защо хората посещават Kovri.info?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 170 пъти
Благодарен: 295 пъти
Обратна връзка:

Re: защо хората посещават Kovri.info?

Мнение от razputin »

beserious1 написа: Пет Апр 18, 2025 3:45 pm
Глисав лайноеден червей, ай стига са гръчи пеняви че шса забакнеш от злоба и как си са надул ша изфлющат навънка сичките торни говна дето си пълен целия.
Последно промяна от razputin на Съб Апр 19, 2025 2:12 pm, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
beserious1
Благодарен: 42 пъти

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Апр 19, 2025 12:18 pm
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pm
deep написа: Съб Апр 19, 2025 11:30 am

Ма изобщо не ми дреме, много яко се лъжеш :D

Сдухан, сдухан, колко да съм сдухан, не е като да си прекарвам живота като модератор на най-голямото говно в нета и да си пиша нон стоп хейт съобщения с десетки и стотици отрепки ROFLMFAO :D :D :D

Пък и се харесвам много и външно (супер симпатяга, в топ форма съм цял живот), и ментално и духовно; е не съм милионер, не може всичко да е 6 от 6, ама колко пък да съм сдухан като всичко с квото се захвана ми върви по вода :D
Не е като да скачам до небето че съм зарибил ромка курва масажистка LMAO. Или да си ровя в гъза по цял ден и да си душкам пръстите докато модерирам парцал като коврите хахахахах.

Боли ме уя и за грешки и за тъпанари, просто когато е очевадно бие на мангал или на ретард по рождение.

На темата за мангал - падаш ли си по интегрирани ромчета :D :D :D :D

ГДБОП МДБОП не ги мисли, когато, както и пуркуато. Кармата забавя, но никога, никога не забравя, припомни си го когато моментът настъпи.
Симпатяга, духовен, в топ форма, всичко ти върви звучи като визитка на кандидат за Ергенът 😄
Отдал си се на форумна терапия с нарцистичен привкус щом помага, пиши още образовай мангалите кажи им, че са тъпи :D
Ако това, което те прави щастлив, е да броиш запетайки в сайт за компаньонки и да се самоутвърждаваш, обяснявайки на всеки втори колко е тъп значи си на абсолютно точното място.
Пасваш като воденичен камък :D

И не се отказвай да пускаш сигнали в ГДБОП, на теб разчитаме да има възмездие и справедливост
Ти си последната надежда на морала :D
Форума има нужда от повече будни, красиви и духовни бойци като теб :P

razputin light - същият нарцисизъм, но с 50% по-малко мозък и с повече запетайки :D

ПС: Смяната на подписа няма да те направи по-малко жалък само по-разпознаваем и комичен :D
Ок, Тъпчо.

П.П. не гледам малоумни риалити формати като 'Ергенът' светни ме повече :D
А, и не обяснявам на всеки втори колко е тъп, дотук сте двама общо :| чувствай се привилегирован.
Моралът е много важен, колкото и да ти е смешно какъвто си тъп, но още по-важно е да не си пълен загубеняк, пък и тъпанар отгоре на тва. За твое нещастие си минус една точка и по трите критерия.
Но не каза нищо за интегрираните ромчета, Yea or Nay? Би ли си хванал за гадже интегрирано ромче 'масажистка', па макар и да ми е гълтала спермата 2-3 пъти? :mrgreen:
Дааа ти никога не използваш думата "тъп" :D
Само 4 пъти в този пост съвсем скромничко :P
Сигурно ти е подействало обидно, че те сравнявам с razputin?
Всъщност на него трябва да му е обидно.
Нека направим кратка справка:
- Той влиза тук да псува като хамалин, не претендира да е умен.
- Ти влизаш тук да си мериш запетайките, да докажеш колко си „ментално и духовно“ развит, като обясниш на неграмотен ром и форумен шизофреник колко са тъпи :D
Само, че летвата не е много висока, не мислиш ли?

