Лилия 0895934090 бул.Дондуков

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Благодарил: 60 пъти
Благодарен: 43 пъти

Лилия 0895934090 бул.Дондуков

Мнение от Jo99 »

Скоро някой с пресни отзиви от Лилия?
https://www.alo.bg/otpuskasht-i-tonizir ... j-10185364
 089 593 4090
beserious1
Благодарен: 70 пъти

Re: Лилия 0895934090 бул.Дондуков

Мнение от beserious1 »

Jo99 написа: Съб Юли 19, 2025 9:37 am Скоро някой с пресни отзиви от Лилия?
 089 593 4090
Веднага!
Не е споменала че работи с безмозъчни изроди.
Няма в обявата текст "ако си психично болен тътрещ недъгавите си краченца олигавен до колене малоумник обади се"
Но ти така или иначе ще я посетиш :)
Просто затвори събраните в точка изцъклени очички и след секунди ще се потопиш в света на психоеротиката, екстрите и тнт.

Принципно като питаш нещо би трябвало да си разбрал че единственото което ще получиш е напомняне че си безполезен изрод :D
razputin
Благодарил: 212 пъти
Благодарен: 365 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Айде лудите па са ги опущиле из диспансера. Явно нема места и дофторете са праат че уж случайно изпущат тиа дето нищо им не помага.
Коса расте, акъл не доада
Barista
Благодарил: 205 пъти
Благодарен: 30 пъти

Мнение от Barista »

089 593 4090
С тези цени трябва да има поне френска.
Jo99

Мнение от Jo99 »

Barista написа: Съб Юли 19, 2025 3:42 pm
 089 593 4090
Нещо поостаря
преди беше по хубава , гъза и висна и циците също позависнаха
Ronaldd
Благодарил: 120 пъти
Благодарен: 30 пъти

Мнение от Ronaldd »

Цените са й станали твърде високи, не съм ходил скоро.
turboto
Благодарен: 1 път

Мнение от turboto »

Jo99 написа: Съб Юли 19, 2025 11:57 pm
Barista написа: Съб Юли 19, 2025 3:42 pm
 089 593 4090
Нещо поостаря
преди беше по хубава , гъза и висна и циците също позависнаха

дава ли пипане по циците на голо и по задника
multityp
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от multityp »

Здравейте!
При тази https://www.alo.bg/otpuskasht-i-tonizir ... j-10185364 преди бях редовен (1-2 пъти месечно), писал съм и няколко коментара за нея.
Още в самото начало, преди 5-6 години, започна на 40 лв само за масаж, ако има и ръчка ставаха 60 лв.
Постепенно започна да вдига цената - 80, 90, 100, 120, 140, 150, в което е нормално, защото все пак и стандартът ни на живот също се повишава, но проблемът е, че услугата, която предлага не се променяше успоредно с нарастващата цена, а напротив остана си същата.
Последният път (преди малко повече от година и половина) ми поиска 160лв за масаж+чикия+малко пипане на задника и то при цена на обява 80 лева.
Смятай сега колко ще поиска... Сигурно 200.
Затова и спрях да ходя.
Иначе да припомня...
Като визия е доста нисичка, слаба женица, около 40 годишна, с малки цици и несъразмерно голямо, но сравнително добре оформено дупе. Снимката НЕ е нейна.
Като отношение е приветлива и дружелюбна, но в началото е леко мнителна, защото имат някакви драми със сестра й (онази й откраднала гаджето и т.н.) и постоянно се дебнат да се хванат в издънка.
Като представяне е горе долу добре, ако поискаш по-силов масаж има някакви умения, но не е нещо УАУ. Еротика няма, ако поискаш чикия ти прави, ако поискаш да пипаш - може, но не прекаляваш.
Следва да се отбележи, че някой преди твърдеше, че била стриптизьорка, и че правела секс срещу сериозно доплащане, но това така и не се потвърди.
В заключение, според мен 160лв (преди почти две години, сега вероятно ще са повече), за описаното по-горе са много пари. Но все пак, както е казал народният мъдрец "всеки сам си преценЯ".
Jo99

