Мира
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Мира
Какво плювате момичето? Добра услуга, даже много добра. За визията всеки с вкуса си, но не мога да кажа, че и грозна или такъв вълк какъвто я описвате.
-
- Благодарен: 1 път
Не е тя,много си е добре жената,изглежда добре за годините си,и се ебе с кеф,циганките и миризливите бидони искат по 120-150 лв,тя не може да бъде на техните цени,светлинни години е пред тях.Не знам Вие какво искате и защо плюете жената?Няма никакви брадавици по лицето,симпатична поддържана жена с хубаво дупе и истински гърди.
-
- Благодарил: 188 пъти
- Благодарен: 325 пъти
- Обратна връзка:
Домандръсало ми са а напоследък некоа грозна цръна смръдлива и разплута алкохолизирана разпоретина, да й нги подам чамалюгата немита от косматия мазен пръделник та право в устата да го лигави, та са чуда таа Мира дали не са й го разпрали хастара съвсем мангалите, наркоманите и резаните арабески в тоа нейния елитния квартал или па да зема а й фръла едни 200 та да я разцепа.
Фетиш ми е да е неко много грозна на плашило проста парнтия ма със самочуствие баш кат таа, та да я напна здравата доде й бликне из сичките дупки.
Фетиш ми е да е неко много грозна на плашило проста парнтия ма със самочуствие баш кат таа, та да я напна здравата доде й бликне из сичките дупки.
Коса расте, акъл не доада
Грозна като тебе разпутьоrazputin написа: ↑Сря Юни 11, 2025 10:51 pm Домандръсало ми са а напоследък некоа грозна цръна смръдлива и разплута алкохолизирана разпоретина, да й нги подам чамалюгата немита от косматия мазен пръделник та право в устата да го лигави, та са чуда таа Мира дали не са й го разпрали хастара съвсем мангалите, наркоманите и резаните арабески в тоа нейния елитния квартал или па да зема а й фръла едни 200 та да я разцепа.
Лика прилика ще сте
Двама темерута together
-
- Благодарил: 188 пъти
- Благодарен: 325 пъти
- Обратна връзка:
Тугедъ си си с олигофренията и придужаващите физически недъзи,Jo99 написа: ↑Сря Юни 11, 2025 11:27 pmГрозна като тебе разпутьоrazputin написа: ↑Сря Юни 11, 2025 10:51 pm Домандръсало ми са а напоследък некоа грозна цръна смръдлива и разплута алкохолизирана разпоретина, да й нги подам чамалюгата немита от косматия мазен пръделник та право в устата да го лигави, та са чуда таа Мира дали не са й го разпрали хастара съвсем мангалите, наркоманите и резаните арабески в тоа нейния елитния квартал или па да зема а й фръла едни 200 та да я разцепа.
Лика прилика ще сте
Двама темерута together
то ти е доживот, както и това, че ше си вечно тогедъ с лелката дето ти сменя памперсите кат са насираш, че си нефелен сам да си ги подмениш.
Гледам и бисириюса почва вече а та прифаща, което е напълно нормално, кат ви дръжат тугедъ на едно и също место.
Коса расте, акъл не доада