защо хората посещават Kovri.info?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
beserious1
Благодарен: 42 пъти

Re: защо хората посещават Kovri.info?

Мнение от beserious1 »

Trabskar написа: Нед Мар 30, 2025 1:14 pm
beserious1 написа: Съб Мар 29, 2025 9:43 pm
ChipiChapa написа: Съб Мар 29, 2025 7:13 am 100% тая Сиси изкарва много пара настрани извън работа! Кой знае на колко лапа и се чука с тях без педераса кор да разбере! Знаейки доносниците, нищо чудно маймуната да разбере какво говорим и започне да се пени
Великолепно :)
Я кажи сега за кор и ресторанта му Сите българи заедно или Сите курви заедно че не разбрах точно кой е.
Имал и ютюб канал където промотирал и се занимавал с различни дейности.
Кажи и за спинозните курви кор има ли пръст в тая работа?
Според мен не може да не е намесен ти как мислиш?
Вижте, един от модовете или самият администратор ни удостои с присъствието си. хората казват, че спамим тук, къде е спамът? не го виждам там трябва да си одобрен, за да коментираш там. защо не харесваш свободата на словото? дори не можеш да поддържаш форума си приятел цял месец. дори момче, което живее в мазето си, може да си позволи да поддържа малък интернет форум цял месец.
Просто попаднах на тази тема
viewtopic.php?f=21&t=1385
Очевидно не си Българин, Украинец като същото може да се каже за Rooder.

Той пък от своя страна е автор на доста сходна с тази тема:
viewtopic.php?p=10626#p10626

Всички прилики са без коментар.

Та кажи този работи ли още?
Искаме да чукаме тази мръсна курва
по дяволите Искам путката
не пази тайните
някой ходил ли е да прави секс или нещо по-добро?
тя не дава повече? без секс или свирка? интересно. може би зависи от човека. някои ми казват различно
уау никой няма информация или просто я пази в тайна. братя...
Trabskar
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Trabskar »

beserious1 написа: Нед Мар 30, 2025 2:02 pm
beserious1 написа: Съб Мар 29, 2025 9:43 pm

Великолепно :)
Я кажи сега за кор и ресторанта му Сите българи заедно или Сите курви заедно че не разбрах точно кой е.
Имал и ютюб канал където промотирал и се занимавал с различни дейности.
Кажи и за спинозните курви кор има ли пръст в тая работа?
Според мен не може да не е намесен ти как мислиш?
Вижте, един от модовете или самият администратор ни удостои с присъствието си. хората казват, че спамим тук, къде е спамът? не го виждам там трябва да си одобрен, за да коментираш там. защо не харесваш свободата на словото? дори не можеш да поддържаш форума си приятел цял месец. дори момче, което живее в мазето си, може да си позволи да поддържа малък интернет форум цял месец.

не пази тайните
тя не дава повече? без секс или свирка? интересно. може би зависи от човека. някои ми казват различно
това не е спам и вие не знаете какво е спам. спамът обикновено е реклама на несвързани продукти или направена от бот. просто признайте, че сте собственик на Коври и сте дошли тук, за да защитите сайта си с вашите глупости. Очевидно не съм бот и всичко, което казах за Коври е вярно.
beserious1

Мнение от beserious1 »

Trabskar написа: Нед Мар 30, 2025 2:06 pm
beserious1 написа: Нед Мар 30, 2025 2:02 pm

не пази тайните
това не е спам и вие не знаете какво е спам. спамът обикновено е реклама на несвързани продукти или направена от бот. просто признайте, че сте собственик на Коври и сте дошли тук, за да защитите сайта си с вашите глупости. Очевидно не съм бот и всичко, което казах за Коври е вярно.
по дяволите Искам путката!
Искам да чукам тази мръсна курва!
някой пази тайните...
genos
Благодарен: 4 пъти

Мнение от genos »