Мнение от Jo99 »

multityp написа: Пон Юли 21, 2025 3:38 pm Здравейте!
При тази https://www.alo.bg/otpuskasht-i-tonizir ... j-10185364 преди бях редовен (1-2 пъти месечно), писал съм и няколко коментара за нея.
Още в самото начало, преди 5-6 години, започна на 40 лв само за масаж, ако има и ръчка ставаха 60 лв.
Постепенно започна да вдига цената - 80, 90, 100, 120, 140, 150, в което е нормално, защото все пак и стандартът ни на живот също се повишава, но проблемът е, че услугата, която предлага не се променяше успоредно с нарастващата цена, а напротив остана си същата.
Последният път (преди малко повече от година и половина) ми поиска 160лв за масаж+чикия+малко пипане на задника и то при цена на обява 80 лева.
Смятай сега колко ще поиска... Сигурно 200.
Затова и спрях да ходя.
Иначе да припомня...
Като визия е доста нисичка, слаба женица, около 40 годишна, с малки цици и несъразмерно голямо, но сравнително добре оформено дупе. Снимката НЕ е нейна.
Като отношение е приветлива и дружелюбна, но в началото е леко мнителна, защото имат някакви драми със сестра й (онази й откраднала гаджето и т.н.) и постоянно се дебнат да се хванат в издънка.
Като представяне е горе долу добре, ако поискаш по-силов масаж има някакви умения, но не е нещо УАУ. Еротика няма, ако поискаш чикия ти прави, ако поискаш да пипаш - може, но не прекаляваш.
Следва да се отбележи, че някой преди твърдеше, че била стриптизьорка, и че правела секс срещу сериозно доплащане, но това така и не се потвърди.
В заключение, според мен 160лв (преди почти две години, сега вероятно ще са повече), за описаното по-горе са много пари. Но все пак, както е казал народният мъдрец "всеки сам си преценЯ".
Ходих миналия месец бях и за чикия и масаж
180 лв ми поиска.
Задника показа по прашки и показа циците.
Малко е позависнал гъза и се е налял
Преди ходеше на фитнес и беше по оформен задника и.
Не дава да пипаш.

Преди ми взимаше по 130, 140 лв.
Явно взима както и падне .
Като цяло за една гола чикия май вече не си струва.
Имайки предвид че няма свирка и секс.
Въпреки че един познат който я викал на хотел за масаж
каза че я е чукал за 300лв (това преди 2 години, информация).
Сега ако има повече от чикия, вероятно ще иска 500лв
За които пари въобще не си струва, имайки на предвид че е вече категория лелки и не е пълна красавица.

Иначе тя има малко снимки и във фейсбука Лилито.
Тази снимка на обявата не е въобще реална.
Иначе тя е от Бургас, поне така казва
Години около 40 + приблизително

Междудругото тя чете тези форуми коври и ебалник
и знае че пишем за нея.
Много е потайна и се прави на невинна, но си е курве
просто търси от един път да изкара много кинти , визирам действия извън ръчката :)

Имайте на предвид
че Лилито често трие обявата си, и после пуска нова
Pizzetti
Благодарил: 34 пъти
Благодарен: 50 пъти

Мнение от Pizzetti »

Jo99 написа: Пон Юли 21, 2025 10:27 pm

и знае че пишем за нея.
просто търси от един път да изкара много кинти , визирам действия извън ръчката :)

Имайте на предвид
Твоите мнения ги чета с половин око, защото трудно различавам истинското описание от фантазиите.
Но ме кефи, как на всички знаеш истинските иметна и фейсбуците.
Можеш ли да ми пратиш на лично фейса на т.нар. от теб Лилия (според мен не се казва така, но не претендирам) и на Петя, дето е близо до Черковна (вече забравих според теб как се казваше - Веселина? или нещо такова).
Ако наистина са те, ще ти чета мненията вече с едно око и половина (което си е сериозен напредък).
Jo99

Мнение от Jo99 »

Pizzetti написа: Вто Юли 22, 2025 3:25 pm
Jo99 написа: Пон Юли 21, 2025 10:27 pm

и знае че пишем за нея.

