https://www.alo.bg/10372737
Пичове отдавна ми е мерак да съм с черна и най-накрая го направих. Дълго се чудех понеже не намерих никакво мнение за нея ама реших да стрелям. Не съжалявам, прекарах си супер.
Мацката е висока сигурно към 1.80 с хубаво тяло. Услугата е GFE и си доплатих за анален. Държи се много мило и те предразполага, почнахме с целувки, пипане, мачкане всичко както си му е реда. Понеже наистина от години искам с черна реших че всичко ще правя, свърших я с език и пръсти. Това направо я побърка и след това беше пожар, аз такова желание от платено момиче не бях виждал, обича го повече от хляба, а с тези плътни устни като го засмуче е страхотно. Като стигнахме до секса и двата пъти, втория беше анален я блъсках зверски и изобщо не е мрънкала, даже мисля че така ѝ харесва повече.
Иначе казано сбъднах си една мечта и услугата беше топ. Едва ли ще отида пак защото 500 лв за среща са ми много.
Черна 0882685238
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-