Някой да ги е посещавал ?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Предатор
Благодарил: 16 пъти
Благодарен: 14 пъти

Re: Някой да ги е посещавал ?

Мнение от Предатор »

Мънгале не виждаш ли...
Tralala
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 16 пъти

Мнение от Tralala »

Третата е направо брутална! Кърти миФки! :))))
Nikolaj
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 83 пъти

Мнение от Nikolaj »

Tralala написа: Съб Яну 14, 2023 6:16 pm Третата е направо брутална! Кърти миФки! :))))
Сигурно се шегуваш предполагам. https://www.alo.bg/7994473 тази от 3-те прасенца е най-слаба което е може би единствения и +. Циганка с сводник циганин която цака и с време и предлага кофти услуга. Цитирам по памет каквото знам за нея.
Tralala

Мнение от Tralala »

Nikolaj написа: Нед Яну 15, 2023 7:44 pm
Tralala написа: Съб Яну 14, 2023 6:16 pm Третата е направо брутална! Кърти миФки! :))))
Сигурно се шегуваш предполагам. https://www.alo.bg/7994473 тази от 3-те прасенца е най-слаба което е може би единствения и +. Циганка с сводник циганин която цака и с време и предлага кофти услуга. Цитирам по памет каквото знам за нея.
Разбира се. В тялото е не лош милф, но в главата не прилича на човек. Не знам дали ще мога да го дигна пред такава муцуна. Втората най има търговска скорост, но не съм бил и не знам колко са ѝ реални снимките. Па и нещо мангусти не ме привличат.
veteran
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 10 пъти

Мнение от veteran »

Първата само й виж снимките - на стената от вижда сянката й какъв тумбак е отпрала, а с фотошопа са й свили корема, ама не са се сетили пимповете да изчистят и сянка, супер смешно се е получило. Представям си я наживо как изглежда, сигурен съм че сега ще свалят снимката
Tralala

Мнение от Tralala »

veteran написа: Пон Яну 16, 2023 10:53 am Първата само й виж снимките - на стената от вижда сянката й какъв тумбак е отпрала, а с фотошопа са й свили корема, ама не са се сетили пимповете да изчистят и сянка, супер смешно се е получило. Представям си я наживо как изглежда, сигурен съм че сега ще свалят снимката
Това ми хареса! :) Сериозен играч си!
Hoah80
Благодарил: 5 пъти

Мнение от Hoah80 »

Tralala написа: Пон Яну 16, 2023 3:55 pm
veteran написа: Пон Яну 16, 2023 10:53 am Първата само й виж снимките - на стената от вижда сянката й какъв тумбак е отпрала, а с фотошопа са й свили корема, ама не са се сетили пимповете да изчистят и сянка, супер смешно се е получило. Представям си я наживо как изглежда, сигурен съм че сега ще свалят снимката
Това ми хареса! :) Сериозен играч си!
Този глиган, колкото и фотошоп да играе! Циганското гето няма как да го скрие!
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

Сянката на стената е от гърдите и, а не от корема и - осветлението е високо а не хоризонтално.
Че е дебела - дебела е, ама че и ти не знаеш какви ги приказваш и това е вярно.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
veteran
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 10 пъти

Мнение от veteran »

deep написа: Чет Яну 19, 2023 11:28 pm
Сянката на стената е от гърдите и, а не от корема и - осветлението е високо а не хоризонтално.
Ей травеститчето дето се мисли за голем майстор с фотошопа, не си ми на ниво да ти обяснявам тънкостите, а какъв смешен пъп си й нарисувал на една от снимките, абе целият отбор сте за цирка... Ако искаш мога да пусна една обява с всичките ти фотошопове да се посмеят първокурсниците от графичен дизайн... и не ми обяснявай какво да приказвам, че да не хванеш еднопосочен билет за делиормана...
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

veteran написа: Пет Яну 20, 2023 1:28 am
deep написа: Чет Яну 19, 2023 11:28 pm
Ей травеститчето дето се мисли за голем майстор с фотошопа, не си ми на ниво да ти обяснявам тънкостите, а какъв смешен пъп си й нарисувал на една от снимките, абе целият отбор сте за цирка... Ако искаш мога да пусна една обява с всичките ти фотошопове да се посмеят първокурсниците от графичен дизайн... и не ми обяснявай какво да приказвам, че да не хванеш еднопосочен билет за делиормана...
Аахаахаааааа хахаххахаааааааа.
Точно това имах предвид, много съм добър в профилирането, сори че истината те прави толкова докачлив. Не знае човекът къде се намира и какви ги говори, но пък самочувствие възбог.

Изображение
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
Bachokoljo77
Благодарил: 1 път

Мнение от Bachokoljo77 »

Първата работи с травестит в Студентски град до те маркет .И двамата са мизерници предлагат двойка .Правят се на мили докато вземат парата после претупват
Anionimen
Благодарил: 40 пъти
Благодарен: 17 пъти

Мнение от Anionimen »

Изображение

Разбирам, че всички се борим за парче хляб и рекламата е неизменна част от работата ни, но...не Ви ли се струва, че прекаляват с извращенията?!
Ето, пример за това е фото изображението, което предлагам на Вашето внимание. Какво според Вас се опитва да ни каже момичето...? Загадка, а?!
Има и нещо друго, в подобна поза, представяте ли си да се "изреже" мощно и шумно, нещо от рода на Йордан-дан-дан-дан... Ще поцепи и гащи и гъз с такова пърдене...! :D
https://adamieva.info/obiava-4755545/-
Публикувай отговор