Разбира се ти си супер симпатяга, в топ форма, духовен и ментално стабилен :o
Но реалността прозира една скромна шушумига с претенции която коментира бедствени обяви в Люлин и Надежда които човек с капка себеуважение дори не би погледнал :D
Доста забавно е, че си на ти с диспечерките Марчето и Стела на които гласа ти очевидно им е познат до болка :P
Неприятно е че са те разочаровали и не са намерили подходящо чудовище за симпатяга като теб :D
Но не се отчайвай хубав атлет като тебе лесно ще си намери други :P

И понеже очевидно сте на едно ниво с razputin но с различни инструменти, една и съща мелодия и еднакво количество сиво вещество може спокойно да си станете дружки.
Правите си една темичка той ще те псува в неговия стил ти ще му обясняваш колко запетайки е пропуснал и колко е тъп :P
Така ще имаме два доволни жалки нещастника които се допълват :D
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmкато обясниш на неграмотен ром и форумен шизофреник колко са тъпи
Ъхъм. Your point?
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmСамо, че летвата не е много висока, не мислиш ли?
Никак даже, много си прав, малоумник като тебе не заслужава отразяване. Приеми го като еднократен/временен комплимент от моя страна.

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmРазбира се ти си супер симпатяга, в топ форма, духовен и ментално стабилен :o
Така е. Не искам да се възгордявам, ама в сравнение с форумни мишки тролове като теб аз съм си супер пич отвсякъде. Но все пак имам и
някакъв морал, нещо което на малоумници като тебе им звучи като чужд език.
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmНо реалността прозира една скромна шушумига с претенции която коментира бедствени обяви в Люлин и Надежда които човек с капка себеуважение дори не би погледнал :D
А?
Люлин и Надежда са ти като ориентир за качество, ако не е там е ок, ако е там не е ок? Колко точно си тъп?
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmДоста забавно е, че си на ти с диспечерките Марчето и Стела на които гласа ти очевидно им е познат до болка :P
А?
Стела? Коя е Стела?
Марчето беше голяма работа през 2000-те, една от най-добрите дестинации за нови и качествени услуги, иизненадваше те всеки път кажи - речи и все приятно. Дори и през 2020-те имаще сериозни попадения жената, но накрая се скапа като всяко нещо в живота.
Пак - колко точно си тъп/неопитен датеева да оспорваш мнения за които не знаеш нищичко? Ше дойдеш по-голям дебил и от доказаните форумни дебили.

Братле, много си тъп и го затвърждаваш с всеки нов пост, wtf?
Не ме разочаровай толкова бързо, моля.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
Big skandals
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от Big skandals »

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 10:26 am
Big skandals написа: Съб Апр 19, 2025 9:49 am
beserious1 написа: Пет Апр 18, 2025 4:07 pm

Колега виждам че си много наблюдателен, би ли споделил кой е акаунта на кор да знаем да се пазим от рекламата му?
Как разкри кой му е акаунта и има ли други аканти?
Виждам че си много опитен имал си връзка с компаньонка която ти е готвила, шетала, грижила се е за теб и е имало яко секс.
Разбираемо е когато попадне на точен мъж да поиска да се почувства като човек и съжалявам че сте се разделили, но нищо ще си намериш друга по-подходяща с която ще се получи. ще ти роди две деца, ще ти готви вкусно, ще подрежда всичко, ще се грижи за теб и всяка вечер хубав секс :o

Виждам също че имаш желание да споделяш и си бил при хулена и оплювана масажистка при която си прекарал добре.
Може ли да споделиш коя е и да кажеш нещо повече за нея?
Все пак трябва да има и истински мнения не само от кор и сводниците :shock:
Усещам тънкия ти сърказъм ,но ме учудва колко глупости си изписал ,с тези пет думи в речника.
1)Никога несъм казвал че му знам акаунтите тук(не ми и пука за поредния педал),имах предвид kovrite
Там начина на изказ и използваните епитети са идентични
от няколко профила и това ми подсказва кой стои зад тях
2)Няма да хваля услуга на някоя защото не е било нещо “ВЕЛИКО”-просто отидох и видях бяло момиче не циганка(то и от снимките си ли ),свърши си това което се разбрахме,и масажа за мен беше добър ,нуру също (смятам че за нуру трябва да има цици големи ,а тя има)
Реклама ще направя когато попадна на перфектната услуга,засега се въздържам
А това с кой съм живял в миналото (невиждам нищо лошо ,споделих на хората че и така може стига да искаш)
Но за да впечатлиш платено момиче си трябват умения(не е за чикиджии) ,и недей сежелява за неща случи ли се преди 20г-още когато обявите бяха във вестник Позванете(хартиения носител)
Няма много сърказъм не е нужен.
Точно за kovrite питам кой е акаунтът, който си видял, и как точно разбра кой стои зад него?
След като си толкова наблюдателен и прозорлив, разкрии ме, моля кажи кои са ми акаунтите без притеснения.
Чакам с нетърпение да видя способностите ти в действие.

