Петя
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Петя
Петя е млада сладурана правеща много неща , но ти само с питането ще си останеш
Сега е в тайм аут , но това не означава , че пак няма да се завърне както миналата година след известно време отсъствие .
Специално за вкусът ми е леко пухкава , но го компенсира с други неща и то много добре .

Сега е в тайм аут , но това не означава , че пак няма да се завърне както миналата година след известно време отсъствие .
Специално за вкусът ми е леко пухкава , но го компенсира с други неща и то много добре .
Няма само с питанеХълк написа: ↑Чет Фев 13, 2025 3:43 pm Петя е млада сладурана правеща много неща , но ти само с питането ще си останеш![]()
И какви неща ?
Петя е една от останали малко читави, На скоро бях пак при нея и всичко е на ниво единствения минус са малките гърди но са за предпочитане пред гаден силикон. Интересно коя е колежката за тройка, като бях при нея каза че е сама. Сега гледам предлага 4 ръце...
-
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 49 пъти
Има някаква девойка, но, доколкото разбрах, не стои там постоянно, а и май има проблем с вечерите. По-скоро за през деня може да се "хване".emisnem написа: ↑Сря Апр 23, 2025 9:09 am Петя е една от останали малко читави, На скоро бях пак при нея и всичко е на ниво единствения минус са малките гърди но са за предпочитане пред гаден силикон. Интересно коя е колежката за тройка, като бях при нея каза че е сама. Сега гледам предлага 4 ръце...
Ето това й е обявата, поне телефона е същия:
https://www.alo.bg/fiery-brunette-bella-10208746
Да, бях при другата девойка.Pizzetti написа: ↑Сря Апр 23, 2025 5:28 pmИма някаква девойка, но, доколкото разбрах, не стои там постоянно, а и май има проблем с вечерите. По-скоро за през деня може да се "хване".emisnem написа: ↑Сря Апр 23, 2025 9:09 am Петя е една от останали малко читави, На скоро бях пак при нея и всичко е на ниво единствения минус са малките гърди но са за предпочитане пред гаден силикон. Интересно коя е колежката за тройка, като бях при нея каза че е сама. Сега гледам предлага 4 ръце...
Като цяло е добре,
Незнам само дали ходи прекалено много на солариум или е ромка
Fiery brunette Bella
Бил съм и още как Хълкьо , нещастник.
Локацията е квартала зад жп гара Подуяне.
Бежова сграда, входа е с 2 врати.
Една първа метална, след това има втора врата от дограма.
След това има асансьор.
Като се качиш , влизаш в апартамент с бял мраморен теракот и те приема винаги в една спална отляво, отдясно ти е банята както и една друга стая,
а направо ти е хола и.
Пукаш ли се педал че съм бил.
Ами бил съм

И какво разправяш комплексирано спермоядче , видя но фейс обява и си викаш "тая ще е по-комплексирана и от мен щом я е срам от фейса и" и право при цигането

А тя толкова се погнуси от срещата ви , че реши да си архивира обявата

Що не отиде при Петя бе посерко , нали за нея разпитваше ?
Страх те беше , че като те мерне и ще те прогони ли бе лайнояд ?
Е , аз при цигането не съм бил , все пак е далеч под нивото ми да отида на но фейс обява , но нали те знам колко си тъп и комплексиран и си викам що да не ти го подам целия и естествено ти го налапа до макарите

Нали не бях ходил, сега кво се пенишХълк написа: ↑Нед Май 11, 2025 9:03 pm
И какво разправяш комплексирано спермоядче , видя но фейс обява и си викаш "тая ще е по-комплексирана и от мен щом я е срам от фейса и" и право при цигането![]()
А тя толкова се погнуси от срещата ви , че реши да си архивира обявата![]()
![]()
![]()
Що не отиде при Петя бе посерко , нали за нея разпитваше ?
Страх те беше , че като те мерне и ще те прогони ли бе лайнояд ?
Е , аз при цигането не съм бил , все пак е далеч под нивото ми да отида на но фейс обява , но нали те знам колко си тъп и комплексиран и си викам що да не ти го подам целия и естествено ти го налапа до макарите![]()
![]()
![]()

Яд те,ее яд
А къде ще ходя си е моя работа, нещастник

-
- Благодарен: 43 пъти
Бил си тиJo99 написа: ↑Нед Май 11, 2025 4:15 pmДа, бях при другата девойка.Pizzetti написа: ↑Сря Апр 23, 2025 5:28 pmИма някаква девойка, но, доколкото разбрах, не стои там постоянно, а и май има проблем с вечерите. По-скоро за през деня може да се "хване".emisnem написа: ↑Сря Апр 23, 2025 9:09 am Петя е една от останали малко читави, На скоро бях пак при нея и всичко е на ниво единствения минус са малките гърди но са за предпочитане пред гаден силикон. Интересно коя е колежката за тройка, като бях при нея каза че е сама. Сега гледам предлага 4 ръце...
Като цяло е добре,
Fiery brunette Bella

