БИ ли споделил за въпросното момиче с обявата и?hard написа: ↑Пон Май 19, 2025 6:57 pm Честно казано и аз не намирам нищо интересно в момента. Освен Леона и Ели, които са ОК, но са далеч от нивото на Диана, Елвира, шибаното ангелче и др звезди от не далечното минало. Има едно момиче в блокът на Вики в Младост 1, което сега хвалят в коврите, ама и аз им нямам доверие на тези филмари там. Не ги разбирам тези хора, които влизат по форумите и си измислят някакви истории за чикибойците. Народът изтрещя. Имам чувството, че от както се появи онлифенс, курвите спряха да се ебът и на хората им остана само да мечтаят и да си фантазират. В дата.бг имаше един патилан, който не само си измисляше някакви истории, ами даже се караше с хората като го разкрият.
защо хората посещават Kovri.info?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: защо хората посещават Kovri.info?
Не исках да и правя излишна реклама, но щом има питащи - https://www.alo.bg/8860283marto1 написа: ↑Сря Май 21, 2025 8:08 pmБИ ли споделил за въпросното момиче с обявата и?hard написа: ↑Пон Май 19, 2025 6:57 pm Честно казано и аз не намирам нищо интересно в момента. Освен Леона и Ели, които са ОК, но са далеч от нивото на Диана, Елвира, шибаното ангелче и др звезди от не далечното минало. Има едно момиче в блокът на Вики в Младост 1, което сега хвалят в коврите, ама и аз им нямам доверие на тези филмари там. Не ги разбирам тези хора, които влизат по форумите и си измислят някакви истории за чикибойците. Народът изтрещя. Имам чувството, че от както се появи онлифенс, курвите спряха да се ебът и на хората им остана само да мечтаят и да си фантазират. В дата.бг имаше един патилан, който не само си измисляше някакви истории, ами даже се караше с хората като го разкрият.
Ама ти вярно си тотален аутист. Как може толкова години да четеш жадно всяко говно изписано по подобни места и да мислиш и преживяваш всичкото това и да пишеш тезиси с членове, алинеи, точки и подточки? Няма по-тъжен субект нито тук, нито по други наши уеб ширини. Навярно си и физически недъгав, та да го правиш това, прав ли съм?
Аз ако знаех, че е толкова зле положението нямаше да ти реагирам така. Мислех,че се забавляваш, както и аз, ама не. Това е тежко болестно състояние твоето, няма нищо забавно.
Нещата, които изписваш по адрес на различни хора, как интернет хейтът ще ги направи дегенерати в окаяно психическо здраве са извлечени от личен опит очевидно. Направо си си за окайване, френдо.
Айде със здраве и успех.
И да се пазиш.
Каквото си направиш, това ще е, стягай се и трий акаунтите и отивай на психотерапевт.
Jo99 е в десетки пъти по-добре от тебе. На него не му дреме, драска си и дърпа пишката и психически е непоклатим.
Докато ти си тотално издухал маслото. Виж и пиши на лични на оня ретард, бургаският онанист, дето се псувахте навремето и си помогнете взаимно както можете.
Никога не е късно да се стегнеш, както и никога не е късно да пропаднеш дори още повече въпреки, че може да си мислиш, че няма накъде повече.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
-
- Благодарил: 171 пъти
- Благодарен: 300 пъти
- Обратна връзка:
Ако земат а го лекуват с електрошокове баш с таа сила дето си требва та да го осаферат, нема а издръжи трафопоста на един цел квратал.
Последно промяна от razputin на Нед Май 25, 2025 4:03 pm, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарен: 49 пъти
Потребител номер две смятащ Люлинските бардаци за извори на красота и сексапил.deep написа: ↑Съб Май 24, 2025 2:00 amАма ти вярно си тотален аутист. Как може толкова години да четеш жадно всяко говно изписано по подобни места и да мислиш и преживяваш всичкото това и да пишеш тезиси с членове, алинеи, точки и подточки? Няма по-тъжен субект нито тук, нито по други наши уеб ширини. Навярно си и физически недъгав, та да го правиш това, прав ли съм?
Аз ако знаех, че е толкова зле положението нямаше да ти реагирам така. Мислех,че се забавляваш, както и аз, ама не. Това е тежко болестно състояние твоето, няма нищо забавно.
Нещата, които изписваш по адрес на различни хора, как интернет хейтът ще ги направи дегенерати в окаяно психическо здраве са извлечени от личен опит очевидно. Направо си си за окайване, френдо.
Айде със здраве и успех.
И да се пазиш.
Каквото си направиш, това ще е, стягай се и трий акаунтите и отивай на психотерапевт.
Jo99 е в десетки пъти по-добре от тебе. На него не му дреме, драска си и дърпа пишката и психически е непоклатим.
Докато ти си тотално издухал маслото. Виж и пиши на лични на оня ретард, бургаският онанист, дето се псувахте навремето и си помогнете взаимно както можете.
Никога не е късно да се стегнеш, както и никога не е късно да пропаднеш дори още повече въпреки, че може да си мислиш, че няма накъде повече.
Всъщност дали изобщо сте двама не съм много сигурен.
Нямам толкова богата въобръжение да си представя че съществуват едновременно два толкова пропаднали индивида споменаващи митичния бардак на Марчето

С речник, състоящ се от "тъп, тъпчо, тапак, тъп, тъп, тъп" и вариации, които дори малоумникът Jo99 би редактирал.
Светът ти се върти около мазета с "попадения" от Адам и Ева с двама клиента месечно – ти и stan