В коври има страшно много инфо – за много повече обяви от тук. Лощото е, че там нямат навика да пускат телефоните или да правят отделни теми, както тук, а така е трудно да намериш нещо за обява, която е изтрита и пусната втори път. Не виждам причина да не се използват и двата форума паралелно.
Nikolaj
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 83 пъти

Мнение от Nikolaj »

Trabskar написа: Нед Мар 30, 2025 1:56 pm
Nikolaj написа: Нед Мар 30, 2025 1:34 pm И сериозно мислиш че филтрите за спам са един вид висока бариера за правещите СПАМ които по цял ден висят в нета ли.? :) Това беше добра шега наистина. За останалото. Ами излишно е да пиша,но преценката ти е грешна.
Съмнявам се, че някога ще можеш да обясниш защо и да отвърнеш всичко, което съм казал. защото всичко, което казах е истина. къде е спама тук? и тук няма цензура. няма проблеми с получаването на одобрение на публикации от нови членове. този сайт също не пада. какво не е наред тук или си просто коврийски коври, който го защитава?
Съмнявай се колкото щеш. :D на воля както се казва. И понеже не разбираш,или се правиш че не разбираш..! Спам не е само реклами както казваш ти не свързани с темата. Спам е и това което правиш ти. Упорито да спориш за глупости,винаги последната дума да е твоята и по теми които само ти си мислиш че са важни. Така можем да продължим доста дълго. Минал съм по тоя път,и не смятам че за някого ще е полезно да чете глуписти.Ето за това мястото ти е точно тук а не в kovri. Радвай се на този факт.За мен е полезно да науча нещо ново за някоя нова а не да задълбавам в тъпи спорове с някого. Няма да ме разбереш сигурен съм за това и не мисля да си губя времето с теб.
beserious1

Мнение от beserious1 »

Очевидно Rooder и Trabskar са едно и също лице – най-вероятно неадекватен украински сводник, неспособен да прикрие дори най-елементарно, че си води разговор със себе си :)
Съществуването на двама украинци, които пишат абсолютно еднакво, с еднакъв „интерес“ към Хана, по един и същ неграмотен и объркан начин, е теория, достойна за психиатрична конференция.
В другия форум явно са го надушили – просто човекът не схваща колко прозрачен е.
Вероятно или друса или просто пие до припадък :)
Разбирам – не ти харесва, че не са ти пуснали безплатната реклама за Хана и ти се иска тук да има на кой да я пробутваш :)

Неадекватен дрогиран или пиян украински сводник :)

Сука иди на хуй
Trabskar
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Trabskar »

Nikolaj написа: Пон Мар 31, 2025 8:28 am
Nikolaj написа: Нед Мар 30, 2025 1:34 pm И сериозно мислиш че филтрите за спам са един вид висока бариера за правещите СПАМ които по цял ден висят в нета ли.? :) Това беше добра шега наистина. За останалото. Ами излишно е да пиша,но преценката ти е грешна.
Съмнявам се, че някога ще можеш да обясниш защо и да отвърнеш всичко, което съм казал. защото всичко, което казах е истина. къде е спама тук? и тук няма цензура. няма проблеми с получаването на одобрение на публикации от нови членове. този сайт също не пада. какво не е наред тук или си просто коврийски коври, който го защитава?
Съмнявай се колкото щеш. :D на воля както се казва. И понеже не разбираш,или се правиш че не разбираш..! Спам не е само реклами както казваш ти не свързани с темата. Спам е и това което правиш ти. Упорито да спориш за глупости,винаги последната дума да е твоята и по теми които само ти си мислиш че са важни. Така можем да продължим доста дълго. Минал съм по тоя път,и не смятам че за някого ще е полезно да чете глуписти.Ето за това мястото ти е точно тук а не в kovri. Радвай се на този факт.За мен е полезно да науча нещо ново за някоя нова а не да задълбавам в тъпи спорове с някого. Няма да ме разбереш сигурен съм за това и не мисля да си губя времето с теб.
затова направи отделна тема за тази дискусия, тъпако. не можете да направите това на Kovri. по другите теми за момичетата има предостатъчно информация. вие и админа на Коври имате любовна връзка
beserious1