Това че не желаеш да споделиш обявата на бялото момиче не е хубаво, така спомагаш на сводниците и на педала kor да лъжат хората.
Все пак ти сам казваш че си допуснал грешка да се опитваш да споделяш там - поправи я и сподели тук, не се притеснявай :)
Сега всички мислят горкото момиче за циганка а тя е Българка с големи хубави цици която на всичкото отгоре прави хубав масаж и нуру.
Нали за това си си направил акаунт за да споделиш.
Мнението на ветерани като теб с 20г опит е безценно и полезно, такива трябва да има повече.

И моля дай повече детайли за компаньонката която си успял да впечатлиш.
Не е нужно да казваш коя е това е твърде лично, но сподели как успя да я впечатлиш, какво трябва да притежава един стойностен мъж?
Вкусна мусака ли ти готвеше?
Гладеше ли ти ризите?
Секса сигурно е бил неповторим, все пак професионалистка на която си успял да влезнеш под кожата сигурно е
Някой път на лично ще ти разкажа -не тук на всеослушание (вече е семейна и с деца )
beserious1

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Апр 19, 2025 2:08 pm
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmкато обясниш на неграмотен ром и форумен шизофреник колко са тъпи
Ъхъм. Your point?
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmСамо, че летвата не е много висока, не мислиш ли?
Никак даже, много си прав, малоумник като тебе не заслужава отразяване. Приеми го като еднократен/временен комплимент от моя страна.

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmРазбира се ти си супер симпатяга, в топ форма, духовен и ментално стабилен :o
Така е. Не искам да се възгордявам, ама в сравнение с форумни мишки тролове като теб аз съм си супер пич отвсякъде. Но все пак имам и
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmНо реалността прозира една скромна шушумига с претенции която коментира бедствени обяви в Люлин и Надежда които човек с капка себеуважение дори не би погледнал :D
А?
Люлин и Надежда са ти като ориентир за качество, ако не е там е ок, ако е там не е ок? Колко точно си тъп?
beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 12:12 pmДоста забавно е, че си на ти с диспечерките Марчето и Стела на които гласа ти очевидно им е познат до болка :P
А?
Стела? Коя е Стела?
Марчето беше голяма работа през 2000-те, една от най-добрите дестинации за нови и качествени услуги, иизненадваше те всеки път кажи - речи и все приятно. Дори и през 2020-те имаще сериозни попадения жената, но накрая се скапа като всяко нещо в живота.
Пак - колко точно си тъп/неопитен датеева да оспорваш мнения за които не знаеш нищичко? Ше дойдеш по-голям дебил и от доказаните форумни дебили.

Опитвам да ти обясня, ама как да стане все пак си папагал с ограничен речник, съставен основно от „тъп, тъп“ 😄

Щом за теб Люлин и Надежда са критерии за качество, всяка по-сложна мисъл ще звучи като ядрена физика, нямам намерение да опитвам.
Затова ще замълча, както би направил всеки „тъпанар“, попаднал в присъствието на супер симпатяга, в топ форма, ментално и духовно извисен малко над нивото на шизофреници и неграмотни мангали точно колкото да се почувства извисен.
Само с желание обаче не става :P

Пожелавам ти вълнуващи преживявания в онези специални дестинации от твоите представи за лукс и качество.
Щом според теб Надежда и Люлин са като Дубай, не знам какво би станало, ако откриеш Дружба :D
Там някъде, между сергията за чорапи и мазето с „нуру масаж“ ти явно се чувстваш като в 5-звезден СПА :o

Но едно не мога да ти отрека - много си корав :!:
Щом успяваш да го вдигнеш на онези обяви, от които дори бездомните кучета бягат това вече е много високо ниво.
Да свалиш гащите с ентусиазъм пред нещо, което не смее да се покаже на дневна светлина, за да не му напомнят, че Хелоуин не е всеки ден това наистина означава ментална и духовна извисеност :D

Корав.
Супер симпатяга.
В топ форма :D
deep

Мнение от deep »

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 2:47 pm
Ъхъм. Your point?

