Мнения за тази
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Мнения за тази
https://adamieva.info/obiava-4620761/se ... hte-neshto
Ходи ми се при някоя Буля, някой ходил ли е ? Добре ли духа ?
-
- Благодарил: 96 пъти
- Благодарен: 115 пъти
Re: Мнения за тази
Стари мнения имаше за тази че хигиената и е зле. За духането не знам честно казано. Със сигурност от години е с обяви и снимките и са стариMrfire написа: ↑Съб Сеп 27, 2025 9:21 pm https://adamieva.info/obiava-4620761/se ... hte-neshto
-
Преди може би 4,5г един приятел на който вярвам на 100% ме отказа да ходя там. Бях я видял и аз тогава но там не отивам.

-
- Благодарил: 253 пъти
- Благодарен: 427 пъти
- Обратна връзка:
Алилии николаДЖпръъъц! Tва ли са ти биле елитните курви дет са фукаш че влазаш обсъждаш само на лични с приятеле? А майкоо!!! Па и имаш наглостта да си признаваш, че си обсъждал тва мизерно бабе от адамиева и тикиви кат него и да плюеш по другите тука па и да им са присимваш ебаго.
Кажи честно, толко ли си зле !
Ма тизе си бил истински бабоеб бе, любител на евтини вмирисани сбръчосани лели, заебиии, па и им викаш елитни курви отгоре на тва. Лекувай са, че кат гледам много лошо, ама млoго ей. Баахси ужаса, чак сичко ми са сгади, кат си представа другите елитни дет ги обсъждате само на лично на ква леш смръдат.
А язе па си мислех, че Жо99 е млого тежко болен, къдети ти бе братче, ти ме изнанада, тоа Жо99 е направо цвете, лек случай пред тебе.
Коса расте, акъл не доада
-
Пак стъпи на криво женчо.

Последно промяна от Nikolaj на Вто Сеп 30, 2025 3:44 pm, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Пак са наср@ николаДЖпръц и сега размазваш, самия факт кви евтини дърти мръши обсъждаш с приятелете на лични та характеризира идеално.
Ма то ти си н@ср@н по рождение за кви други да мислиш, освен за евтини парантии.
Така сте вие сичките "великани" у тоа форум, голем го вадите, а кат лъснете на светло са вижда идеално кви сте смачкани кирливи умреляци. Къ ви надушвам само отдалече колко сте поср@ани, та ча ви докарвам до бес направо.
А присмивай са сеги на тия дето питат за евтино, ма ти си толко нагъл и мазен, че ич ти не пука дето си поср@н даже са гордееш с тва.
Ма то ти си н@ср@н по рождение за кви други да мислиш, освен за евтини парантии.
Така сте вие сичките "великани" у тоа форум, голем го вадите, а кат лъснете на светло са вижда идеално кви сте смачкани кирливи умреляци. Къ ви надушвам само отдалече колко сте поср@ани, та ча ви докарвам до бес направо.
А присмивай са сеги на тия дето питат за евтино, ма ти си толко нагъл и мазен, че ич ти не пука дето си поср@н даже са гордееш с тва.
Последно промяна от razputin на Сря Окт 01, 2025 11:21 am, променено общо 3 пъти.
-
Радвам се че с всеки твой такъв коментар все повече хора разбират какъв завършен дърт идиот си.
Разбрах го отдавна но сега и други го знаят.

-
- Обратна връзка:
Ай сифон бе хюмненце, сички разбраха колко си нагъл точно кат са подрискаш да си вириш носа, па си и мазен да си извръташ гъза н@ср@н как ти дойде та белки та оправи некой. Беги бръже там да обсъждаш лелите от адамиева на лични с приятеле и да са лигавиш по тех, че сам заеш дето даже и тикиви кат таа свлеч нема а та земат толко си смачкан.
-
Путко искаш ли да ти организирам една среща да ми го кажеш всичко това в лицето,а? Веднъж вече се направи на луд и избяга от среща по мъжки щото си женчо. Много ти знае устата и ми е любопитно дали ще си пак така отворен когато сме само двамата.,а? Какво ще кажеш.?
-
- Обратна връзка:
Аве ДЖпръци ставате много досадни да са повтарате ве дееба. Кат ви лъснат гъзовете с твойте приятеле и почвате да са бабитите и да са мутреете.
Аре да видиме къде ше ми определиш па ти точна среща - например кво ше кажеш да са дигна от Койнаре, та да намера ЖПръци некъде на Колхозния във Варна, дето е деноношно, щото той му собственик или меринжей, там има мнлого манафе и сичките го знаат.
Таа опция устройва ли та ?
Язе да не съм алтав да обикалям с трактора а ви издирвам, че да аба нафта за вазе нахалос, дет мога да я спеста, па да си еба космати циганки без обяви по цел ден.
Тикиви пишманбабаити кат вазе се некой ше ги сдере на маче у дерек, па нема и да разберете откъде ви е дошло та да не циврите после по околийските.
Аре да видиме къде ше ми определиш па ти точна среща - например кво ше кажеш да са дигна от Койнаре, та да намера ЖПръци некъде на Колхозния във Варна, дето е деноношно, щото той му собственик или меринжей, там има мнлого манафе и сичките го знаат.
Таа опция устройва ли та ?
Язе да не съм алтав да обикалям с трактора а ви издирвам, че да аба нафта за вазе нахалос, дет мога да я спеста, па да си еба космати циганки без обяви по цел ден.
Тикиви пишманбабаити кат вазе се некой ше ги сдере на маче у дерек, па нема и да разберете откъде ви е дошло та да не циврите после по околийските.
-
Путка ли си или дърт педерунгел не знам точно но със сигурност си мижитурка
Какво значение има разстоянието или кой къде живее,а? Нали си ербап.. нали си отворен и много ти знае устата,а? Ми айде да се видим някъде да ми ги издекламираш всичките тези простотии които драскаш на лично,а? Бъди мъж бе палячо неграмотен.! Не си попаднал на човек просто на който не му е паднало пердето от простотиите ти. Не искаш ли малко да си смениш или обновиш фейса при зъболекаря ти,а? Промените са хубаво нещо не мислиш ли.? Дори на някой им набиват и акъл щото са забравили какво е да си мъж. Та не го увъртай ами кажи къде и кога да се видим по мъжки бе пеперудке

