Може ли и на мен да ми го пратиш номера на даная
Таня Перник
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Таня Перник
Dinko-Dinev написа: ↑Пет Яну 10, 2025 8:17 pmnqkoi написа: ↑Пет Яну 10, 2025 5:12 pm https://www.alo.bg/nejna-i-korektna-424 ... secomments
Тази също е от Перник , работили сама как е в процеса , хигиена?
Интересна изглежда. Но дали въобще е реална?!![]()
Предполагам
Телефончето на Даная може ли, стига да не ви е проблем, на който го има. Изглежда добре и бих опитал да се свържа с нея, стига наистина да не е прекратила да работи с нови хора. Благодаря предварително
Е провери ги, то си пише че е от Перник. Малко ми прилича на кака ни Силвия от редута
Не пише че е от Перник
На снимката е с една блузка и черна коса има и герданче на което е едно сърчице и пише във фейсбук създател на цифрово съдържание
А коя е кака ни Силвия от Редута
И тя ли прави масажи
Да ,тя е
И Силвето да ,една 55/60 годишна,някой път кисела ,друг път не , но отиваж мачка те малко,удря ти една да те изпразни и бегония.
Легендите казват че някой и са я чукали ,но аз няколко пъти и за свирка не успях да я навия
И Силвето да ,една 55/60 годишна,някой път кисела ,друг път не , но отиваж мачка те малко,удря ти една да те изпразни и бегония.
Легендите казват че някой и са я чукали ,но аз няколко пъти и за свирка не успях да я навия
Даная наистина е много привлекателна и много секси
Ако може да и намериме номера
А тази Силвето как да я намеря
https://www.alo.bg/profesionalen-masaj-8842399
Надявам се и аз да ми драсне @Jo99 телефона,защото не мие удобно да и пша във фейса от гледна точка дискретност
Надявам се и аз да ми драсне @Jo99 телефона,защото не мие удобно да и пша във фейса от гледна точка дискретност
-
Dinko-Dinev
- Благодарил: 13 пъти
- Благодарен: 11 пъти
Аз се съмнявам, ти предполагаш, но никой не споделя мнение, че е бил с нея. Накакъв фантом ще се окаже тази перничанка.nqkoi написа: ↑Пет Яну 10, 2025 11:43 pmDinko-Dinev написа: ↑Пет Яну 10, 2025 8:17 pmnqkoi написа: ↑Пет Яну 10, 2025 5:12 pm https://www.alo.bg/nejna-i-korektna-424 ... secomments
Тази също е от Перник , работили сама как е в процеса , хигиена?
Интересна изглежда. Но дали въобще е реална?!![]()
Предполагам
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 87 пъти
- Благодарен: 101 пъти
Да във фейсбука има мн снимки на даная
Много е секси ГИЛФ
Но както казах не знам дали вече още работи
Последно промяна от Jo99 на Съб Яну 11, 2025 9:51 am, променено общо 1 път.
Да и двете са много добри на снимки
Даже Даная е по секси от Таня
Добри ГИЛФ попадения са
-
Hristov_70
- Благодарен: 1 път
Здравейте!
Дали и на мен е възможно да изпратите телефон за връзка с Даная.
Моля, на лично да го изпратите.
Ще съм ви благодарен.
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 87 пъти
- Благодарен: 101 пъти