Имайте на предвид
Твоите мнения ги чета с половин око, защото трудно различавам истинското описание от фантазиите.
Но ме кефи, как на всички знаеш истинските иметна и фейсбуците.
Можеш ли да ми пратиш на лично фейса на т.нар. от теб Лилия (според мен не се казва така, но не претендирам) и на Петя, дето е близо до Черковна (вече забравих според теб как се казваше - Веселина? или нещо такова).
Ако наистина са те, ще ти чета мненията вече с едно око и половина (което си е сериозен напредък).
Като отвориш фейсбуците им ,на снимките са
жените които ме масажираха,
това че ти не вярваш, си е напълно твой проблем
Не ги чети тогава щом са фантазии.

Аз като като не ми харесват коментарите на някой
не ги чета.

Пратих ти снимките им на Лилия от дондуков и Веселина/от Хадж.Дим квартала.(бъркаш Веселина не е на Черковна, явно не си ходил ,
май си поредния батал който муфти )

Така пише във фейсбука, дали и е истинското им име,
не зная,
Не бачкам в паспортното

Въпреки че не заслужаваш понеже си гаден педал,
все пак ти ги пратих снимките им на лично
Pizzetti

Мнение от Pizzetti »

Не знам кой е педал и то гаден, но кварталът, в който работи Петя от тази обява - https://www.alo.bg/body-to-body-massage ... 1%82%D1%8F - е Подуене, а не Хаджи Димитър. От моста на Черковна се завива навътре и стигаш един нов блок. И съм ходил там повече от теб със сигурност.
Иначе ти правя евала, че им откриваш имената и фейсбуците. На мен не ми се получава.
Снимката на Лилия е едно към едно с жената, която те масажира. За Веселина съм на около 80-90%, че е Петя, приемам, че е тя.
Jo99

Мнение от Jo99 »

Pizzetti написа: Вто Юли 22, 2025 10:50 pm Не знам кой е педал и то гаден, но кварталът, в който работи Петя от тази обява - https://www.alo.bg/body-to-body-massage ... 1%82%D1%8F - е Подуене, а не Хаджи Димитър. От моста на Черковна се завива навътре и стигаш един нов блок. И съм ходил там повече от теб със сигурност.
Иначе ти правя евала, че им откриваш имената и фейсбуците. На мен не ми се получава.
Снимката на Лилия е едно към едно с жената, която те масажира. За Веселина съм на около 80-90%, че е Петя, приемам, че е тя.
Не ме интересува колко пъти си ходил.
Ако искаш ходи по 10 пъти на ден.
Не ми пука!

Петя и е псевдонима.
Истинското и име е Веселина.
Нормално е да имат прякори в този бранш.
https://www.alo.bg/body-to-body-massage ... 1%82%D1%8F

Имаш право да не вярваш!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Абе ей, ти знаеш ли Jo колко я е ебал таа та му се репчиш бе - фанал е мазоле и на двете ръце от шибане.
Къде я фане там я опъва - у фейса, у алото у адамиева направо я скъсва насекъде ако му не запрат нета.
Pizzetti

Мнение от Pizzetti »

Jo99 написа: Вто Юли 22, 2025 11:54 pm
Pizzetti написа: Вто Юли 22, 2025 10:50 pm Не знам кой е педал и то гаден, но кварталът, в който работи Петя от тази обява - https://www.alo.bg/body-to-body-massage ... 1%82%D1%8F - е Подуене, а не Хаджи Димитър. От моста на Черковна се завива навътре и стигаш един нов блок. И съм ходил там повече от теб със сигурност.
Не ми пука!

Петя и е псевдонима.

