Някой да е посещавал тази?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Някой да е посещавал тази?
https://www.alo.bg/8883651
0877102914
Интересува ме да не е от боята, ще ми се да я пробвам в аналчето.
0877102914
Интересува ме да не е от боята, ще ми се да я пробвам в аналчето.
Re: Някой да е посещавал тази?
даа този е Сводник и си рекламира мангалката,за да си купи нов мерцедес от балъци
Ти малоумен ли си? Такъв сводник ще ти дам, че свят ще ри се извие. Та еба у тъпанара смотан.
Ти верно си сводника и,няма човек който да не е разбрал че тази е поредната мангалка която се думка на голо с всеки и то за малко пари,и носеше перука заради сифилиса като капе косата от него. И кой знае още колко тонове болести има наркоманката. По едно време беше спряла да работи защото е била в напреднал стадии и дори такива малоумници при всички червени флагове дори да не се обаждаш на такава са се връщали от вратата. А че е циганка дори сляп да си се вижда.Това е колежката и пак мнагалка и пак кофа с болести. Терена им е в Банишора от години. https://www.alo.bg/nova-sam-9780642 0876538234
Тука верно само малоумници се навъдиха.Duh написа: ↑Вто Яну 07, 2025 4:17 pm Ти верно си сводника и,няма човек който да не е разбрал че тази е поредната мангалка която се думка на голо с всеки и то за малко пари,и носеше перука заради сифилиса като капе косата от него. И кой знае още колко тонове болести има наркоманката. По едно време беше спряла да работи защото е била в напреднал стадии и дори такива малоумници при всички червени флагове дори да не се обаждаш на такава са се връщали от вратата. А че е циганка дори сляп да си се вижда.Това е колежката и пак мнагалка и пак кофа с болести. Терена им е в Банишора от години. https://www.alo.bg/nova-sam-9780642 0876538234
Виж ми коментарите ве малоумник, сводник съм бил.
Обикновенно ходя само по масажи, но сега ми се прииска да думна някое младо дупе, и попитах защото не съм запознат, а и не излезе нищо с търсачката.
Тежка греда не се лъжи да ходиш путката и смърди сякаш има нещо умряло и се пердаши без потвърждавам че е с перука
Вчера я посетих. Беше надрусана и ме измами. Уговорихме се за 200 за 1 час всичко включено, неограничени свършвания и т.н. Направи ми една свирка и взе да се облича и да лъже, че трябвало да освободя стаята за 15 мин, щяла да ми звънне да се върна и тем подобни. И половината пари не искаше да ми върне. Знаех си че лъже и я уговарях 10 мин да продължим нещата, даже й предложих още пари и отказа. А в началото всичко изглеждаше ОК, не сме имали пререкания, аз дори не говорих почти - основно тя надрусаната. Какво трябваше да направя? Да я пребия ли, да я изнасиля ли кво? Прежалих парите и желанието си да еба и си тръгнах. Ебаси лъжливите циганки честно, останах мн разочарован. И каза, че прави всичко без презерватив в цената, може наистина да е болна, внимавайте!
mixasl написа: ↑Пон Апр 28, 2025 10:46 am Вчера я посетих. Беше надрусана и ме измами. Уговорихме се за 200 за 1 час всичко включено, неограничени свършвания и т.н. Направи ми една свирка и взе да се облича и да лъже, че трябвало да освободя стаята за 15 мин, щяла да ми звънне да се върна и тем подобни. И половината пари не искаше да ми върне. Знаех си че лъже и я уговарях 10 мин да продължим нещата, даже й предложих още пари и отказа. А в началото всичко изглеждаше ОК, не сме имали пререкания, аз дори не говорих почти - основно тя надрусаната. Какво трябваше да направя? Да я пребия ли, да я изнасиля ли кво? Прежалих парите и желанието си да еба и си тръгнах. Ебаси лъжливите циганки честно, останах мн разочарован. И каза, че прави всичко без презерватив в цената, може наистина да е болна, внимавайте!
Без да влагам някакъв "хейт" , ама преди това провери линв търсачкат коя е или отиде на сляпо ?
Не те ли притесни факта че е заразна ?
не съм я проверявалneo.bg написа: ↑Пет Май 02, 2025 8:32 pmmixasl написа: ↑Пон Апр 28, 2025 10:46 am Вчера я посетих. Беше надрусана и ме измами. Уговорихме се за 200 за 1 час всичко включено, неограничени свършвания и т.н. Направи ми една свирка и взе да се облича и да лъже, че трябвало да освободя стаята за 15 мин, щяла да ми звънне да се върна и тем подобни. И половината пари не искаше да ми върне. Знаех си че лъже и я уговарях 10 мин да продължим нещата, даже й предложих още пари и отказа. А в началото всичко изглеждаше ОК, не сме имали пререкания, аз дори не говорих почти - основно тя надрусаната. Какво трябваше да направя? Да я пребия ли, да я изнасиля ли кво? Прежалих парите и желанието си да еба и си тръгнах. Ебаси лъжливите циганки честно, останах мн разочарован. И каза, че прави всичко без презерватив в цената, може наистина да е болна, внимавайте!
Без да влагам някакъв "хейт" , ама преди това провери линв търсачкат коя е или отиде на сляпо ?
Не те ли притесни факта че е заразна ?