Само за сериозни

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
beserious1
Благодарен: 86 пъти

Re: Само за сериозни

Мнение от beserious1 »

deep написа: Съб Авг 30, 2025 2:52 am
beserious1 написа: Съб Авг 23, 2025 9:21 pm
IvanIvanov1980 написа: Съб Авг 23, 2025 8:37 pm Ей педал нещастен. Ходи си шибай разпрания гъз. Админа и модераторите не харесват мнението ми, и трият ли трият. През хуя ми е. Аз си ебем 20-25 години по - млади от мен сливки без обяви. Вие си лъскайте бастуните тук. Яд ви е нали( на Пешо , лека му пръст)? Едно момченце( е беше си възпълен, Бог да го прости) ви направи на маймуни. И какво като го е правил, някой насила ли е пращал уиски, пари, сланина, мезете бе тъпанари. Докато има рибки, ще има и рибари. Казах още преди, него го разбрах след втория телефонен разговор, що за стока е. Е и? Благодарение на него без да си мърдам пръста( само портфейла) какви пички съм наебал.
Ще ти дам едно приятелско мнение - не се занимавай с тези хора визирам deep и razputin.
Те ползват този форум за душевен отдушник.

Админа добре е разчистил - въпроса е защо не използва бан опцията а толерира селяшкото псуване и фантазирането.
Каква ирония, не е истина, душевен отдушник?? :).
Бан??
Айяя. Ами именно. Ама си неспособна да се погледнеш отстрани и да си самоналожиш бана, а нямаш и нужния характер да спреш да точиш лиги по секс форумите и да имаш реален живот.

Бруталното е че наистина мязаш отвсякъде на оная кукувица както разпутин казва, дето бърка в насраните гъзове, явно оттам ти иде вдъхновението за тези папагалски реплики, иначе откъде? Къде си ги чела верно някъде из датата космите и задниците? Болна работа.

Наистина си трагично същество. Ако си тя действително - брутална тъжна действителност. Имаш нужда да си тук всеки божи час (щото в коврите те трият като мазно петно :D ) да чакаш за реплика от някого да си начешеш психокрастата.

А ако случайно не си - още по-зле. Представяш ли си какво е да мязаш на линда 1 към 1 и всъщност да си друг човек? :|
Това пък вече е нереално. Няма такъв унтерменш :P
Сложи си БАН и си помогни сама та да ти помогне и Господ.
И кажи 'тенк ю' за отделеното време.
Яяя, папагалът-тарикат се върна!
"Тъп, тъп, тъпак, тъпанар, тъпчо, тъп тъп" - класика от школата на форумния тарикат сортиращ обявите по цена от най-ниска към най-висока :D
Да оставим настрана, че нямам никаква идея какво въобще се опитваш да кажеш.
За разлика от теб, не се познавам с всяка циганска сводническа фракция на столицата.
Циганските сводници не ме познават по гласа нито пък знам къде се намират миризливите циганските бардаци в Люлин и не искам да знам.
Тази територия си е изцяло твоя.
Мазните циганки, косматите задници, Люлинските бардаци и чудовищата за 50лв са изцяло само и единствено в твоята компетенция.

Но да се върнем на същественото :)
Би ли споделил има ли нова циганска класика с козина по задника и аромат на мутация между пот, плесен и прокиснали телесни течности?
Да се смилиш и да споделиш някой топ модел от Адам е Ева тайничко скрит в мазе в Люлин :)
Мисля, че публиката ще оцени, ако разкажеш малко повече за този шедьовър:
https://www.alo.bg/4009330
Освен, че е послушна би ли споделил малко повече детайли?
Колко точно трябва да си пропаднал, за да разгледаш тази обява, да я запаметиш, да я избираш, да звъннеш... и да отидеш.
Много е интересно и ще бъде поучително – какво трябва да се случи в един мъж, за да падне толкова ниско, и след това… да се върне във форума и да се прави на тарикат.