А?
А?
Стела? Коя е Стела?

Опитвам да ти обясня, ама как да стане все пак си папагал с ограничен речник, съставен основно от „тъп, тъп“ 😄

Щом за теб Люлин и Надежда са критерии за качество, всяка по-сложна мисъл ще звучи като ядрена физика, нямам намерение да опитвам.
Затова ще замълча, както би направил всеки „тъпанар“, попаднал в присъствието на супер симпатяга, в топ форма, ментално и духовно извисен малко над нивото на шизофреници и неграмотни мангали точно колкото да се почувства извисен.

Пожелавам ти вълнуващи преживявания в онези специални дестинации от твоите представи за лукс и качество.
Щом според теб Надежда и Люлин са като Дубай, не знам какво би станало, ако откриеш Дружба :D
Там някъде, между сергията за чорапи и мазето с „нуру масаж“ ти явно се чувстваш като в 5-звезден СПА :o

Щом успяваш да го вдигнеш на онези обяви, от които дори бездомните кучета бягат това вече е много високо ниво.
Да свалиш гащите с ентусиазъм пред нещо, което не смее да се покаже на дневна светлина, за да не му напомнят, че Хелоуин не е всеки ден това наистина означава ментална и духовна извисеност :D

Корав.
Супер симпатяга.
Ах, Тъпчо Тъпи.
Колко си клет циганин ти. Горко ти.
Толкова си неимоверно тъп, че в клетото ти, тъпо, циганско мозъче всеки, който каже 'има 3 от 30-те в Надежда, които са Супер' или 'има 5-6 от 100-те в Люлин които са си супер и са тайна придобивка' е лъжец и неверник.

Ти еба майката тъпа и късмет, само това мога да ти пожелая, тъп мухльо. Но никога няма да ти се сбъдне, то за да имаш късмет трябва и мъничко акъл. При теб това липсва, така че... КЪСМЕТ. Ама много късмет.
Последно промяна от deep на Съб Апр 19, 2025 3:56 pm, променено общо 2 пъти.
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Нещото дето не требва в никой случай да са показва из дупката на дневна светлина сa нарича beserious(1) че е заразно и гнусно за гледане даже във филм на ужасите.
Тва същество естествено обитава смръдливи отходни отверстия и бесно си защитава хабитата.
deep

Мнение от deep »

Ама кажи честно, Циганин си нали?
Аз мисля че те знам и кой си и ми изглеждаш като интегриран ром :idea: /самоутвърждаващ се за българин от ромски произход :D

Може и да ти изкъртя зъбите някой път ако ми се потвърдят подозренията и съм на кеф :mrgreen:

То и затова постоянно се заяждаш и обиждаш на 'циганин', проекциите са нещо основно в психоанализата :mrgreen:
beserious1

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Апр 19, 2025 2:58 pm

Ъхъм. Your point?

А?

А?
Стела? Коя е Стела?

Корав.
Супер симпатяга.
Ах, Тъпчо Тъпи.
Колко си клет циганин ти. Горко ти.
Толкова си неимоверно тъп, че в клетото ти, тъпо, циганско мозъче всеки, който каже 'има 3 от 30-те в Надежда, която са Супер' или 'има 5-6 от 100-те в Люлин които са си супер и са тайна придобивка' е лъжец и неверник.

Ти еба майката тъпа и късмет, само това мога да ти пожелая, тъп мухльо. Но никога няма да ти се сбъдне, то за да имаш късмет трябва и мъничко акъл. При теб това липсва, така че... КЪСМЕТ. Ама много късмет.
:D :D :D
Само 6 "тъп" :o

Не знам защо си мислите с "колегата" razputin че жалки създания като вас могат да ме обидят :D
Вашите думи са като стрелба с халостни патрони много шум за нищо :P
deep написа: Съб Апр 19, 2025 3:35 pm
Ама кажи честно, Циганин си нали?
Аз мисля че те знам и кой си и ми изглеждаш като интегриран ром :idea: /самоутвърждаващ се за българин от ромски произход :D

Може и да ти изкъртя зъбите някой път ако ми се потвърдят подозренията и съм на кеф :mrgreen:

То и затова постоянно се заяждаш и обиждаш на 'циганин', проекциите са нещо основно в психоанализата :mrgreen:
Ромският произход е интересна тема, особено когато се разглежда през призмата на тайните елити в Люлин и Надежда.

