Relax ChillOut
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
maymunyaka
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 4 пъти
Re: Relax ChillOut
Можеха да проявят повече креативност — това изглежда като твърде елементарен похват за конструиране на внушение, че става дума за конкретен човек 

-
razputin
- Благодарил: 342 пъти
- Благодарен: 553 пъти
- Обратна връзка:
Ей муло, я земи да ни открехнеш нещо полезно белки кат си тука, или коя у вашия смръдлив бардак са плющи качествено и за колко евракис, иначе за кво въобще заприсъства, eхай дита.papetbet@307 написа: ↑Съб Апр 25, 2026 9:30 pm
Какво да разбираме под ,,Сигане”, това че Вие господине не можете да завъртите туловищният си задник на кушетката или момичето ви е отказала еротика , тъй като не предлага , а Вие сте и се молил без кондом , макар да сте пълен с венерически болести .А какво се очаква да е поведението на това момиче , посреща ви , настанява ви , опитва се да Ви предразположи , тъй като се криете от бременната си жена и с малко дете , за да минете на тънко .(меко казано) стотинкар
И ич не чупи стойки кво са разбира под сигане, те мама пе пута сандвичос, да та не забремениме и тебе накрая та да родиш некоа малко по-мъдра мисъл от чойрабе, не да са изфръгаш на мангал на кило бакър, че да са не прежала а ти го не нагнясам сиреняасал в туловишния посран венерически задник бръже - бръже без масажна маса, че кат ти го разцепа, ща вида кво ше предлагаш после.
Ашундян, чоранте мосте ?
Последно промяна от razputin на Вто Апр 28, 2026 12:46 am, променено общо 17 пъти.
Койнаре rulez 
И аз ходих при нея доста добър масаж, но не ми намекна за нищо и аз не попитах и така и не разбрах дали наистина прави нещоStani65 написа: ↑Нед Апр 26, 2026 6:36 pm Ходя в този бардак от дълги години, както за екстри така и за масаж.
Преди няколко дни ходих при това момиче
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-10809849
Уникален масаж, знаеш ли как да подходиш с нея се отпуска говори много и останах много доволен може би единствената, която наистина прави масаж.
-
razputin
- Благодарил: 342 пъти
- Благодарен: 553 пъти
- Обратна връзка:
Ти ако чекаш да ти го натврЪдне шси останеш с еди гол у ръката - нож. Кинтакис играе там - почваш да наддаваш доде ти пристане да се надене и после се чуди въобще що си се абил да й набиеш полвин заплата за нема нищо, ма то с курволяка се винаги било те така.radko84 написа: ↑Пон Апр 27, 2026 6:59 pmИ аз ходих при нея доста добър масаж, но не ми намекна за нищо и аз не попитах и така и не разбрах дали наистина прави нещоStani65 написа: ↑Нед Апр 26, 2026 6:36 pm Ходя в този бардак от дълги години, както за екстри така и за масаж.
Преди няколко дни ходих при това момиче
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-10809849
Уникален масаж, знаеш ли как да подходиш с нея се отпуска говори много и останах много доволен може би единствената, която наистина прави масаж.
Койнаре rulez 
-
ivanavi
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 40 пъти
С питание и пароляк в която и сфера да е , млооого далеко се стига.....както се казва "Парица е царица".
Та в тоя ред на мисли, не се сещам за путка дет да не се ебе, а за да откаже значи сумата е била недостатъчна за нейните възприятия/критерии.
Сещам се преди доооста години за един френд и изгряваща пицорана, която правеше свирка и секс само с кондом, за анален и дума не можеше да става (аз съм я докачал на тарифа 40лв в онзи период), та тоя бако се беше "превъзбудил" при срещата им и я "навил" за 250лв (или 300лв, не помня точно) у сите отверстия мандръсание и то на голо и накрая свършване у гъзо. После тя го търсеше кога ще е свободен пак да се видят.......
Та с питание и длибок джеб доста крака се разтварят, лошото е, че не винаги си е заслужавало (ма тва го разбираш в последствие).
Та в тоя ред на мисли, не се сещам за путка дет да не се ебе, а за да откаже значи сумата е била недостатъчна за нейните възприятия/критерии.
Сещам се преди доооста години за един френд и изгряваща пицорана, която правеше свирка и секс само с кондом, за анален и дума не можеше да става (аз съм я докачал на тарифа 40лв в онзи период), та тоя бако се беше "превъзбудил" при срещата им и я "навил" за 250лв (или 300лв, не помня точно) у сите отверстия мандръсание и то на голо и накрая свършване у гъзо. После тя го търсеше кога ще е свободен пак да се видят.......
Та с питание и длибок джеб доста крака се разтварят, лошото е, че не винаги си е заслужавало (ма тва го разбираш в последствие).