Мнение от beserious1 »

Trabskar написа: Пон Мар 31, 2025 9:57 am
Nikolaj написа: Пон Мар 31, 2025 8:28 am

затова направи отделна тема за тази дискусия, тъпако. не можете да направите това на Kovri. по другите теми за момичетата има предостатъчно информация. вие и админа на Коври имате любовна връзка
Спокойно, няма нужда да се пениш толкова – бутилка водка и нов акаунт ще ти помогнат :)
Не трябва да си Шерлок, за да разпознаеш евтината реклама, написана от неадекватен пиян украински сводник.
Елементарно и очевидно е :)
Виждам, че пак си се ядосал, че в другия форум явно не те пускат да рекламираш въпросната Хана.
На това и опит за реклама не може да се каже, водката ти е изпарила сводническия мозък :D :D :D
Може би затова хората го посещават?

Сука пьяный сутенер, иди на хуй :D :D :D :D
БатеБончо
Благодарил: 98 пъти
Благодарен: 115 пъти

Мнение от БатеБончо »

Гледам в коврите има нова опция "Секс на живо".
Ronaldd
Благодарил: 116 пъти
Благодарен: 29 пъти

Мнение от Ronaldd »

Нали сме началото на месеца, а което още не работи?

Този пък форум ми крашва от сутринта няколко пъти....

Какви са тези първоаприлски шеги?!
sfpolice
Благодарил: 35 пъти

Мнение от sfpolice »

БатеБончо написа: Вто Апр 01, 2025 5:40 am Гледам в коврите има нова опция "Секс на живо".
То и аз го видях тази опция сигурно е някакъв спам за правене на парички иначе те прехвърля към сайт със камери но някой попадал ли е на български момичета в такъв сайт
stan
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 10 пъти

Мнение от stan »

Сводниците в коврите предлагат на aдмина да плащат хостинга. Явно вадят добри пари от сайта. 😆
Аватар
pizdec
Благодарил: 32 пъти

Мнение от pizdec »

Така става често - по случайност нещо вземе преднина и следва своего рода обратна самоиндукция и преднината става все по-голяма и по-голяма :)
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Нед Мар 30, 2025 12:51 pm
Malone написа: Чет Мар 27, 2025 10:34 pm Вкарайте адекватна модерация и тогава мислете за сравнение с други форуми. Това винаги е субективно, но чисти базовите простотии, които са 90% от съдържанието тук.
Много хора явно се дразнят че им трият мненията там защото по същество не пишат нещо полезно ,а просто правят СПАМ, или се карат за глупости в продължение на по 10 и повече страници.Останалите не са длъжни да им четат простотиите нали.! Разбираемо е и допустимо човек понякога да бъде малко повече обясняваш щото всички сме различни като хора. Но не и това да е постоянно. Какво мислите че Админа и модератора там като видят хронологията на мненията ви не могат да преценят за какво сте се регистрирали там ли.? ;) За това и такива хора не се толерират. Спама също е по-малко в сравнение с тук. Всеки си решава къде да се регистрира но въпроса за това кой е по-добър и полезен форум е излишен. Аз рядко пиша вече тук,но и тук и в другия имам приятелчета с които си помагаме с инфо за мацки с обяви или с Не Профи мацки. Така че избиването на комплекси по форуми го оставям на други хора. :D
Верно ли г-н Малоумник?
Най-добре си трай, тъп си на пън и нищо смислено или полезно не можеш да кажеш или направиш.
А в избиването на комплекси си водещ.
А и с твойте 'приятелчета' освен да онанирате на историите си застанали в кръг друго не правите, не се самозаблуждавай, накъдето си тръгнал някои хора са се върнали от там много отдавна.
Вълкът сам си върши работата, на овцата и трябва стадо да се поблейват дружно и накрая всяка по реда си да скочи в ямата. Пълна демагогия е това с личните контакти и канали по разни места, винаги, ама винаги е пълно с лешпери, които разпитват за подробности за да им дойде вдъхновението да онанират или с дришльовци, които колекционират данни за да търгуват с тях, или директно с инфилтрирали се сводници, които събират инфо и изнудват коврите докато не се скапе услугата и не изчезнат и последните ставащи. И накрая и тези дето са пичове им писва и напускат личните и се ориентират в живота.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
razputin
Благодарил: 170 пъти
Благодарен: 295 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Тоа па Николаджврък откак се помна е тука да обсъжда на лични с приятели и се нещо модерацията му е некак крива, че той е нефелен горкия да си тресне и злобарка.
Иде тука у форума ма и той не знае що.
И само тоа рефрен си повтарa, сичко му пречи, ма па доажда, гаче тепа циклична чикия - и то се с едната си крива лева ръка дето му е и единствен приятел.
Та кво обсъждате на лични Николажрмък - как ти никнат косми между пръстите ли :mrgreen:
Коса расте, акъл не доада
Big skandals
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от Big skandals »

