Мнения за тези?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 267 пъти
Благодарен: 448 пъти
Обратна връзка:

Re: Мнения за тези?

Мнение от razputin »

DarkDestroyer написа: Чет Ное 13, 2025 12:59 am Не съм психиатър.
Баш наместо :mrgreen:
Коса расте, акъл не доада
Jo99
Благодарил: 87 пъти
Благодарен: 101 пъти

Мнение от Jo99 »

DarkDestroyer написа: Чет Ное 13, 2025 12:59 am
Bedata написа: Сря Ное 12, 2025 1:06 am Ей това отгоре каква е връзката му с темата бе, DarkDestroyer?!
Не знам. Не съм психиатър. Няколко пъти съм го банвал Jo99, но той постоянно си прави нови акаунти и се отказах да се занимавам с него.
Много лош тоя josefa :(
:D :D :D
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Таа joзефа със наглата си олигофрения тека страшно че я чпокат некъде та нема да моа а си сбере гъзерете наср@ни, че не сички са толкова гнусливи и милозливи.
Jo99
Благодарил: 87 пъти
Благодарен: 101 пъти

Мнение от Jo99 »

razputin написа: Чет Ное 13, 2025 3:59 pm Таа joзефа със наглата си олигофрения тека страшно че я чпокат некъде та нема да моа а си сбере гъзерете наср@ни, че не сички са толкова гнусливи и милозливи.
Фантазирай си , чикибоец.
Аватар
Хълк
Благодарил: 43 пъти
Благодарен: 104 пъти

Мнение от Хълк »

DarkDestroyer написа: Чет Ное 13, 2025 12:59 am ... но той постоянно си прави нови акаунти ...

Това е напълно естествено .
Съдейки по постоянните му инфантилни ищаси някой да му обърне внимание , съпроводени от детинската му "агресивна защита" в която постоянно е , то е повече от явно , че в реалният живот той социален живот няма !
Няма приятели , близки , за жена и дете да не говорим , но за сметка на това още живее на къс повод под полата на мама на което се дължи геронтофилията му съчетана с едиповия му комплекс .
Изградил е свой виртуален живот базиращ се на педантично събирани касчета чужд опит и така превъзмогва синдрома на късото си чури .
Отнемеш ли му форума и фейса все едно му отнемаш живота , та съвсем естествено да се държи със зъби и нокти за тях и да си прави регистрация , след регистрация .
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

То па представи си тва и поколение да има, епа не моа природата да а толкова жестока
Публикувай отговор