Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Nikolaj
- Благодарил: 121 пъти
- Благодарен: 131 пъти
Re: Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659
Не гледай че е сложила ниска цена. Виж че всичко което обикновенно влиза в крайната цена го таксува по 20евро допълнително. Калкулатор че
А жената в трамвая? Тя какво каза?
Нечии глави ще се търкалят. 
-
razputin
- Благодарил: 348 пъти
- Благодарен: 567 пъти
- Обратна връзка:
Рече, че Жпръци е забременела от некои приятеле из складовете в Чепинци, ама от кои точно - историята мълчи, ча там са много.
Койнаре rulez 
-
IvanIvanov1980
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.
-
razputin
- Благодарил: 348 пъти
- Благодарен: 567 пъти
- Обратна връзка:
Его ве, имаме преко включване и из Чепръчанските складове отIvanIvanov1980 написа: ↑Сря Май 06, 2026 12:30 pm Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.
г-н меринжея на складовия манафинтернационал - звено потни товарачи
още
г-н 'наш кой съм язе, яла ща прибия
още
г-н повелитела на панелките из младос
още ,
г-н пия качествена пукавица от лидъла - на примоция .
Ta тоа същия зе та пак са изпрозева тука на жъден пръч у празно ведро, та да си защити любимата Жпръцинка, и ча са запени от злоба, направо шса забакне от ревнос, че и други я плющат милата му Жпръци, не моа а го преживее горкия
Aре ве меринжея от Чепинци, вместо а са пенявиш а са тъпаниш и а си биеш меката паца у масата, земи пиши тука па ти кво еба, нали си млого смислен - предупреждавам, тва дек си го тургате с Жпръци по приятелски или семейно и тва, че ви плякат манафете вазе двамцата по служебно задължение там у склада са не брои за смислено постижение.
Койнаре rulez 
IvanIvanov1980 написа: ↑Сря Май 06, 2026 12:30 pm Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.
Ах, защо го турих на майка ти само в гъза та те направих, да ме пита човек.
Трябваше от гъза в устата, та да те глътне, ама нали съм си джентълмен...
Имаш ли нещо смислено да кажеш или си си същият тъп недоклесляк от Чепинци отпреди месеци?
Нечии глави ще се търкалят. 
-
IvanIvanov1980
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Дебил с дебилите. Освен нискобюджетни миризливи циганки малката ти мизерна пишка друго не е помирисвала. Аз ти казах къде се намирам. Заповядай. Но нали си путьо с мъжко име. Това никога няма да се случи. Ако дойдеш ще ти изправя кривата мутра. Обещавам ти. Ти си наистина доказателство че си излезнал на майка ти от гъза, а не от путката .deep написа: ↑Пон Май 11, 2026 1:41 amIvanIvanov1980 написа: ↑Сря Май 06, 2026 12:30 pm Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.
Ах, защо го турих на майка ти само в гъза та те направих, да ме пита човек.
Трябваше от гъза в устата, та да те глътне, ама нали съм си джентълмен...
Имаш ли нещо смислено да кажеш или си си същият тъп недоклесляк от Чепинци отпреди месеци?