Според теб, в Люлин има прекрасни попълнения елитни, класни, стилни и изтънчени достойни за супер симпатяга в топ форма, готин, забавен, умен (в алото към момента 22 обяви които всеки може да види) . Това вероятно е вярно само че ако живееш във Филиповци и стандартът ти за стил включва леопардово трико, брадавица на лопатката и нуру върху мокет от потен тюлен с леко мургавичка кожа с парфюм ухаещ на развалени яйца което очевидно не ти е проблем.
Но ти си от просветените, все пак тук демонстираш бляскавия си ум и умееш да намираш "тайни придобивки" в Адам и Ева сайт, известен с автентичните си профили, елитни дискретни бели българки с фини обноски и скрита фотогеничност, криещи се от света в обява с 4 селфита от баня или изполвани снимки от някой друг сайт. Разбираемо все пак дискретността е с основен приеритет :P

Аз обаче нали съм тъп, така че няма да отварям този сайт, за да се запозная с останалите 78 прекрасни елитни дами, които по чиста случайност са в Люлин, а не в Дубай.

Що се отнася до Надежда, там положението е направо аристократично имаме цели 8 обяви на горди ромки, които не си правят труда дори да прикрият произхода си, както и възбуждащите до полуда брадавици с характер и туловища с тежест и погледи, които те карат да се замислиш дали да не избягаш с крясък или за по-лесно направо да се кастрираш :ugeek:
Но явно ти имаш по-дълбок нюх виждаш нещата, които простосмъртните не могат :D
Предполагам отново попаденията ти са от Адам и Ева но отново не мога да проверя защото очите ми не могат да издържат толкова красота и сексапил :!:

Но ако някой ден ме убедиш, че Адам и Ева и Люлин са новата Шан-з-Елизе и Дубай, обещавам да ти издигна паметник с надпис „тук лежи последният форумен гений“.

Разбира се не очаквам умник като теб да сподели откритията си а и честно казано дори и да искаш никой друг не иска. Може би освен гордите обитатели на Филиповци :D

Не се ядосвайте просто единя пак да ми каже, че съм тъп пък другия да ми сипе и всичко ще бъде наред :)
Куку и Пипи любимата ми двойка от форума :P
beserious1

Мнение от beserious1 »

Big skandals написа: Съб Апр 19, 2025 2:37 pm
Някой път на лично ще ти разкажа -не тук на всеослушание (вече е семейна и с деца )
Извинявай, но мисля, че големите усилия които си положил да ми отговориш не са се увенчали с успех.
Мисля, че е хубаво да споделиш публично за това успя да превърнеш една проститутка в любяща и миличка домакиня която ти готви вкусна мусака, глади ти ризите , шета, грижи се за теб, пере, бърше прах и как стигна до прозрението че тези жени са жадни да дадат внимание на човека до тях ,който ги подкрепя и уважава :?:
Все пак е интересно как си успял да я накараш да се почувства човек а не парцал с които мъжете се задоволяват срещу някой лев.
Цитиати от твое мнение което намирам за много впечатляващо.

Но като имаш тези умения предполагам за теб е детска игра да разкриваш в другиия форум кой се крие зад разни реклами в транс и кросдресър темите.
Не е нужно да споделяш с нас вероятно се изисква да си много проницателен и това не е умение което може да се научи.
Надявам се поне да споделиш кои са тези акаунти за да излезе истината на яве.

Това че не желаеш да споделиш кое е беличкото момиче което има страхотни гърди и прави добър масаж и нури мисля че не е хубаво.
Сега всички смятат че това момиче е циганка, репутацията й страда а и нали тези форуми са за споделяне и търсене на истината.
Бъди така добър да споделиш обявата, нека истината да се знае :!:
deep

Мнение от deep »

Ми да, според мен и в Люлин и в Надежда или дори в Модерно Предградие, Дружба и, стой та гледай, Военна рампа, има/е имало/ и винаги ще има бисери. Малоумник като теб няма как да го знае/оцени това, просто защото си му липсва жизнен опит, това е.
1 Пример - Момиче от Военна Рампа (живее и израснала там) ми беше постоянна за ~ 2 години, супер тяло, отношение и стойност цена/качество. Виждаше се с 10 човека макс на месец (аматьорка или полу-аматьорка).
Един пример от може би 20 (мои, иначе има стотици), може и повече момичета без обяви или с малко/ограничени по време обяви.
В Дружба или в Надежда или в Люлин имам още .. знам ли 15, може би и повече през годините?
И да има неща които тъпанари като теб не виждат в AdamiEva. Но ти си си супер тъп, това е обяснението.

