гледам голяма дискусия за тази Дилена. Ходил съм преди завишаванетто на цени беше си ок, но нямаше никакви екстри повече от споменатите.
Мой приятел е бил наскоро и каза, че има повече от описаното. Та въпроса ми е дали има нещо повече заради новите цени или си го предлага само по синпатия както споенахте в по-горен пост, понеже преди като съм ходил не е имало.
strike1st
Благодарил: 1 път
Благодарен: 3 пъти

Мнение от strike1st »

CRKP11 написа: Пет Мар 20, 2026 11:44 am Здравейте,
гледам голяма дискусия за тази Дилена. Ходил съм преди завишаванетто на цени беше си ок, но нямаше никакви екстри повече от споменатите.
Мой приятел е бил наскоро и каза, че има повече от описаното. Та въпроса ми е дали има нещо повече заради новите цени или си го предлага само по синпатия както споенахте в по-горен пост, понеже преди като съм ходил не е имало.
Според мен е съчетание от двете неща. На мен сега ми дава някои дребни екстрички в рамките на стандартната цена, за които преди ми е взимала допълнително. Подчертавам "дребни", т.е. не френска и секс. Просто иска да си запази редовните клиенти.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

От сичките дебилни патки с обяви за еротични масажи (тръкане с мискинлъци) към момента, продължавам да сметам че Диленка /Бубето има най много потенцеал да са развие, та цената да отговара на качеството, което в момента ич не е така, не беше така и преди еврото, ма са тръпеше некак. Ма тва ша е само, ако си включи некак тимберицата на режим мислене, инак тя си ги може нещата с еротиката.
И въобще не коментирам френска и секс тука, тва е съвсем друга облас, па и са малко тия дето бръкат мискинлъците с гнясането, язе не съм от тех.
Във всеки случай ако прават нещо е редно да го знаеме предварително - тия селски варианти да идеш, та белки получиш неко бонус (срещу още парa) па и да им са молиш за таа работа отгоре натава сичкото, и они да са прават на нещо специални, не връват на тия цени.
Последно промяна от razputin на Съб Мар 21, 2026 11:24 am, променено общо 2 пъти.
DanteDante

Мнение от DanteDante »

CRKP11 написа: Пет Мар 20, 2026 11:44 am Здравейте,
С нея винаги е по симпатия. Самият аз отидох при нея след много прочетени коментари, в които се посочваше, че не следва да се очаква нищо извън еротичния масаж с хепи енд и в тази връзка просто си лежах кротко, без да имам никакви очаквания. Нещата станаха естествено, не съм бил таксуван извън цената на масажа.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

DanteDante написа: Съб Мар 21, 2026 11:22 am
Я гле ! Ма мноо па симпатичен ше земе да дойдеш, сигур направо й е изтекла мъзгъта кат та а видела, подивела а на разгонена биволица, подбелила е дзъркелите и сама си го а заглобила на сепуко, да са начеше, че не е виждала уй никогиж, сигур даже ти и фръли едни 200 евра та да си плати за услугата да я плющи такъв извънземен симпатяга кат тебе.

И кво викаш после - га са събуди чаршафа мокър, пръстите ти в контакта и гъзъ ти ръкоплеска с пеесе херца, а Дилена я немаше и никогиж не я е имало - разтворила са а в ефира от кеф.
И така "секи път" с тебе по симпатия.

Деба, ма бетер на училище за нефелни са обърна.
Последно промяна от razputin на Съб Мар 21, 2026 4:59 pm, променено общо 1 път.
DanteDante

Мнение от DanteDante »

пичага, ако ще ти е по- спокойно, приеми, че това не е истина, ама едва ли съм първия, нито ще съм последния, с който дамата ще е имала вземане даване именно по симпатии, очевидно с теб няма да се случи, но не е нужно да злобееш като жена😂
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Хаха, кво да ми е спокойно, "пичага" то язе жси умра от смех. Ми продължавай да чуеме, как беше, тва онова, къ си я клатил кат дръта уазка ведро с млеко.
Тя и кака е тука, баре и тя доразкаже неко пикантна подробнос как е минал мандръсинга по симпатии с такъв "пичага-симпатяга" кат тебе, сигур й е било и нея еротчен сън тва плющене с тва твойто обаяние, ма се ша требва да си припомни па и тя нещичко "пичага" :mrgreen:
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ма аре де, чакаме Бамбината да си признае как пичагата-симпатягата я е издънил с хастара навънка от кецане по симпатеа.
Докоги ша тръпнеме, не е чесно.
Тамън са наамбицирах от койнарски галош да ставам симпатичен пичага и язе и даже да са избръсна под мишците, па и под макарите и да си изрежа ноктите, сичкото без упойка -бетер да съм неко градски симпатяга, та да я измандръсам и язе момата еднъжка- а то па да не земе да е на халос таа, еле па ако Бамбина земе да са окаже лесбийка примерно, а пичагата симпатичен ДантеБастун - поредния обикновен долен лъжлив прос амбреаж, дет я му е дала да я лиже срещу реклама, я не -ми язък ми за старанието, ебаго.

Бубе, айде разправяй, патенце, не са срамувай, кажи, пиле къ успе а ти го навръви тоа симпатичния с двете мнения, та да разбереме ние тука от пръва ръка.
Публикувай отговор