PrEP - продавам

Sofia@1918

PrEP - продавам

Мнение от Sofia@1918 »

Здравейте,

Щях да ходя във Филипините през февруари следващата година, но пътуването ми пропадна. Имам закупен излишен PrEP една опаковка 100 лв със срок на годност Май 2026. Бих искал да го продам на който има нужда. Предполагам знаете, това е доказано лекарство, което предпазва от ХИВ на 99% стига да го ползвате правилно и се продава в аптеките Субра, но почти винаги го няма в наличност и трябва да имате рецепта за него, която се дава срещу 40 лв и преглед при специалист.

Пишете ако имате интерес!
Don9Diaz
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 11 пъти

Re: PrEP - продавам

Мнение от Don9Diaz »

Това действа ли наистина или е трик на фармацевтичната мафия да ти вземе пари???
Аватар
pizdec
Благодарил: 44 пъти
Благодарен: 79 пъти

Мнение от pizdec »

Don9Diaz, ама ти сериозно ли питаш? :)
Hangf
Благодарил: 9 пъти
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Hangf »

Don9Diaz написа: Вто Фев 03, 2026 4:11 pm Това действа ли наистина или е трик на фармацевтичната мафия да ти вземе пари???
Признавам си, че за първи път чувам за това лекарство и ми стана интересно. Като започнах да се ровя в нета, се оказа, че и в България са му обърнали внимание медиите:
https://share.google/UCHVf99LfnMdd1HB4
НООО! Става ясно също, че гореописания продукт не предпазва от други инфекции, предавани по полов път. Аз лично не успях да разбера и съвместимо ли е с други медикаменти, примерно такива, които човек приема ежедневно, как влияе върху черния дроб и т.н. В крайна сметка всеки сам прави избора си! Аз лично бих се консултирала с лекар....Така, де, различно е от това да гълташ ракия да трепеш микробите... :D
Публикувай отговор