Колкото и да не ти се иска, всеки който види къде си бил и какви са ти преживяванията напълно логично ще разбере колко си тарикат и какъв си в реалност.
А твоята реалност е толкова тъжна и ужасна че повечето хора биха превъртяли дори това да беше просто сън.
За твое съжалние за теб това не е сън.
Това е твоят жалък и мизерен живот.
razputin
Благодарил: 242 пъти
Благодарен: 396 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Бех включил хронометъра да вида колко точно ша требва та да сглъфа жъдно л@йната, че то биСЕРюс си е баш диганоза.
Чуда се и баш онаа лудата изпаднала впиянчена бабичка дет мяза на мумия и са си прилика с биСЕРюса, дали тайно облизва лакомо инструментите след
гъзобръка в косматите гъзове с тех - твърде вероятно, че то диагнозата ми са чини много подозрително идентична.
А какво точно требва да се е случило да са стигне до това тежко нелечимо заболеване, наречено биСЕРюс - ми требва най-малко да са ти разпрали пърделника от гнясане и а са ти го подавали немиен от з@дника право в устата разни смръдливи киртаци поне дес годин.
Коса расте, акъл не доада
stan
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 18 пъти

Мнение от stan »

beserious1 е комплексираното модераторче на коврите и идея си няма коя е Линда, защото се пръхна да сере по форумите след дата.бг.
beserious1

Мнение от beserious1 »

stan написа: Нед Авг 31, 2025 12:51 am beserious1 е комплексираното модераторче на коврите и идея си няма коя е Линда, защото се пръхна да сере по форумите след дата.бг.
Ох колко жестоко ме обиди сега няма да мога да спя :)
Мисля че не съм длъжен да зная всички диспечерки на циганските бардаци като теб и твоя приятел по неволя :)
Не само че не съм длъжен да знам коя е Линда, Марчето а се радвам че не знам и не искам да знам :)
Това което мен ме ужасява вие се гордеете с познанията си така, че поздравления за това, че можете да се похвалите с някакви познания и компетенция.

Предложих ти да ми изпратиш банковата си сметка на лично за да ти изпратя 3-4лв.
Купуваш си едно бикче и един ароматизатор да си имаш, ще ти трябват.
Нека ти напомня:
stan написа: Нед Авг 06, 2023 1:11 pm
Minko написа: Нед Авг 06, 2023 8:13 am Бягай далеч. Мършава циганка с 10 сантиметрови косми по гъза.
Потвърждавам. Не бях сигурен дали е тя, защото бях ходил по тези обяви:

https://adamieva.info/obiava-4741206/bo ... -frenskata
https://adamieva.info/obiava-4741686/ak ... -se-zabavl
https://adamieva.info/obiava-4741209/erotichna-na-slada

А там е с друг номер - 0885623277
Явно и този номер е нейн - 0878481683
Сега може да си върнеш тъжния поглед обратно в Адам и Ева където ти е мястото и да се надяваш, че следващата мършава циганка при която ще попаднеш няма да е прекалено космата.
Но те чака само и единствено поредното разочарование което е предварително ясно.
Много хора биха ви попитали "мразиш ли се, нямаш ли себеуважение" но не и аз.
Аз знам е нямате себеуважение, а това че се мразите е очевидно.

Никой не би искал да е като вас - за пореден път през мършав насран космат цигански задник :)
Поучително и забавно е да гледаш хора които са потънали в лайна но си мислят че това е миризма на лукс ...
А това са просто лайна при това придружени с 10 сантиметрови косми по гъза :D
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

stan написа: Нед Авг 31, 2025 12:51 am beserious1 е комплексираното модераторче на коврите и идея си няма коя е Линда, защото се пръхна да сере по форумите след дата.бг.
Язе само знам че биСЕРюс е изключително редка и млого тежка ди-аг-но-за и симптоматиката на постоянни шизифренични изблици на безпомощен бес съпроводени с редко насир@не и пеня по устата, придружени с графомания и глад за пресни л@йна е силно изразена у заболелите. Същите имат шизофренични претенции да са нормални, съпротивляват се на лечение и често викат че на другите нещо не им е наред и даже претендират да са некви ментори. Също са наблюдава обръкване на половата принадлежнос
и честата смена на самоличността.

Тва е и първия вид психична болес дето е и силно заразна, и са пренаса дори по електронен път.
От тава са не мре ма мъките са ужасни както са види.
Аватар
pizdec
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 60 пъти

Мнение от pizdec »

Само за Линда лоша дума да не чувам!
Тя е пич.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ша знам, че рубриката вицове и черен хумор вече е в таа тема :mrgreen:
Последно промяна от razputin на Пон Сеп 01, 2025 1:18 am, променено общо 2 пъти.
stan

Мнение от stan »

razputin написа: Нед Авг 31, 2025 8:22 am
Язе само знам че биСЕРюс е изключително редка и млого тежка ди-аг-но-за и симптоматиката на постоянни шизифренични изблици на безпомощен бес съпроводени с редко насир@не и пеня по устата, придружени с графомания и глад за пресни л@йна е силно изразена у заболелите. Същите имат шизофренични претенции да са нормални, съпротивляват се на лечение и често викат че на другите нещо не им е наред и даже претендират да са некви ментори. Също са наблюдава обръкване на половата принадлежнос

