Някой пробвал ли я тази май е нова 0882587705

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
krasii_21
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 6 пъти

Някой пробвал ли я тази май е нова 0882587705

Мнение от krasii_21 »

https://www.alo.bg/priyatna-iznenada-99 ... secomments някой тествалия тази и нова ли е
monti_85
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 2 пъти

Re: Някой пробвал ли я тази май е нова

Мнение от monti_85 »

krasii_21 написа: Вто Дек 24, 2024 5:34 pm https://www.alo.bg/priyatna-iznenada-99 ... secomments някой тествалия тази и нова ли е
Аз бях преди 2 седмица при нея. Младо момиче с много татуси. Тялото е това което се вижда от снимките. Френската ми хареса (иска 50лв за без), обещах и другия път да е без. В процеса също ми допадна. Не ми е отказвала пози, държи на дълъг маратон. Клатих си я доста като за 1-ви тек около 20-25мин, започнахме 2-ри, но неможах да свърша. Казах и "няма да те мъча повече" на което ми отговори "но имаме още 10мин". Според мен си е попадение. Особенно за тия кинти. Ако ти се клати младо бяло момиче, може да я пробваш.
Davidthor

Re: Някой пробвал ли я тази май е нова

Мнение от Davidthor »

monti_85 написа: Чет Дек 26, 2024 7:50 pm
krasii_21 написа: Вто Дек 24, 2024 5:34 pm https://www.alo.bg/priyatna-iznenada-99 ... secomments някой тествалия тази и нова ли е
Аз бях преди 2 седмица при нея. Младо момиче с много татуси. Тялото е това което се вижда от снимките. Френската ми хареса (иска 50лв за без), обещах и другия път да е без. В процеса също ми допадна. Не ми е отказвала пози, държи на дълъг маратон. Клатих си я доста като за 1-ви тек около 20-25мин, започнахме 2-ри, но неможах да свърша. Казах и "няма да те мъча повече" на което ми отговори "но имаме още 10мин". Според мен си е попадение. Особенно за тия кинти. Ако ти се клати младо бяло момиче, може да я пробваш.
С кондом ли се клати? И доплаща ли се? Иначе изглежда 10/10.
Cyborg
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 21 пъти

Re: Някой пробвал ли я тази май е нова 0882587705

Мнение от Cyborg »

с тези въпроси..., все едно сте пубери. колегата говори за френската: че ако иска без, трябва +50 и той и отговорил, че следващия път ще си доплати за свирка на голо.
Louibon

Мнение от Louibon »

С кондом ли се клати? И доплаща ли се? Иначе изглежда 10/10.
Не. Не се чука без кондом. Само свирката може да е без.
sfpolice
Благодарил: 35 пъти
Благодарен: 41 пъти

Мнение от sfpolice »

Обаждаш се на телефона 100% не разтоваряш с момичето а с някаква която е като оператор в кал център и определя мястото и часа на срещата въпреки че са сложили локация в обявата, и да ви кажа 99% съм сигурен че мамам е стара познайница от близкото минало но както и да е за мен това няма значение
Иначе какво да ви кажа интелигентно момиче на видима възраст около 30годишна висока около 170 см , около 60 килограма с черна чуплива коса, очите са тъмни не мога да се сетя за цвета по точно, кожата е мека и светла със отличително видими множество татуси по нея, тялото и е стройно и стегнато за годините снимки реални и отговарящи на действителната и фигура най-вероятно момичето е от български произход.
Старае се да те предразположи свирката беше Ок секса също ми допадна не отказва пози, лично за мене половинка е достатъчна нещо което не ми допадна е в лицето един лек грим спирала или нещо подобно би и стояло добре.
razputin
Благодарил: 169 пъти
Благодарен: 295 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Aйде и тая отива в tofuck листа
Коса расте, акъл не доада
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

Марчето (който знае - знае) ли е 'диспечерката' или е друга ? Стила прилича, но няма да и звъня, че ще ме познае ако е тя.
Преди години толкова ме разочарова тая маман със стоката си няколко пъти поред, че се зарекох никога повече при нея, но ако се е оправила може и да размисля.
А по други времена каква сила беше тая в бранша не е истина. Бюджетни, но супер попадения, много малко подобни имаше в София.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
spartan
Благодарил: 56 пъти
Благодарен: 28 пъти

Мнение от spartan »

Не е Марчето.
sfpolice
Благодарил: 35 пъти
Благодарен: 41 пъти

Мнение от sfpolice »

Марчето Герчето Аз да ви кажа за мен няма никакво значение коя и е шефката, всичко си е до момичето и Клиентите все пак никой не е застрахован на какво дърво ще попадне дори и 10 пъти да е ходил при едно и също момиче ако е изпила оцета за закуска
natoporchen
Благодарил: 200 пъти
Благодарен: 13 пъти

Мнение от natoporchen »

Подозрително евтина за млада слаба българка, да не е на вена..
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

sfpolice написа: Пет Яну 10, 2025 12:08 pm Марчето Герчето Аз да ви кажа за мен няма никакво значение коя и е шефката, всичко си е до момичето и Клиентите все пак никой не е застрахован на какво дърво ще попадне дори и 10 пъти да е ходил при едно и също момиче ако е изпила оцета за закуска
Ок.
Аз пък казвам че ако момичето не се супервизира по добър начин шансът да се изкелефенчи е прекалено голям, почти 100%.
Има и такива, които сами са си достатъчно добри коректори, но те са твърде малко и обикновено обявите им изглеждат различно.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
MrUnknown
Благодарил: 1 път
Благодарен: 6 пъти

Мнение от MrUnknown »

https://www.alo.bg/dnes-do-23-chasa-per ... =sofia+sex
https://adamieva.info/obiava-4832358/pe ... yubovnitsa
Тази не знам какво я хвалите толкова посетих я супер служебно отношение в лице е страшно грозна със следи от акне и патешки джуки сега е сложила нови снимки пипнати са доста по отпусната е по телефона казах че искам за 1 час когато отидох ми каза не може само 30 мин за свирка без иска по 50 лева останах само защото е българка и не ми се разкарваше да ходя при друга когато почна 2 минути свирка и сложи презарватива на мек хуй почнах да я чукам не спря да си цъка на телефона на 20-тата мин каза времето ти свърши и ме изгони дори не успях да свърша щета 120 кинта НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ
nasi6900

Мнение от nasi6900 »

даа така е бягайте това е друга с която говорите на 30мин край а си платиш за час
ejobejo
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 12 пъти

Мнение от ejobejo »

deep написа: Чет Яну 09, 2025 6:37 pm Марчето (който знае - знае) ли е 'диспечерката' или е друга ? Стила прилича, но няма да и звъня, че ще ме познае ако е тя.
Преди години толкова ме разочарова тая маман със стоката си няколко пъти поред, че се зарекох никога повече при нея, но ако се е оправила може и да размисля.
А по други времена каква сила беше тая в бранша не е истина. Бюджетни, но супер попадения, много малко подобни имаше в София.
Велика беше, що мацки са минали през нея ... Люлин 9, Три Уши ... повечето не ставаха, но някак си ги караше да работят и да се раздават.
Публикувай отговор