И това, deep, те кара да се чувстваш като императора на Филиповци.
Разбирам, имаш нужда да си важен някъде и си създал своя вселена миризлива панелка в Люлин, влага, хлор и отчаяние, пълна с "открития" за 70лв с промоция от съжаление които никой не иска.
Това не е опит или умение.
Това е жалка, миризлива зависимост, маскирана като гордост и трагична самозаблуда с хроничен характер.
Истината е всички гледат тези ти писания и си казват:
Горкият нещастник.
Без критерии.
Без самоуважение.
Поредният форумен паразит с претенции пляскащ мазен тресящ се от лой задник с 10см косми копнеещ да свърши между 3-те изгнили зъбчета

След като смятате за безценно мнение "става за веднъж" касаещо фалшива обява от Адам и Ева на чудовище извадено от филм на ужасите така да бъде

Все пак е добре да се съобразите че не всички разбират цигански и не всички харесват мазни космати насрани задници

Някой ден ако решиш да изплуваш от мазетата в Люлин ми пусни на лични банковата си сметка (ако имаш и разбираш какво е това) ще ти пусна няколко лева за двупосочен билет за метрото.
За теб ще е като екскурзия на Малдивите - ще видиш свят извън Люлин и може да видиш и жена която не прилича на Чубака от междузвездни войни и не мирише на мухъл и застоял боклук

Но понеже този форум уж е за мнения за еротични услуги - няма ли да пуснеш тази година "ревю" за някое "попадение" от Люлин докарано с каручката от Филиповци?

ПС: Ако си въобразяваш, че мизерен, мазен, жалък нещастник като теб има дори минимален шанс да ме обиди значи си в много дълбока заблуда

Но така е, когато си живял в мръсотия и мизерия твърде дълго, почваш да я бъркаш с достойнство и лукс.
Горкият ...
-
- Благодарил: 171 пъти
- Благодарен: 300 пъти
- Обратна връзка:
Малиии я гле що а гръчове, що а пеня ! Ка па тиа от коврите са се не сетиле досеги а ти връжат едно трифазно динамо на сфинктера- как ти са свива конвуслсно кoги са пениш, а ти са пениш постоянно, тиа сума пара ша земе да изкарат изкарат за хостинг по формулата луд умора нема.
Коса расте, акъл не доада
Пак форумния паразит , ходи да та ебът в ануслетоbeserious1 написа: ↑Съб Май 24, 2025 11:44 amПотребител номер две смятащ Люлинските бардаци за извори на красота и сексапил.deep написа: ↑Съб Май 24, 2025 2:00 amАма ти вярно си тотален аутист. Как може толкова години да четеш жадно всяко говно изписано по подобни места и да мислиш и преживяваш всичкото това и да пишеш тезиси с членове, алинеи, точки и подточки? Няма по-тъжен субект нито тук, нито по други наши уеб ширини. Навярно си и физически недъгав, та да го правиш това, прав ли съм?
Айде със здраве и успех.
И да се пазиш.
Всъщност дали изобщо сте двама не съм много сигурен.
Нямам толкова богата въобръжение да си представя че съществуват едновременно два толкова пропаднали индивида споменаващи митичния бардак на Марчето
С речник, състоящ се от "тъп, тъпчо, тапак, тъп, тъп, тъп" и вариации, които дори малоумникът Jo99 би редактирал.
Светът ти се върти около мазета с "попадения" от Адам и Ева с двама клиента месечно – ти и stan
И това, deep, те кара да се чувстваш като императора на Филиповци.
Разбирам, имаш нужда да си важен някъде и си създал своя вселена миризлива панелка в Люлин, влага, хлор и отчаяние, пълна с "открития" за 70лв с промоция от съжаление които никой не иска.
Това не е опит или умение.
Това е жалка, миризлива зависимост, маскирана като гордост и трагична самозаблуда с хроничен характер.
Истината е всички гледат тези ти писания и си казват:
Горкият нещастник.
Без критерии.
Без самоуважение.
Поредният форумен паразит с претенции пляскащ мазен тресящ се от лой задник с 10см косми копнеещ да свърши между 3-те изгнили зъбчета
След като смятате за безценно мнение "става за веднъж" касаещо фалшива обява от Адам и Ева на чудовище извадено от филм на ужасите така да бъде
Все пак е добре да се съобразите че не всички разбират цигански и не всички харесват мазни космати насрани задници
Някой ден ако решиш да изплуваш от мазетата в Люлин ми пусни на лични банковата си сметка (ако имаш и разбираш какво е това) ще ти пусна няколко лева за двупосочен билет за метрото.
За теб ще е като екскурзия на Малдивите - ще видиш свят извън Люлин и може да видиш и жена която не прилича на Чубака от междузвездни войни и не мирише на мухъл и застоял боклук
Но понеже този форум уж е за мнения за еротични услуги - няма ли да пуснеш тази година "ревю" за някое "попадение" от Люлин докарано с каручката от Филиповци?
ПС: Ако си въобразяваш, че мизерен, мазен, жалък нещастник като теб има дори минимален шанс да ме обиди значи си в много дълбока заблуда
Но така е, когато си живял в мръсотия и мизерия твърде дълго, почваш да я бъркаш с достойнство и лукс.
Горкият ...
По голям педал от beserious1 няма