Супертъпанар като теб няма как да ги знае тия работи.

Няма как и да му ги обясниш тия неща на полупроводник като тебе. Ти си толкова заухав че като те наплюе човек си мислиш че дъжд те вали, няма как да ти се обяснят неща, които са нормални за човек с IQ >99.

Може би и опитът е много важен. Когато съм тръгнал по тия неща (не че е за хвалене, но си е факт) мухльовци като теб не са били планирани още. И аз съм тръгнал от 0 и следя всяка част от процеса, просто ми е болно хоби.
Олигофрен като теб няма и най-малък шанс да ме разбере, единственото, което олигофрен като теб може да каже е 'мабсдйагдуа ааааа кйхкадхуисдса мне ее тъй' и толкоз. Просто сте си много тъпи хорица вие и си нямате идея как, какво и защо.

Просто си си тъп. Много, много тъп.
Сори.
beserious1

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Апр 19, 2025 4:57 pm Ми да, според мен и в Люлин и в Надежда или дори в Модерно Предградие, Дружба и, стой та гледай, Военна рампа, има/е имало/ и винаги ще има бисери. малоумник като теб няма как да го знае/оцени това, просто защото си му липсва жизнен опит, това е.
1 Пример - Момиче от Военна Рампа (живее и израснала там) ми беше постоянна за ~ 2 години, супер тяло, отношение и стойност цена/качество. Виждаше се с 10 човека макс на месец (аматьорка или полу-аматьорка).
Един пример от може би 20 (мои, иначе има стотици), може и повече момичета без обяви или с малко/ограничени по време обяви.
В Дружба или в Надежда или в Люлин имам още .. знам ли 15, може би и повече през годините?
И да има неща които тъпанари като теб не виждат в AdamiEva. Но ти си си супер тъп, това е обяснението.

Няма как и да му ги обясниш тия неща на полупроводник като тебе. Ти си толкова заухав че като те наплюе човек си мислиш че дъжд те вали, няма как да ти се обяснят неща, които са нормални за човек с IQ >99.

Може би и опитът е много важен. Когато съм тръгнал по тия неща (не че е за хвалене, но си е факт) мухльовци като теб не са били планирани още. И аз съм тръгнал от 0 и следя всяка част от процеса, просто ми е болно хоби.
Олигофрен като теб няма и най-малък шанс да ме разбере, единственото, което олигофрен като теб може да каже е 'мабсдйагдуа ааааа кйхкадхуисдса мне ее тъй' и толкоз. Просто сте си много тъпи хорица вие и си нямате идея как, какво и защо.

Сори.
Само 6 пъти „тъп“ – въздържал си се, поздравления.
Радва ме, че поне разбрахме какво за теб значи „елит“.
Малко е тъжно, че това върви ръка за ръка с представата ти, че си умен, но всеки с критериите си. :D
Между панелите на Люлин и ароматите на Филиповци, твоята „духовност“ сигурно минава за дълбока философия а интелекта ти е несравним :D
Продължавай да ни вдъхновяваш със запетайки, духовност и улична естетика и да оставяш мнения за елита в Люлин :D

Весели празници – и още много елитни попадения в Люлин с лилави венци, два предни сребърни зъба и, при нужда, колежка от Филиповци. Все пак качеството трябва да се споделя :!:
natoporchen
Благодарил: 201 пъти
Благодарен: 14 пъти

Мнение от natoporchen »

