Тук инфо ?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 98 пъти
- Благодарен: 115 пъти
Re: Тук инфо ?
Тази снимка е от някакво продуктово парти. Масажистката, която има три обяви е една от тях. Масажът й не е лош. Мен ме посрещна доста красива жена. В първия момент не можех да повярвам, че тази ще ме масажира, но да - тя ме мачка цял час. Студиото е непринудено. В Разсадника. Цената е за един час. Спазва дистанция. Явно се страхува на какви ще попадне. Не я питах директно, тъй като на външен вид не е от онзи контингент на Чилаута, дето сме свикнали по лицето да ги разпознаваме какви са. Има лаф.
За мен тази снимка и клипа са си провокация към такива керпичи като нас. Три путки. А на клипа татуиран путак бива разтриван.
Ако го изтеглите и го гледате на забавена скорост, ще видите доста пикантно тяло. Според мен циците на клиентката са силикон.
За мен тази снимка и клипа са си провокация към такива керпичи като нас. Три путки. А на клипа татуиран путак бива разтриван.
Ако го изтеглите и го гледате на забавена скорост, ще видите доста пикантно тяло. Според мен циците на клиентката са силикон.