Усещам опити за мисъл между алкохолните изпарения и остатъците от "Хана"

Разкрит беше ти, бедният украински сводник, опитващ се да пробута поредната евтина "украинска екзотика"с бонус букет от венерически болести

Ако постове от типа:
"искам путката", "уау никой няма информация или просто я пази в тайна. братя...", "никой не говори." "някой пази тайните"
са ти представата за реклама или дори за елементарна комуникация... е всичко е ясно и не само за мен а за всяко живо същество в което има някакъв интелект

Но щом повдигаш темата, ще го кажа директно въпреки, че и други са го казвали - хората не влизат тук, защото не искат да си имат работа с луди, гнусни, нагли и вечно пияни полуграмотни украински своднически паразити в твое лице.
Повечето дори не го казват, защото ги е гнус от контакт с подобна слуз.
Мен лично обаче ме забавлява.
Забавно ми е да гледам грухтящи, неадекватни, пияни и безмозъчни индивиди и жалките им опити за комуникация.
Ще ти дам приятелски съвет - не говори с никого, не пиши нищо никъде така няма да издаваш че е възможно IQ да бъде негативно число

ПС: Можеш да си мислиш каквото поискаш каквото и да блуждае в алкохолната пара между ушите ти няма да промени факта, че тук си само за посмешище и подигравка