Слагам си мнението от новия акаунт в коврите, че нито на този нито на стария мога да пиша лични там и педерастите админи не приемат никога нищо!!!
0879023667
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-c ... o-11213691
Бивш кадър на Чилаута и масажа не е баш мазане с олио, но не е и баш масаж, много леко масажиране с олио което се измива много лесно и мирише приятно! (За разлика от Еделвайс при която бях преди 2-3 месеца и кърпата която си донесох още смърди)
Предлага ръчка въпросната Анджела, 50 свирка с кондом и 30 ръчно! Масажът не е час а 30мин, като от влизането ми, включително душ набързо преди и след, до излизането горе-долу беше 30-40мин!
Жената е приятна и разговорлива, най-вече разбираема! Терена е както пише в обявата на Христо Ботев и не е много дискретно, че са стаи за гости, но тя си ползва една запазена за нея предполагам! Чисто е и уютно и жената е приятна секси с доста големи силиконови гърди, на които зърната изскачаха само от спортният сутиен! За тези пари не си заслужава много, но бях на зор!
Анджела
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
MasajHepines123
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 26 пъти
Re: Анджела
В Чилаута предлагаше и секс, но аз се възползвах само от френската и не се постара или не я умее. Старичка е и сбръчкана към 50+, снимките са пипнати.
-
MasajHepines123
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 26 пъти
Re: Анджела
Така е, поне бях за сефте и не смеех нещо да пипам, ама циците ме изкефиха! Свирката е на обичайна отегчена курва която не го прави с кеф