Интересува ме с френската как се справя,защото само за това ще отида(другите неща не ми се отдават

Все още не, работното и време е до 17:00(поне така пише в обявата) и ми е малко трудно в този диапазон, но обещавам ще измисля някакъв вариант близките дни да отида.На външен вид(стига да са реални снимките) ми харесва много.
В бардака на Наталия в света троица гледам,че се намира, но ще отида тези дни и ще напиша мнение.ChichoCharli написа: ↑Пон Юни 26, 2023 5:50 pm Ако не се бъркам това е щерката на Василка... Ако е тя е страшно дърво!!
Чукал ли си я щерката на Василка имаш ли снимки в лицеChichoCharli написа: ↑Пон Юни 26, 2023 5:50 pm Ако не се бъркам това е щерката на Василка... Ако е тя е страшно дърво!!
А в лицето как е тялото изглежда добро слаба с малко дупеChichoCharli написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:50 am Чукал съм я тя преди пак работеше там нищо особено не е все едно ебеш надуваема кукла....
ChichoCharli написа: ↑Вто Юни 27, 2023 2:38 pm Лично не е мой тип имаше май развалени зъби и нещо ме отврати имаше ранички и по езика и после малко опатих и не се разминах без антибиотик... Лично аз повече по такива места няма да стъпя, но ти ако искаш пробвай всеки си има глава на раменете!
ChichoCharli написа: ↑Вто Юни 27, 2023 6:10 pm Прецени си братле аз изказвам моя опит има клипче в профила на Василка от тези дни и има страшни петна по врата малката... Погледни и се увери
Колеги, абе прощавайте за може би тъпия въпрос, но коя е Василка?HanSoloZ написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:02 pmChichoCharli написа: ↑Вто Юни 27, 2023 6:10 pm Прецени си братле аз изказвам моя опит има клипче в профила на Василка от тези дни и има страшни петна по врата малката... Погледни и се увери
Прати линк на ЛС, че не мога да го намеря
Тази -Vasko13961878 написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:44 pmКолеги, абе прощавайте за може би тъпия въпрос, но коя е Василка?HanSoloZ написа: ↑Вто Юни 27, 2023 8:02 pmChichoCharli написа: ↑Вто Юни 27, 2023 6:10 pm Прецени си братле аз изказвам моя опит има клипче в профила на Василка от тези дни и има страшни петна по врата малката... Погледни и се увери
Прати линк на ЛС, че не мога да го намеря![]()
Може ли фасебоока на личноChichoCharli написа: ↑Сря Юни 28, 2023 7:08 pm Имам ѝ фейса и съм сигурен на 1000% но ти мисли каквото искаш...
Щерка на Василка? Ти абсолютен малоумник ли си или да? Детето и е на на некви претийн години ама иначе е яко да си пълен олигофрен и да мелиш пълни лайна в малката мелничка горе, а?ChichoCharli написа: ↑Пон Юни 26, 2023 5:50 pm Ако не се бъркам това е щерката на Василка... Ако е тя е страшно дърво!!