Отзиви?
https://adamieva.info/obiava-4844939/ch ... e-shtastli
0899 094 901
Масаж
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 98 пъти
- Благодарен: 115 пъти
Re: Масаж
Айде, бе. Ще й дам на тази 90 лв. за 30 мин. масаж, като същата е напълно облечена. По-добре да отида в Пеперуденото студио и там да ме източат. Там поне ги барам по дупетата.
Тази нещо много си е повярвала и иска още 30 лв , за да ми бръкне в гъза. Ще отида с насран гъз, ще бръкне и ще остане кафяво под ноктите й.
Тази нещо много си е повярвала и иска още 30 лв , за да ми бръкне в гъза. Ще отида с насран гъз, ще бръкне и ще остане кафяво под ноктите й.
Хахаххааха. Бате Бончо пак избухнаБатеБончо написа: ↑Нед Мар 16, 2025 5:37 pm Айде, бе. Ще й дам на тази 90 лв. за 30 мин. масаж, като същата е напълно облечена. По-добре да отида в Пеперуденото студио и там да ме източат. Там поне ги барам по дупетата.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Издави, изби и изкла всичката риба до последното най-малко рибеБатеБончо написа: ↑Нед Мар 16, 2025 5:37 pm Айде, бе. Ще й дам на тази 90 лв. за 30 мин. масаж, като същата е напълно облечена. По-добре да отида в Пеперуденото студио и там да ме източат. Там поне ги барам по дупетата.

Иначе - напълно те подкрепям ... еротичен масаж, пък била напълно облечена, кое му е еротичното?
Тази е в Стара Загора,работи в чужбина и като се върне в БГ пуща обяви във всички градове в Южната част на България за да може като минават да я търсят.Старо куче,бачка над 10 години,не струва тези пари!Jo99 написа: ↑Нед Мар 16, 2025 11:59 am Отзиви?
https://adamieva.info/obiava-4844939/ch ... e-shtastli
0899 094 901