-
- Обратна връзка:
Нда, се едно и също, никква фантазеа - яла бе педераз яла бе мишка, ти знаеш ли кой съм язе бе, наш къв съм бабаитин, яла ща прибия, дръжте ма за ръкавете, дръжтема че ша го очиста тоа, ша оди на зъболекар, ша оди на пластичен, па фръчат плюники, па фръчи пеня. И после ДЖпръъъц - яла търси ма некъде там дек съм са заврел у кучи гъз, ако ме не намериш почвай сам.
Ми а яла па ти в Койнаре у стопанския коги сакаш, там съм денонощно, да та направат булка връз трактора, па и квот требва там щи са набие, се па ша са намери по нещо за набиванье. Па има значение кой къде живее -
Кoйнараките цигани дет ша додат за публика млого обичат мйекащи хюмненцъ с посрани дупенцъ.
Ми а яла па ти в Койнаре у стопанския коги сакаш, там съм денонощно, да та направат булка връз трактора, па и квот требва там щи са набие, се па ша са намери по нещо за набиванье. Па има значение кой къде живее -
Кoйнараките цигани дет ша додат за публика млого обичат мйекащи хюмненцъ с посрани дупенцъ.
-
Хм....че си идиот го знаем всички. Че усукваш и мънкаш като ти стане дебело пак го разбрахме.Че си ПУТКА СТРАХЛИВА също го разбрахме. Аз съм сериозен колкото и да се правиш на палячо ти предлагам да ми ги кажеш всички тези думички на ушенце да те видя как ще ми ги кажеш. Он,лайн тигърче мамино то
Казах ти не си попаднал на човек с перде щото навия ли си нещо на пръста щеш не щеш ще те чукам . Не се прави на ударен с мокър парцал.

-
- Благодарил: 12 пъти
- Благодарен: 16 пъти
Колега не се занимавай наистина с отрепки. Безмислено е. Убий тъпака и простака с мълчание. Не ми се занимава. Имам познати и приятели къде ли не. МВР, ДАНС, ГДБОП. Ама защо да си хабя патроните заради някакви мижитурки. При среща с мен тези двамата путьовци със сигурност ще имат нужда от лицево- челюстна хирургия. Може би и от травматология. Но по този начин им падаме до нивото. А то по рождение им е заложено да е под нулата. Така че остави ги педалчетата. Чукай си готините пичета без обяви. Остави за тях мизерните циганки, и магистралните. Даже този путьо музувирския си го представям със шкембака и малката миризлива пишка как спира при магистралката да го обслужи. Идвал той на Витошка в клубове да чука каки преди 20-30 години. Смешник. Фантазьор.
-
- Обратна връзка:
Некои и съкращения ги нема у списъка "наеш кой съм я", ша земе да са обидат ората, че ги не изброяваш- тури там МОСВ, МОН, ГДПБЗН, БЧК, БТС, БДЖ, НЕК, ДКЕВР, КОМДОС и други, да не забравяме ДАИ и накрая ДПБ
ЖПръци със сигурнос е млого впечатлен, еш па къ си гукате, та да са успокоявате.
Тоа веднага щи пристане с толко дебели връзки, еле ако му подфрълиш некоа гарсонера в младос - сигур вече фръчи къде Чепинци да та дири там из складовете.
ЖПръци със сигурнос е млого впечатлен, еш па къ си гукате, та да са успокоявате.
Тоа веднага щи пристане с толко дебели връзки, еле ако му подфрълиш некоа гарсонера в младос - сигур вече фръчи къде Чепинци да та дири там из складовете.