Преди ден, реших да разгледам обявите в София за еротични масажи и по специално т.н. "Nuru" масаж. Няма да пояснявам както е това, предлогагам че знаете.

Докато разглеждах обявите в ALO.bg ми попадна тази оферта - https://www.alo.bg/dilena-sladko-izkushenie-8348926
Девойката се казва ДИЛЕНА, оперира от кв. Гео Милев. Няма посочени години. Всичко по обявата изглежда написано грамотно и разбираемо. Има доста снимки, които я показват от всеки ъгъл. Изглежда на около 20-25 г. не видях прорези при поставяне на силикон в гърдите, останалата част от тялото изглежда страхотно, поне за моя вкус. Не ми прилича на пропаднала чалгарка, нашарена с татуси, с гнусни изкуствени мигли и т.н. "красоти".
Мисля да я посетя, но имам няколко въпроса, на които бих искал да получа информация.
1. Дамата от снимките същата ли е?
2. Теренът в хотел или в кооперация е, и дали въобще работи на този терен, или просто се е щракнала там? (изглежда като просторен луксозен мезонет).
Прочетох правилата на сайта и знам, че е забрането споделянето на локация и не искам подобно нещо, разбира се. Работя в сферата на сигурността и видът обект е важен за мен. Въобще няма да ми хареса, ако се налага да се записвам с лична карта в някой хотел, в който се предлагат подобни услуги.
3. Сама ли работи за себе си или има сводник?
Не ми е приятно да знам, че някой незнаен "господин" слухти от съседна стая, отделно че за мен сводниците са особена категория паразити

4. Как стоят нещата с хигиената, здрава ли е? Защото изисква безупречна хигиена, но аз като клиент също имам подобни изисквания.
Дори при търкане кожа в кожа, ако има някакви инфекции съществува голяма вероятност човек да прихване нещо. В Тайланд професионалистките които ми правиха този масаж идваха от голямо студио, което работеше с клиенти от цял свят, компромиси с хигиената 0 %.
Цената е приемлива за подобна услуга, направена от жена с подобна визия.
Някой ползвал ли е нейните услуги досега и каква оценка би им дал?