Тигри някой да знае нещо за тази кака
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 219 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Re: Тигри някой да знае нещо за тази кака
Години 55 с тая свежа гладка кожа, просто няма как да стане. Подозирам че не са нейни тея снимки, или са люто обработени и филтрирани.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 9 пъти
Бях писал някъде по темите за нея. От бардака на Щросмайер във фондови жилища е тази жена. Веднъж се озовах там, дори не помня защо. Снимките са на някоя от другите на адреса сигурно, иначе е руса жена вероятно на посочената възраст, но честно казано беше запазена доколкото помня (беше преди 2 години сигурно) сега не знам как е. Останах за половинка, тя първо си взе душ и тогава дойде в стаята. Там стандартен секс значи и анален, а нестандартен е без презерватив. Както и казах да застане така заставаше. Ебах я в гъза, обаче е МНОГО сухо, тя не извади лубрикант и трябваше да плюем и аз и тя нон стоп. Предложи да махна презерватива, аз разбира се не се съгласих. Клатих я сигурно 20 минути нон стоп и не измрънка въобще. Като цяло не мога да се оплача, но никога не бих отишъл пак понеже се ебе без, а и не обичам бардаци. Не ми е комфортно, като знам, че има още хора на терена.
-
- Благодарил: 179 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Някой вижда ли целият номер?
След като се представя добре може да я пробвам на хотел.
Никой разумен не чука без капут!
След като се представя добре може да я пробвам на хотел.
Никой разумен не чука без капут!
-
- Благодарил: 36 пъти
- Благодарен: 43 пъти
Години около 60, Лично за мене е психично болна, хотел няма да ти трябва !!! Отивай на и се увери сам !!!