Хората четат kovri ,но пишат сводниците ,курвите и платените драскачи както и педала kor през петдесет негови профила ,допускат се мнения угодни само на модераторите.Посетих една хулена и оплювана масажистка и тогава навързах нещата.Истината се оказа съвсем друга и относно етноса и услугата и теренът.Бях прочел два добри отзива за нея и бяха свалени на часа,затова и отидох
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

То и от тва има полза - примерно кат глдеам рекламите със сигурност знам кво да не си купувам :mrgreen:
Nikolaj

Мнение от Nikolaj »

deep написа: Нед Апр 13, 2025 2:29 pm
Nikolaj написа: Нед Мар 30, 2025 12:51 pm
Malone написа: Чет Мар 27, 2025 10:34 pm Вкарайте адекватна модерация и тогава мислете за сравнение с други форуми. Това винаги е субективно, но чисти базовите простотии, които са 90% от съдържанието тук.
Много хора явно се дразнят че им трият мненията там защото по същество не пишат нещо полезно ,а просто правят СПАМ, или се карат за глупости в продължение на по 10 и повече страници.Останалите не са длъжни да им четат простотиите нали.! Разбираемо е и допустимо човек понякога да бъде малко повече обясняваш щото всички сме различни като хора. Но не и това да е постоянно. Какво мислите че Админа и модератора там като видят хронологията на мненията ви не могат да преценят за какво сте се регистрирали там ли.? ;) За това и такива хора не се толерират. Спама също е по-малко в сравнение с тук. Всеки си решава къде да се регистрира но въпроса за това кой е по-добър и полезен форум е излишен. Аз рядко пиша вече тук,но и тук и в другия имам приятелчета с които си помагаме с инфо за мацки с обяви или с Не Профи мацки. Така че избиването на комплекси по форуми го оставям на други хора. :D
Верно ли г-
Олигофрен :D ти си доказателството на всичко това което бях написал за няколкото малоумника които спамят във всички теми. Ниско интелигентни и също толкова тъпи.Погледни се в огледалото и виж идиота отсреща. :D
Nikolaj

Мнение от Nikolaj »

razputin написа: Пон Апр 14, 2025 11:11 pm Тоа па Николаджврък
Ръб, казвал съм ти го ма ти щото помниш 2мин. ще ти го повторя пак. Тук нищо не ми пречи,напротив тук релаксирам :D отговаряйки на такива като теб и на зомбито драскащо преди теб. Сериозните разговори или новостите ги научавам от други хора и не в темите. А глупостите оставям на вас щото на вас ви идват от вътре .Ма вие не сте виновни толкова си можете просто. :D
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

^ @Чикижвръц, я не ми са обяснявай кат шестокласничка дето са я фанали със сперма по устата.
Новостите ги научаваш от мара шепова, релаксирай си с нея.
Публикувай отговор