Тва е и първия вид психична болес дето е и силно заразна, и са пренаса дори по електронен път.
Просто исках да уточня, че не всеки с фетиш към насрани космати гъзове може да е баба Линда. Още повече че такъв човек е модератор на най-популярният форум за топ ескорт мацки. Аз също не съм имал ядове със злобната баба. Даже ме кефеше как поставяше на място разни откачалки като патилана.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

То па на мене баш ми е през уя кой точно побръканяк е болен от биСЕРюс - ма проявите са налице.
beserious1

Мнение от beserious1 »

stan написа: Пон Сеп 01, 2025 12:51 am

Просто исках да уточня, че не всеки с фетиш към насрани космати гъзове може да е баба Линда. Още повече че такъв човек е модератор на най-популярният форум за топ ескорт мацки. Аз също не съм имал ядове със злобната баба. Даже ме кефеше как поставяше на място разни откачалки като патилана.
Като попаднеш няколко пъти при една и съща мършава циганка с космат задник изглежда като да ти харесва и да имаш фетиш.
Това е извод до който може да се достигне много лесно като ти се разгледат малко по-старите постове.
Да ти повтарят "в Адам и Ева обявите са фалшиви и измами" а ти да продължаваш да ровиш там за много хора е лесно да си извадят извод.
Не е нужно да си модератор за да кликнеш на акаунта на някого и да му разгледаш постовете.
Нужно е да прочетеш няколко поста и рабираш с каква жалка личност си имаш работа.
Понякога не е нужно да четеш много като с razputin - просто виждаш "язе доадам тамЪ дека оно требе фръгам" - селско-цигански бълвоч който и той не разбира и ти става ясно, че това е един див пропаднал прост мазен селяндур пред когото една свиня в кална локва изглежда като кандидат за академична награда.
С подобни личности всякакъв опит за диалог е напълно безсмислен, просто го оставяш да грухти и не му обръщаш внимание.
Както и когато видиш хора които ходят на най-евтините обяви, ровят от години в Адам и Ева, говорят за цигански бардаци като за забележителности, но парадират че са успели и имат компетентност.
Лесен е извода, че си един не особено умен жалък, мизерен нещастник без себеуважение.
Тъжно е когато мършави циганки с космати задници и чудовища за 30-40лв от Адам и Ева се превърнат в начин на живот и мярка за успех.
Тъжно е да си намираш оправдания за това, че си пропаднал жалък мизерник.
А за това, че си пропаднала мизерна трагикомична безполезна измет не ти е виновен нито модератор нито аз нито някой друг.
Никой не те е карал да ровиш в Адам и Ева и никой не те е карал да ходиш при мазни циганки с космати задници - това си е твой избор в който не изглежда да е вложена много мисъл...
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

stan написа:
Скива ли ся баце.
Диагнозата e беСЕРюс - обича да жмуца ла@йна и точка, другото е без значение, те тава е.
Nikolaj
Благодарил: 70 пъти
Благодарен: 93 пъти

Мнение от Nikolaj »

beserious1 написа: Пон Сеп 01, 2025 9:40 am
stan написа: Пон Сеп 01, 2025 12:51 am

Като попаднеш няколко пъти при една и съща мършава циганка с космат задник изглежда като да ти харесва и да имаш фетиш.
Това е извод до който може да се достигне много лесно като ти се разгледат малко по-старите постове.
Да ти повтарят "в Адам и Ева обявите са фалшиви и измами" а ти да продължаваш да ровиш там за много хора е лесно да си извадят извод.
Не е нужно да си модератор за да кликнеш на акаунта на някого и да му разгледаш постовете.
Нужно е да прочетеш няколко поста и рабираш с каква жалка личност си имаш работа.
Понякога не е нужно да четеш много като с razputin - просто виждаш "язе доадам тамЪ дека оно требе фръгам" - селско-цигански бълвоч който и той не разбира и ти става ясно, че това е един див пропаднал прост мазен селяндур пред когото една свиня в кална локва изглежда като кандидат за академична награда.
С подобни личности всякакъв опит за диалог е напълно безсмислен, просто го оставяш да грухти и не му обръщаш внимание.
Както и когато видиш хора които ходят на най-евтините обяви, ровят от години в Адам и Ева, говорят за цигански бардаци като за забележителности, но парадират че са успели и имат компетентност.
Лесен е извода, че си един не особено умен жалък, мизерен нещастник без себеуважение.
Тъжно е когато мършави циганки с космати задници и чудовища за 30-40лв от Адам и Ева се превърнат в начин на живот и мярка за успех.
Тъжно е да си намираш оправдания за това, че си пропаднал жалък мизерник.
А за това, че си пропаднала мизерна трагикомична безполезна измет не ти е виновен нито модератор нито аз нито някой друг.
Никой не те е карал да ровиш в Адам и Ева и никой не те е карал да ходиш при мазни циганки с космати задници - това си е твой избор в който не изглежда да е вложена много мисъл...
Така е приятел. Няма смисъл просто човек да си губи времето с образи като тях. Те за това и по цял ден са в сайта зомбита станали някакви и все те да са отгоре с коментарите :D :D Защо ли.? Ясно е защо. . Човек влиза тук уж за да научи нещо полезно или да обмени инфо за някоя а какво чете простотии от тия двамата и още няколко като тях. То за това и няма голяма активност тук. Дори те ровят търсачката на kovri и четат там :D Ама познай дали ще ги търпят там ако се регистрират. Както и да е.
stan

