https://www.alo.bg/9601407 0877584065
Тази жена предлага много сериозен професионален масаж и е коментирана в две теми за лелки, но на мен не ми идва лелка, защото е много слаба и не се държи като лелка. Малко ми напомня като изпълнение на тази от Яворов, която също прави много добър професионален масаж.
Масажът е на цялото тяло буквално. Включва дори пръстите и главата. Една от основните техники е бързо силово търкане. Не бих го нарекъл еротичен масаж, но си имаше и приятно освобождаване към края.
Теренът е много уютен – домашна обстановка с класически мебели, много чист и подреден. Имах възможност за баня както преди, така и след масажа.
Отношението също ми допадна. Посрещна ме мълчалива и сдържана, но се завъртя раговор по време на масажа и след това.
Препоръчвам на всеки, който му трябва сериозен масаж и да му намачкат силово цялото тяло, за цена 70 лв. определено си струва. Не бих препоръчал, ако търсите главно еротика и не бих очаквал нещо повече от ръчната накрая.
Дълбокотъканен масаж Гео Милев
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Дълбокотъканен масаж Гео Милев
Последно промяна от genos на Сря Апр 30, 2025 6:56 pm, променено общо 1 път.
-
- Благодарен: 1 път
Re: Дълбокотъканен масаж Гео Милев
Здравей,
а като си бил за първи път.. как стигна до ръчката? Сама ли предложи или..?
Re: Дълбокотъканен масаж Гео Милев
Непосредствено преди ръчката пита: "Да правя ли освобождаване?" Не съм питал нищо по въпроса.snake_maniak написа: ↑Съб Апр 26, 2025 4:15 pm Здравей,