С кой акаунт?
Между бърсането на лиги, и боричкането с доктора който ти облича бялата ризка с връзките

Проблемът при фантазиите е, че образите са размазани.
Не се виждат ясно цветовете как да прецениш солариум ли гледаш, розов слон ли, циганка или просто огледало със сополи?
Нека те попитам, безмозъчний
Знаеш ли, че абсолютно всеки тук вече е наясно, че си олигофрен с енциклопедичен опит, неспасяем случай но упорит в кретенията и последователен като зомби с GPS?

И между другото онази шепа хапчета, дето ти ги дават не са витамини или хранителни добавки

Те са, за да не захапеш някоя масажистка по дупето докато има екстри, ръчка и щастлив завършек под одеалото:)
Личи си , че не си прочел и една книга в жалкия ти животbeserious1 написа: ↑Пон Май 12, 2025 12:10 amБил си тиJo99 написа: ↑Нед Май 11, 2025 4:15 pmДа, бях при другата девойка.Pizzetti написа: ↑Сря Апр 23, 2025 5:28 pm
Има някаква девойка, но, доколкото разбрах, не стои там постоянно, а и май има проблем с вечерите. По-скоро за през деня може да се "хване".
Като цяло е добре,
Fiery brunette Bella
С кой акаунт?
Между бърсането на лиги, и боричкането с доктора който ти облича бялата ризка с връзките
Не се виждат ясно цветовете как да прецениш солариум ли гледаш, розов слон ли, циганка или просто огледало със сополи?
Знаеш ли, че абсолютно всеки тук вече е наясно, че си олигофрен с енциклопедичен опит, неспасяем случай но упорит в кретенията и последователен като зомби с GPS?
И между другото онази шепа хапчета, дето ти ги дават не са витамини или хранителни добавки
Те са, за да не захапеш някоя масажистка по дупето докато има екстри, ръчка и щастлив завършек под одеалото:)

-
- Благодарен: 43 пъти
Пропуснал си да ни уведомиш вчера къде беше на психоеротичен масаж придружен с дупета, екстри, ръчка, лиги и сополи завършващ с истеричен смях от задоволство и леко гъгнещ тон на фона на телевизор със син екран.Jo99 написа: ↑Пон Май 12, 2025 12:30 amЛичи си , че не си прочел и една книга в жалкия ти животbeserious1 написа: ↑Пон Май 12, 2025 12:10 amБил си тиJo99 написа: ↑Нед Май 11, 2025 4:15 pm
Да, бях при другата девойка.
Като цяло е добре,
Fiery brunette Bella
С кой акаунт?
Те са, за да не захапеш някоя масажистка по дупето докато има екстри, ръчка и щастлив завършек под одеалото:)![]()
Инак радвам се че грамотността ти прави впечатление особено за потребител пребиваващ в 5 акаунта и 9 съзнания.
Стил, достоен за клинична литература напомнящ опит изповед към терапевт граничещ с литературна шизофазия.
Номер на обява
Телефон
Събран в точка поглед и лезене типични за пациенти с емоционален рефлекс при дума "екстра"
Диагнозата варира между органично вдъхновена лудост и хронична епизодична форумна мания, с проявления от типа "чета с едната половина на мозъка, а с другата вече си запазвам час“.
Ще очакваме новия ти масажен алманах "Из масажите на България От София до Пловдив през Варна – от Надежда до безнадеждност".
-
- Благодарил: 170 пъти
- Благодарен: 295 пъти
- Обратна връзка:
Кат го гледам тоа дебил е в лека ремисия та сега е сравнително кротък, а ти сериозно са обостряш и добре го конкурираш.
Виж там говори да ти дигнат ампеража и честотата на електрошоковете къмто четри пъти, ако издържат апарата и бушоните, моа па да са наместиш леко та да не ти прескача образа толко бръже поне за извесно време.
Коса расте, акъл не доада
То дебила си ти , явно си забравил разпутьоrazputin написа: ↑Пет Май 16, 2025 12:37 amКат го гледам тоа дебил е в лека ремисия та сега е сравнително кротък, а ти сериозно са обостряш и добре го конкурираш.
Виж там говори да ти дигнат ампеража и честотата на електрошоковете къмто четри пъти, ако издържат апарата и бушоните, моа па да са наместиш леко та да не ти прескача образа толко бръже поне за извесно време.