Мнение от stan »

Nikolaj написа: Пон Сеп 01, 2025 4:57 pm Така е приятел. Няма смисъл просто човек да си губи времето с образи като тях. Те за това и по цял ден са в сайта зомбита станали някакви и все те да са отгоре с коментарите :D :D Защо ли.? Ясно е защо. . Човек влиза тук уж за да научи нещо полезно или да обмени инфо за някоя а какво чете простотии от тия двамата и още няколко като тях. То за това и няма голяма активност тук. Дори те ровят търсачката на kovri и четат там :D Ама познай дали ще ги търпят там ако се регистрират. Както и да е.
Няма за какво да се регистрирам в коврите. Не го ли виждате колко е смахнат модераторът им, който се е писал тук Би Сириус?! Аз съм ударил една греда и съм написал за нея за да не ходят другите хора, а на него само тя му е в болното съзнание. И за много други греди и попадения съм писъл в ебанебг, дата.бг и др форуми. Нищо чудно, че в коврите виреят само сводници и фантазьори. Тук има един Джо99 и всички го знаят, а там половината са като него и са на почит.
beserious1

Мнение от beserious1 »

stan написа: Вто Сеп 02, 2025 1:00 am
Nikolaj написа: Пон Сеп 01, 2025 4:57 pm Така е приятел. Няма смисъл просто човек да си губи времето с образи като тях. Те за това и по цял ден са в сайта зомбита станали някакви и все те да са отгоре с коментарите :D :D Защо ли.? Ясно е защо. . Човек влиза тук уж за да научи нещо полезно или да обмени инфо за някоя а какво чете простотии от тия двамата и още няколко като тях. То за това и няма голяма активност тук. Дори те ровят търсачката на kovri и четат там :D Ама познай дали ще ги търпят там ако се регистрират. Както и да е.
Няма за какво да се регистрирам в коврите. Не го ли виждате колко е смахнат модераторът им, който се е писал тук Би Сириус?! Аз съм ударил една греда и съм написал за нея за да не ходят другите хора, а на него само тя му е в болното съзнание. И за много други греди и попадения съм писъл в ебанебг, дата.бг и др форуми. Нищо чудно, че в коврите виреят само сводници и фантазьори. Тук има един Джо99 и всички го знаят, а там половината са като него и са на почит.
Логиката ти че съм модератора на коврите идва само от това че съм те усетил че си измет :)
Това всеки с малко интелект ще разбере лесно като ти погледне първите 15 поста и ще има всичко необходимо за правилните изводи.
Повече от очевидно е че си мизерен нещастник с филтър до 50лв и понеже в алото няма такива се принуждаваш да ровиш в Адам и Ева :)

Да погледнем малко относно твърденията ти за сводници и фантазьори.
Ще обърнем особено внимание на фантазьорите следвайки логиката тъй като тук няма сводници - няма на кого да рекламират :)
Тук разполагаме с бълвоча на razputin, бълнуването на jo99 и "компетентните" мнения на двама потребители в твоя милист и deep.
Потребители които ровят Адам и Ева, твърдят че всеки опитен курвар трябва да знае диспечерките на циганските бардаци, смятащи че Люлин е извор на попадения, че 10см косми по мършав цигански задни е нещо което се случва на всеки и че някакви всяващи ужас чудовища дори на снимки са ОК защото са послушни.
Имаме и твърдение че в другия форум са само сводници и фантазьори където има стотици мнения в темите за всички градове от десетки потребители.
Вместо да ти отговарям кой е фантазьор ще ти кажа един виц :)
Две мутри карали в насрещното на цариградско и по радиото пуснали предупреждение "внимавайте двама луди карат в насрещното" а мутрите ревнали в един глас "как ще са само двама бе вижте колко много са".
Приликите между stan и deep с мутрите са напълно умишлени :)