Trabskar написа: Пет Апр 18, 2025 7:23 am хахаха. тъпият им сайт пак падна и е едва 18 април
Става вече очведано че не е въпрос на пари, понеже отказват да кажат какво недостига и как да се помогне вече почти година. Гласят някакъв кур капан, защо и как те си знаят. Сигурно е изгодно за гредите форума да го няма точно около датите дето Ганьо взима заплата.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Не ве баце грижат са по празниците мъжете да са със семействата си.
А иначе просто са им леви и двете ръце и не могат с една платформа да се оправат обаче са позинале кат на Станка селската парантия шундата и ламтат ако мое от пръдня боя и от ветър пари да прават.
Нема и да кажат кво не достига щото не знаат ма па тва ги устройва, че понекоги а много удобно да си нефелен.
deep

Мнение от deep »

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 5:19 pm
deep написа: Съб Апр 19, 2025 4:57 pm Ми да, според мен и в Люлин и в Надежда или дори в Модерно Предградие, Дружба и, стой та гледай, Военна рампа, има/е имало/ и винаги ще има бисери. малоумник като теб няма как да го знае/оцени това, просто защото си му липсва жизнен опит, това е.

Сори.
Само 6 пъти „тъп“ – въздържал си се, поздравления.
Радва ме, че поне разбрахме какво за теб значи „елит“.
Малко е тъжно, че това върви ръка за ръка с представата ти, че си умен, но всеки с критериите си. :D
Между панелите на Люлин и ароматите на Филиповци, твоята „духовност“ сигурно минава за дълбока философия а интелекта ти е несравним :D
Продължавай да ни вдъхновяваш със запетайки, духовност и улична естетика и да оставяш мнения за елита в Люлин :D

Весели празници – и още много елитни попадения в Люлин с лилави венци, два предни сребърни зъба и, при нужда, колежка от Филиповци. Все пак качеството трябва да се споделя :!:
Ок, Тъпчо.
beserious1

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Апр 19, 2025 9:31 pm
Ок, Тъпчо.
:D

Две думи не можеш да напишеш без да повториш "тъп" :P
Претенции на ядрен физик, но критерии на клошар а най-смешното е, че и клошарите не биха паднали толкова ниско да плащат на Люлинския "елит" :o
Приятелски съвет - отиди на очен лекар, не е добра идея да не виждаш какво ебеш :x

Ето ти малко материал да оплакнеш окото, последната е черешката на тортата, най-скъпата и елитната, аз не съм сигурен дори дали е жена но ти си експерта оставям преценката на твоя остър ум и компетентност :arrow:
https://www.alo.bg/3360717
https://www.alo.bg/8278546
https://www.alo.bg/9872976
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

beserious1 написа: Съб Апр 19, 2025 10:31 pm
Не само тъп ми тъп на n!, направо си единица мярка за идеална тъпота, ма и поне толкова гнусен за сметка на тва.
Ма колко си точно тъп и гнусен - и тоа Шрьодингер не мое а та опише и то с диференциална математика, та ако ти го повторат тава и шеесе пъти нищо не е.

Язе за ядрената физика не знам, ма биологията ти е просто ограничена до тоа феномен да смръдиш гадно. Ма па толко да смръдиш, че и от НЦЗПБ ше им се сгади да са занимават с тебе а та прочистат, е тава го знам със сигурност.
genos
Благодарен: 4 пъти

Мнение от genos »

Предишният коментар може да ви даде добра идея защо много хора биха предпочели коври?
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Може, ма хората не го посещават щото коври.инфо не работат от седмици...ма нищо де, ако са нацъкале достатъчно на рекламите ше нги пуснат на хората уж по милос за малко тия дни а го посещават малко и да си отдъхнат от "предишния коментар" кат прочетат некое мнение на поредния мазен пимп или на поредния дето е за "малко от провинцията".

Па може и хората некоа злобарка да си треснат на линкове дето сводниците въртат там постоянно за едни и същи долни миндили :mrgreen:
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Его бе пуснали са им го на хората.
Даже админа са а изходил компетентно по въпроса колко би му струвал хостинга - само три бона на година гаче генерира трафик кат на порнхъб с кирливите си пет коментара на ден да го ева. Малко не му достигало - ми дръпнете ги от на Сиса бакшишите за свирки ве админа.
А па некви балъци чак предлагат да го хостват безплатно, не моа да сфанат горките, че не е тва идеята - смех батко.

Айде "хората" да тичат да му са радват на коврите и да цъкат ножки на рекламите доде не е паднал за пореден път.
Публикувай отговор