Сливен

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Публикувай отговор
different
Благодарен: 1 път

Re: Сливен

Мнение от different »

pavlin написа: Пет Фев 06, 2026 11:48 am
different написа: Пет Фев 06, 2026 8:07 am Миглена Чавдарова се казва, дори може направо при нея час да си запишеш, но не знам дали е така, затова питам някой ходил ли е?
А кой го твърди,да не се изложим?Не съм ходил,но ме кефи и ще опитам скоро
Много достоверен човек!
pavlin
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 24 пъти

Мнение от pavlin »

Ще се пробвам, цените знаят ли се,защото не ми е все тая,и как да запазя час,да пиша на нея или в сайта?
different

Мнение от different »

pavlin написа: Пон Фев 09, 2026 10:32 am Ще се пробвам, цените знаят ли се,защото не ми е все тая,и как да запазя час,да пиша на нея или в сайта?
На страницата им, има направо да си избереш час със точно тази, мисля че беше към 50 евро! Ето и страницата
https://reservation.studio/location/div ... en-centier
pavlin
Благодарен: 24 пъти

Мнение от pavlin »

https://www.facebook.com/share/p/1GTg8rdaLc/
Айде нещо ново и успех
different

Мнение от different »

pavlin написа: Сря Фев 11, 2026 10:56 am https://www.facebook.com/share/p/1GTg8rdaLc/
Айде нещо ново и успех
Какво ще рече ново, проверено ли е за масаж с финал, или просто да се пробваме на посоки?
Rooder
Благодарен: 9 пъти

Мнение от Rooder »

pavlin написа: Сря Яну 14, 2026 10:16 am Площад Левски,до Еконт,има студио за красота и масажи,а коя прави масаж със свирка,я сподели?
Не знам за какво говори този човек, Павлин, относно Светлана. Тя не прави нищо, когато я помолят, а и аз никога не съм усещал, че иска.Тя има сини очи, масажно студио. Българско момиче. Тя не прави нищо.
different

Мнение от different »

Rooder написа: Чет Фев 12, 2026 12:32 pm
pavlin написа: Сря Яну 14, 2026 10:16 am Площад Левски,до Еконт,има студио за красота и масажи,а коя прави масаж със свирка,я сподели?
Не знам за какво говори този човек, Павлин, относно Светлана. Тя не прави нищо, когато я помолят, а и аз никога не съм усещал, че иска.Тя има сини очи, масажно студио. Българско момиче. Тя не прави нищо.
Или е някой който иска да и навреди, или просто е лаик пишещ тук и там, аз дори не познавам момичето, а личното ми мнение е, че не прилича на такава!
Rooder
Благодарен: 9 пъти

Мнение от Rooder »

different написа: Чет Фев 12, 2026 4:04 pm
Rooder написа: Чет Фев 12, 2026 12:32 pm
Или е някой който иска да и навреди, или просто е лаик пишещ тук и там, аз дори не познавам момичето, а личното ми мнение е, че не прилича на такава!
Да, направи ме да изглеждам глупаво. Инстинктът ми подсказваше, че не го е направила. Винаги се доверявай на инстинктите си.
beserious1
Благодарен: 98 пъти

Мнение от beserious1 »

Rooder написа: Чет Фев 12, 2026 4:31 pm

Да, направи ме да изглеждам глупаво. Инстинктът ми подсказваше, че не го е направила. Винаги се доверявай на инстинктите си.
Нищо не е правила!
Ти си глупак.
Глупак е комплимент за теб - ти си чернобилска сводническа мърша.
Украински аллколизиран безмозъчен сводник.

ПС: Какво прави Хана бе пиянде?
Няма ли да ти депортират вече сводник малоумен?
Публикувай отговор