Анджела

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
MasajHepines123
Благодарил: 1 път
Благодарен: 26 пъти

Анджела

Мнение от MasajHepines123 »

Слагам си мнението от новия акаунт в коврите, че нито на този нито на стария мога да пиша лични там и педерастите админи не приемат никога нищо!!!

0879023667

https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-c ... o-11213691

Бивш кадър на Чилаута и масажа не е баш мазане с олио, но не е и баш масаж, много леко масажиране с олио което се измива много лесно и мирише приятно! (За разлика от Еделвайс при която бях преди 2-3 месеца и кърпата която си донесох още смърди)
Предлага ръчка въпросната Анджела, 50 свирка с кондом и 30 ръчно! Масажът не е час а 30мин, като от влизането ми, включително душ набързо преди и след, до излизането горе-долу беше 30-40мин!
Жената е приятна и разговорлива, най-вече разбираема! Терена е както пише в обявата на Христо Ботев и не е много дискретно, че са стаи за гости, но тя си ползва една запазена за нея предполагам! Чисто е и уютно и жената е приятна секси с доста големи силиконови гърди, на които зърната изскачаха само от спортният сутиен! За тези пари не си заслужава много, но бях на зор!
Гунди
Благодарен: 5 пъти

Re: Анджела

Мнение от Гунди »

В Чилаута предлагаше и секс, но аз се възползвах само от френската и не се постара или не я умее. Старичка е и сбръчкана към 50+, снимките са пипнати.
MasajHepines123
Благодарил: 1 път
Благодарен: 26 пъти

Re: Анджела

Мнение от MasajHepines123 »

Така е, поне бях за сефте и не смеех нещо да пипам, ама циците ме изкефиха! Свирката е на обичайна отегчена курва която не го прави с кеф
Публикувай отговор