Някой в крайна сметка пробвал ли е тази изненада за 1000/час https://www.alo.bg/8634581
Чудя се дали е изолиран случай на невменяемост или е тенденция. Вече има много по 400-500-700. Май ще се женя, по-евтино ще излезе
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
Хм, трябва да си 'богот' и 'възможен', Без пазарлъци и без комплексари. Ти да видиш.
Нямаш ли 1000 на час си чао. Я па ти.
От години, може би десетки не отразявам нищо подобно, ама знам ли, може времената да са ме застигнали и да трябва да се ориентирам. Ако не съм богот и възможен и с 1к на час приготвени в чорапа може и да нямам място вече на пазара...
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
За 1 000 лв. все ще сложи снимка на обявата. Вероятно се опитва да види какви типове ще й пишат. Ще поиска и снимка. Трудно ми е да си представя 19 г. пердашка да се чука с мазен коремлия па и за 1 000 лв. на час.
Две от обявите са на една и съща жена. Те са провинциални градове. Разчита се, че там няма много избор, но и хората нямат пари.
Тези жени и техните сводници не знаят как се изкарват пари.