Тигри някой да знае нещо за тази кака

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Psychoo44
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 4 пъти

Тигри някой да знае нещо за тази кака

Мнение от Psychoo44 »

natoporchen
Благодарил: 219 пъти
Благодарен: 17 пъти

Re: Тигри някой да знае нещо за тази кака

Мнение от natoporchen »

Psychoo44 написа: Съб Май 24, 2025 11:46 am https://adamieva.info/obiava-4851431/za ... i-na-opita
Години 55 с тая свежа гладка кожа, просто няма как да стане. Подозирам че не са нейни тея снимки, или са люто обработени и филтрирани.
PublicEnemy
Благодарил: 11 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от PublicEnemy »

Бях писал някъде по темите за нея. От бардака на Щросмайер във фондови жилища е тази жена. Веднъж се озовах там, дори не помня защо. Снимките са на някоя от другите на адреса сигурно, иначе е руса жена вероятно на посочената възраст, но честно казано беше запазена доколкото помня (беше преди 2 години сигурно) сега не знам как е. Останах за половинка, тя първо си взе душ и тогава дойде в стаята. Там стандартен секс значи и анален, а нестандартен е без презерватив. Както и казах да застане така заставаше. Ебах я в гъза, обаче е МНОГО сухо, тя не извади лубрикант и трябваше да плюем и аз и тя нон стоп. Предложи да махна презерватива, аз разбира се не се съгласих. Клатих я сигурно 20 минути нон стоп и не измрънка въобще. Като цяло не мога да се оплача, но никога не бих отишъл пак понеже се ебе без, а и не обичам бардаци. Не ми е комфортно, като знам, че има още хора на терена.
Barista
Благодарил: 179 пъти
Благодарен: 28 пъти

Мнение от Barista »

Някой вижда ли целият номер?
След като се представя добре може да я пробвам на хотел.
Никой разумен не чука без капут!
sfpolice
Благодарил: 36 пъти
Благодарен: 43 пъти

Мнение от sfpolice »

Години около 60, Лично за мене е психично болна, хотел няма да ти трябва !!! Отивай на и се увери сам !!!
Публикувай отговор