Отзиви пресни?
Приятелката на червената глава
https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-7597711
0876021348
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: 0876021348
Бях преди 2 месеца. Много добър масаж, нави се на ръчка, но каза че ги спира, защото трудно ще си намери мъж ако продължава с тях.
Ако трябва да съм искрен ръчката беше уникална. Намаза го добре и почна истински масаж, а не както повечето да ти го счупят от бързане, търкане и стискане.
Терена е Надежда, от другата страна на булеварда където е Пеперуденото студио. В гараж е, но стаята е чиста. Банята не можеше да се ползва когато бях, сега не знам как е.
120 лв ми излезе доколкото помня - масаж и ръчка.
Терена е Надежда, от другата страна на булеварда където е Пеперуденото студио. В гараж е, но стаята е чиста. Банята не можеше да се ползва когато бях, сега не знам как е.
Тялото и , как е?Bashta ti написа: ↑Вто Авг 12, 2025 5:08 pm Бях преди 2 месеца. Много добър масаж, нави се на ръчка, но каза че ги спира, защото трудно ще си намери мъж ако продължава с тях.Ако трябва да съм искрен ръчката беше уникална. Намаза го добре и почна истински масаж, а не както повечето да ти го счупят от бързане, търкане и стискане.
Дава ли пипане
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 16 пъти
Пак събираш материал за да си бараш "пинджифлюшката" олигофрен проСJo99 написа: ↑Вто Авг 12, 2025 5:20 pmТялото и , как е?Bashta ti написа: ↑Вто Авг 12, 2025 5:08 pm Бях преди 2 месеца. Много добър масаж, нави се на ръчка, но каза че ги спира, защото трудно ще си намери мъж ако продължава с тях.Ако трябва да съм искрен ръчката беше уникална. Намаза го добре и почна истински масаж, а не както повечето да ти го счупят от бързане, търкане и стискане.
Дава ли пипане
Бидон, не даде пипане.Jo99 написа: ↑Вто Авг 12, 2025 5:20 pmТялото и , как е?Bashta ti написа: ↑Вто Авг 12, 2025 5:08 pm Бях преди 2 месеца. Много добър масаж, нави се на ръчка, но каза че ги спира, защото трудно ще си намери мъж ако продължава с тях.Ако трябва да съм искрен ръчката беше уникална. Намаза го добре и почна истински масаж, а не както повечето да ти го счупят от бързане, търкане и стискане.
Дава ли пипане