Яяя, папагалът-тарикат се върна!deep написа: ↑Съб Авг 30, 2025 2:52 amКаква ирония, не е истина, душевен отдушник??beserious1 написа: ↑Съб Авг 23, 2025 9:21 pmЩе ти дам едно приятелско мнение - не се занимавай с тези хора визирам deep и razputin.IvanIvanov1980 написа: ↑Съб Авг 23, 2025 8:37 pm Ей педал нещастен. Ходи си шибай разпрания гъз. Админа и модераторите не харесват мнението ми, и трият ли трият. През хуя ми е. Аз си ебем 20-25 години по - млади от мен сливки без обяви. Вие си лъскайте бастуните тук. Яд ви е нали( на Пешо , лека му пръст)? Едно момченце( е беше си възпълен, Бог да го прости) ви направи на маймуни. И какво като го е правил, някой насила ли е пращал уиски, пари, сланина, мезете бе тъпанари. Докато има рибки, ще има и рибари. Казах още преди, него го разбрах след втория телефонен разговор, що за стока е. Е и? Благодарение на него без да си мърдам пръста( само портфейла) какви пички съм наебал.
Те ползват този форум за душевен отдушник.
Админа добре е разчистил - въпроса е защо не използва бан опцията а толерира селяшкото псуване и фантазирането..
Бан??
Айяя. Ами именно. Ама си неспособна да се погледнеш отстрани и да си самоналожиш бана, а нямаш и нужния характер да спреш да точиш лиги по секс форумите и да имаш реален живот.
Бруталното е че наистина мязаш отвсякъде на оная кукувица както разпутин казва, дето бърка в насраните гъзове, явно оттам ти иде вдъхновението за тези папагалски реплики, иначе откъде? Къде си ги чела верно някъде из датата космите и задниците? Болна работа.
Наистина си трагично същество. Ако си тя действително - брутална тъжна действителност. Имаш нужда да си тук всеки божи час (щото в коврите те трият като мазно петно) да чакаш за реплика от някого да си начешеш психокрастата.
А ако случайно не си - още по-зле. Представяш ли си какво е да мязаш на линда 1 към 1 и всъщност да си друг човек?![]()
Това пък вече е нереално. Няма такъв унтерменш![]()
Сложи си БАН и си помогни сама та да ти помогне и Господ.
И кажи 'тенк ю' за отделеното време.
"Тъп, тъп, тъпак, тъпанар, тъпчо, тъп тъп" - класика от школата на форумния тарикат сортиращ обявите по цена от най-ниска към най-висока

Да оставим настрана, че нямам никаква идея какво въобще се опитваш да кажеш.
За разлика от теб, не се познавам с всяка циганска сводническа фракция на столицата.
Циганските сводници не ме познават по гласа нито пък знам къде се намират миризливите циганските бардаци в Люлин и не искам да знам.
Тази територия си е изцяло твоя.
Мазните циганки, косматите задници, Люлинските бардаци и чудовищата за 50лв са изцяло само и единствено в твоята компетенция.
Но да се върнем на същественото

Би ли споделил има ли нова циганска класика с козина по задника и аромат на мутация между пот, плесен и прокиснали телесни течности?
Да се смилиш и да споделиш някой топ модел от Адам е Ева тайничко скрит в мазе в Люлин

Мисля, че публиката ще оцени, ако разкажеш малко повече за този шедьовър:
https://www.alo.bg/4009330
Освен, че е послушна би ли споделил малко повече детайли?
Колко точно трябва да си пропаднал, за да разгледаш тази обява, да я запаметиш, да я избираш, да звъннеш... и да отидеш.
Много е интересно и ще бъде поучително – какво трябва да се случи в един мъж, за да падне толкова ниско, и след това… да се върне във форума и да се прави на тарикат.
Колкото и да не ти се иска, всеки който види къде си бил и какви са ти преживяванията напълно логично ще разбере колко си тарикат и какъв си в реалност.
А твоята реалност е толкова тъжна и ужасна че повечето хора биха превъртяли дори това да беше просто сън.
За твое съжалние за теб това не е сън.
Това е твоят жалък и мизерен живот.