Секси мацка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Секси мацка
https://adamieva.info/obiava-4852375/seksi-matska
Колеги, ходил ли е някой?
По телефона ми се виде българка, вика масаж и френска с гума/без 30л
-
- Благодарил: 9 пъти
- Благодарен: 10 пъти
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Re: Секси мацка
Редута, срещу МОЛ Сердика. В коврите доста я обсъждаме, много народ наскача на евтиното

И как ти се “виде” по телефона българка?garo12 написа: ↑Пет Юни 06, 2025 7:33 pm https://adamieva.info/obiava-4852375/seksi-matska
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Всъщност по телефона наистина звучи много сладко и подканящо, това явно го е отрепетирала. На мен и наживо ми се видя българка, но какво от това...Hoah80 написа: ↑Вто Юни 17, 2025 11:22 amИ как ти се “виде” по телефона българка?garo12 написа: ↑Пет Юни 06, 2025 7:33 pm https://adamieva.info/obiava-4852375/seksi-matska
Как се справя?ejobejo написа: ↑Чет Юни 19, 2025 5:00 pmВсъщност по телефона наистина звучи много сладко и подканящо, това явно го е отрепетирала. На мен и наживо ми се видя българка, но какво от това...Hoah80 написа: ↑Вто Юни 17, 2025 11:22 amИ как ти се “виде” по телефона българка?garo12 написа: ↑Пет Юни 06, 2025 7:33 pm https://adamieva.info/obiava-4852375/seksi-matska
-
- Благодарен: 61 пъти
С бърсането на лиги от кривата психясала кратуна на една грешка на природата ли?
Не виждам на обявата да пише "работя с психично болни идиоти"

Тази секция не е за специализирани услуги за безмозъчни изроди ходещи на по 5 масажа дневно в 3 града и няколко държави.
Бих ти казал да оставиш хората на мира с твоята прихоеротика, екстри, ръчки и лиги но предварително знам отговора:
"Ще хвърлям колкото си искам лиги, с колкото си искам акаунти и с колкото си искам личности"
-
- Благодарил: 188 пъти
- Благодарен: 325 пъти
- Обратна връзка:
-
Това че никой не ти отговаря и не му пука за теб вероятно те дразни

1000 поста демонстрация как изглежда хибрид между див селяндур, пещерняк и неграмотен мангал

Ще ни трябва нова терминология за подобно извращение

Но на теб ти е простено, да ти напомня за интереса ти който обяснява цифрата 1000 поста селяния:
viewtopic.php?f=40&t=257&p=10540
И това изобщо не е единствения случай в който имаш интерес към какичка в латекс с голяма гумена пишка

Каквото и да кажеш в типичния си селяшки стил няма значение, ние си знаем че просто си странна версия на един педал

Сега разбирам че нямаш парички да идеш при няко какичка да ти цепне дупенцето и да ти напомни каква жалка пихтия си но ние нямаме никаква вина за това.
Купи си вибратор.
Малко по педалско е но може да свърши работа.
Резултата е приблизително един и същ

Опитите ти да изглеждаш оригинален тарикат до един завършват да доказваш просто че си жалък тъпак ...
Принципно е добър въпрос защо теб и масажния турист не са ви баннали отдавна.
Но пък с кой щях да си чеша езика тогава ,,, дори нямаше да имам акаунт, нормалните хора са ми скучни.
Вие сте не просто токсични и безполезни като хлебарки но и жалки че не го осъзнавате.
Както винаги сега очаквам да "сипеш" въпреки че това от индивид като теб не впечатлява аабсолютно никого.
Думи от личност със съдран задник с изказ на циганин сричащ в първи клас в стил аз сам селяк и се гордея с простотията си нямат никаква стойност

Успех с гумените пишки

-
- Обратна връзка:
Гле, гле, таа болес бисириюса верно не прощава ей, то са гръчове то а пеня то са едни мъки, едни тремори на ръцете по клавиатурата. Я земи дръпни щепцела компютера па бръкни в контакта с два ръждави пирона - нема да са излекуваш ма поне па ше ви запре нета и ше си почешеш езика между зъбите ако са ти останале въобще.
И без тва здравната каса ви плаща тока там у диспансера, поне да има неква полза я.
И без тва здравната каса ви плаща тока там у диспансера, поне да има неква полза я.
Коса расте, акъл не доада
-
""Гле", "болес", "земи", "па ше" "запре"....
Колкото и да се мъчи един див селяндур да изглежда оригинален си остава просто прост...
Колкото и да се мъчи един див селяндур да изглежда оригинален си остава просто прост...
-
- Обратна връзка:
Бе то и би-сер-иуса е уж проста болес протичаща с биполярно разстройство и редко н@сиране ма учените още не са измисиле илач за нея и шси остане мъчителна и нелечима.
Коса расте, акъл не доада