Разбирам че фантазиите са ти нужни но реалността е друга.
А реалността е - Адам и Ева, мършави космати циганки, чудовища и зверове за по 50лв цигански бардаци, мизерия, мухъл, плесен, беззъби туловища по ваши думи, аз просто ги цитирам..
Тъжната реалност е че ти си един безполезен безгръбначен плужек.
Подобен живот би докарал повечето хора по света до побъркване.
На думи тарикати на практика мизерна измет.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Логоката е проста - дето биСЕРюса не спи и чака да са подфръли пресно некое изпр@жнение, та да го сглъфа с плонж топло - топло доде са премета още у въздуха.
Демек диагноза - беСЕРюс
stan

Мнение от stan »

beserious1 написа: Вто Сеп 02, 2025 2:09 am
stan написа: Вто Сеп 02, 2025 1:00 am Няма за какво да се регистрирам в коврите. Не го ли виждате колко е смахнат модераторът им, който се е писал тук Би Сириус?! Аз съм ударил една греда и съм написал за нея за да не ходят другите хора, а на него само тя му е в болното съзнание. И за много други греди и попадения съм писъл в ебанебг, дата.бг и др форуми. Нищо чудно, че в коврите виреят само сводници и фантазьори. Тук има един Джо99 и всички го знаят, а там половината са като него и са на почит.
Логиката ти че съм модератора на коврите идва само от това че съм те усетил че си измет :)
Това всеки с малко интелект ще разбере лесно като ти погледне първите 15 поста и ще има всичко необходимо за правилните изводи.
Повече от очевидно е че си мизерен нещастник с филтър до 50лв и понеже в алото няма такива се принуждаваш да ровиш в Адам и Ева :)

Да погледнем малко относно твърденията ти за сводници и фантазьори.
Ще обърнем особено внимание на фантазьорите следвайки логиката тъй като тук няма сводници - няма на кого да рекламират :)
Тук разполагаме с бълвоча на razputin, бълнуването на jo99 и "компетентните" мнения на двама потребители в твоя милист и deep.
Потребители които ровят Адам и Ева, твърдят че всеки опитен курвар трябва да знае диспечерките на циганските бардаци, смятащи че Люлин е извор на попадения, че 10см косми по мършав цигански задни е нещо което се случва на всеки и че някакви всяващи ужас чудовища дори на снимки са ОК защото са послушни.
Имаме и твърдение че в другия форум са само сводници и фантазьори където има стотици мнения в темите за всички градове от десетки потребители.
Вместо да ти отговарям кой е фантазьор ще ти кажа един виц :)
Две мутри карали в насрещното на цариградско и по радиото пуснали предупреждение "внимавайте двама луди карат в насрещното" а мутрите ревнали в един глас "как ще са само двама бе вижте колко много са".
Приликите между stan и deep с мутрите са напълно умишлени :)

Разбирам че фантазиите са ти нужни но реалността е друга.
А реалността е - Адам и Ева, мършави космати циганки, чудовища и зверове за по 50лв цигански бардаци, мизерия, мухъл, плесен, беззъби туловища по ваши думи, аз просто ги цитирам..
Тъжната реалност е че ти си един безполезен безгръбначен плужек.
Подобен живот би докарал повечето хора по света до побъркване.
На думи тарикати на практика мизерна измет.
Тъжната реалност е че си напълно безполезен комплексар, който по цял ден се занимава с някакъв смешен форум, където някакви анонимни типове си разказват порно фантазиите за да се почувстват добре, защото по някаква причина не им е провървяло в живота. Дори прехвалената Лорензи всички и видяха клипа и я видяха, че не става за нищо. Коврите са радиото, а няколкото човека, които го виждат сме мутрите. Страхотна аналогия! Няма що! Между другото в коврите има и читави колеги и им се чудя на акъла, защо се занимават с тези откачалки там и как може да търпят такъв нещастен комплексар като теб с фетиш към насрани, космати, цигански гъзове. Аз веднъж се излъгах и съм предпазил други, а на теб само това ти е в главата. Това че от 4-5 години няма нищо интересно в сайтовете за проститутки не значи, че преди това не е имало. Даже в коврите хората пишат повече за едно време, от колкото да обсъждат болните фантазии на някакви нещастни хора.
Публикувай отговор