Имаш право да не вярваш!
Не само, че не вярвам, а не е тя. Намерих й фейса. На всичкото отгоре фейса ми я е предлагал за приятел, защото имаме общи познати. И не съм я отразил. Смятай. Доста си приличат, но това е друго момиче. Както и да е.
А Лилия си е тя. Едно към едно.
Pizzetti

Мнение от Pizzetti »

razputin написа: Сря Юли 23, 2025 12:09 am Абе ей, ти знаеш ли Jo колко я е ебал таа та му се репчиш бе - фанал е мазоле и на двете ръце от шибане.
Къде я фане там я опъва - у фейса, у алото у адамиева направо я скъсва насекъде ако му не запрат нета.
Знам, затова и спирам да споря с него. :P :P :P
Jo99

Мнение от Jo99 »

Pizzetti написа: Сря Юли 23, 2025 12:25 am
Не ми пука!

Петя и е псевдонима.

Имаш право да не вярваш!
Не само, че не вярвам, а не е тя. Намерих й фейса. На всичкото отгоре фейса ми я е предлагал за приятел, защото имаме общи познати. И не съм я отразил. Смятай. Доста си приличат, но това е друго момиче. Както и да е.

И като не си я отразил, мен какво ме засяга.
Не бил я отразил, голям шмерхел като не си я отразил.

Казах каквото казах, нямам намерение да се обяснявам на педали, имам и друго доказателство за Петя което е 100%, но няма да го публикувам във форума естествено.

Успех в отрязяването
Ss1488
Благодарил: 115 пъти
Благодарен: 77 пъти

Мнение от Ss1488 »

Jo99 написа: Сря Юли 23, 2025 12:11 pm
Pizzetti написа: Сря Юли 23, 2025 12:25 am

Не ми пука!

Петя и е псевдонима.

Имаш право да не вярваш!

И като не си я отразил, мен какво ме засяга.
Не бил я отразил, голям шмерхел като не си я отразил.

Казах каквото казах, нямам намерение да се обяснявам на педали, имам и друго доказателство за Петя което е 100%, но няма да го публикувам във форума естествено.

Успех в отрязяването
Полезен си за хората във форума , колкото възпален хемороид
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Pizzetti написа: Сря Юли 23, 2025 12:31 am
razputin написа: Сря Юли 23, 2025 12:09 am Абе ей, ти знаеш ли Jo колко я е ебал таа та му се репчиш бе - фанал е мазоле и на двете ръце от шибане.
Къде я фане там я опъва - у фейса, у алото у адамиева направо я скъсва насекъде ако му не запрат нета. :roll:
Знам, затова и спирам да споря с него. :P :P :P
Точно така - разсейваш го иначе шизоебача, ядосваш го та са пени и с тиковете дет му са получават не моа си набара микрочурката, та да си я разтрие за шести път днеска пред некоа обява, и той за тава е толко нервен.
Ма нищо, те секи ден по обед в диспансера му забърсват лигите, боцкат му инжекцията, запират му нета
и лега да спи :D :mrgreen: :roll:
Аватар
Хълк
Благодарил: 35 пъти
Благодарен: 78 пъти

Мнение от Хълк »

Jo99 написа: Сря Юли 23, 2025 12:11 pm ... имам и друго доказателство за Петя което е 100%, но няма да го публикувам ...

Абе льохман , както вече на два пъти те засякох, по-горните ти измислици а тук и за трети път :
Jo99 написа: Вто Юли 22, 2025 8:11 pm .... (бъркаш Веселина не е на Черковна, явно не си ходил ,
май си поредния батал който муфти )...

ни дават яснота , че при Петя не си стъпвал !
За сметка на това само си съчиняваш на база чул недочул , разбрал недоразбрал , питал на ЛС с различни никове и съставил си като крайно погрешна картина за която се хващаш като удавник за сламка и колкото и да те оборват продължаваш да плещиш фантазиите си !
Но пък асоциацията ти с това , че си "батал който муфти" описва напълно несретата ти на комплексиран жикиджия !!!
Апропо , Петя винаги е била в пряка на "Черковна" и няма нищо общо с циганката която визираш !!!
Айде сега отново изпадни в кататония от безсилие пред реалността и попарадирай с инфантилност , та да потвърдиш не само моята констатация за нещастната ти креатура !
Публикувай отговор