(терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв. 0877817979

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Dinko-Dinev
Благодарил: 12 пъти
Благодарен: 9 пъти

(терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв. 0877817979

Мнение от Dinko-Dinev »

Ако позволите да попитам - това девойче някой да го е посещавал, и какви са отзивите?
Благодаря предварително.

https://www.alo.bg/terena-mi-e-do-ndk-s ... lv-9367529
https://adamieva.info/obiava-4803504/st ... -lv-do-ndk
ivanavi
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 15 пъти

Re: (терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв.

Мнение от ivanavi »

Ако те кефи - рипай смело, кво значение има някой дали я е посещавал. Тоя някой ако се е държал като оли , то и пичката ще му отвърне по същия начин, .....тоя същия ако е смърдял на пот и на немит гъз или на търгия, пичето ще го претупа на бръзо (па моо и директно да му каже адиос), ако някой е очаквал/искал каката да му прави челна стойка и да оди по въже, а па она му е предложила само свирка и секс (пак ще му е негативен коментара), вкусовете и възприятията могат да бъдат (и са) различни ........ и те така те.
Така, че е мнооооого относително за отзивите.
Прави впечатление, че "стандарт експрес" за 30мин - 80лв // "стандарт" за 1час - 200лв - нещо нги куца у ценообразуваньето.
Преди години пичките се притесняваха къв ебач ше й налети, да не й съдере путката от ебане и да я изкара извън "строя" за дълго време, а днес до толкова са "еволюирали" нещата, че ебачите питат тая или оная пичка става ли и не смеят да идат при нея ако няма мнения в нета.
razputin
Благодарил: 246 пъти
Благодарен: 415 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

ivanavi написа: Съб Сеп 20, 2025 8:32 am Ако те кефи - рипай смело, кво значение има някой дали я е посещавал. Тоя някой ако се е държал като оли , то и пичката ще му отвърне по същия начин, .....тоя същия ако е смърдял на пот и на немит гъз или на търгия, пичето ще го претупа на бръзо (па моо и директно да му каже адиос), ако някой е очаквал/искал каката да му прави челна стойка и да оди по въже, а па она му е предложила само свирка и секс (пак ще му е негативен коментара), вкусовете и възприятията могат да бъдат (и са) различни ........ и те така те.
Така, че е мнооооого относително за отзивите.
Прави впечатление, че "стандарт експрес" за 30мин - 80лв // "стандарт" за 1час - 200лв - нещо нги куца у ценообразуваньето.
Преди години пичките се притесняваха къв ебач ше й налети, да не й съдере путката от ебане и да я изкара извън "строя" за дълго време, а днес до толкова са "еволюирали" нещата, че ебачите питат тая или оная пичка става ли и не смеят да идат при нея ако няма мнения в нета.
Бако ценообразуваньето си е баш наместо - за 80 кинта и 30 минути доде сте са съблекли и ща претупа на свирка и оперативно ща изфръли с клефарете подир тебе, а за един час требва да са чуди кво да та лъже да я не огъзиш здравата дважди поне та да я разцепиш от бой с чамалюгата, щот за 200 никой от старата гвардеa нема да й прости и там нема шес-пет, ше я подфръга кат градинар пробита лейка.
Виж тия консомолците са друга работа, дет викаш, то не знае за кво а там и
без тава, пикае ли му се или му са ебе, та такъв си го пръзалят как си те искат, за 30 минути или два часа се таа.
Последно промяна от razputin на Нед Сеп 21, 2025 1:06 pm, променено общо 2 пъти.
Коса расте, акъл не доада
Аватар
pizdec
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 67 пъти

Мнение от pizdec »

Ако половинчасовата услуга реално е осемнайсеминутна - съвсем нормално е ценообразуването.
razputin
Обратна връзка:

Re: (терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв. 0877817979

Мнение от razputin »

Не осмнаесе - до петминутна са опитват да я докарат ако мине. Хитри са кат ресторански хлебарки - Аре по цигара, аре съблачане, аре в банята, аре почати си с тоа оня уж, плюне на чамалюгата, лапне я два пъти па си погледне курвата часовника и рече -оууу я гле, от сладки оеиказки то не останало време и на дудук да та свръша, беше ми приятно, аре чао, па въри си одървен, че друг ма чака отвънка.
Та ако си за триесе и ако след здрасте й нги не го навръвиш право у чофката да го източиш бръже питоня, пиши са преебан - тава си е жив капан за балъци.

Язе за тва за 30 минути ич и не им ода даже и за проба.
Последно промяна от razputin на Пон Сеп 22, 2025 9:41 am, променено общо 1 път.
sfpolice
Благодарил: 40 пъти
Благодарен: 52 пъти

Re: (терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв. 0877817979

Мнение от sfpolice »

Ццц тва па ми изглежда като някой плужек у главата не бих я пробвал отвратятата
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

На тоа свет ора секви - то за тава за секи влак си има пътници.
Инак верно е на мекица у главъта.
Bedata
Благодарил: 175 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от Bedata »

В другия форум също е коментирана. 50/50, сводника й в чакал пред входа. За мен е симпатична 😌
Stoyan a.k.k Stputkoy или нещо такова: С прошляци като теб не се занимавам. Пиши си каквото искаш! Бъди жив и здрав!
Публикувай отговор