razputin написа: ↑Съб Май 17, 2025 8:08 am
^Трай бе форумния Мунчо и си пий медицината че ша станеш кат бисериюс нищо да ти не помага.
Разпутьо, скрит в сенките на своята душа, обикаляше безцелно из малките улички на града. Срещата му с друг мъж, който също носеше тежестта на скритата си същност, бе като откритие на нов свят. Тази връзка им даде смелостта да си купят вазелин и да се чукат анално, без да се срамуват от това, което са.
^Нема нужда да разкриваш формулата по която са те правилe анално с радиоактивен вазелин за техническа употреба, че ша земат a са родат още такива кат тебе дебиле, та не моа сколасат дoфторете на диазепам да ви усмирясват и ша гръмне здравната реформа.
emisnem написа: ↑Сря Юни 04, 2025 9:14 am
Спрете се омазали сте темата на момичето. Наистина ме интересува колешката на петя да ли е добра колкото нея.
п.п. Адреса и интериора са много точно описани.
Бил съм и при двете и при Петя и при Белла
Ако те интересува нещо конкретно
пиши на лично.
emisnem написа: ↑Сря Юни 04, 2025 9:14 am
Спрете се омазали сте темата на момичето. Наистина ме интересува колешката на петя да ли е добра колкото нея.
п.п. Адреса и интериора са много точно описани.
Бил съм и при двете и при Петя и при Белла
Ако те интересува нещо конкретно
пиши на лично.
Е , не ходя само аз , но примерно ти при Петя не си стъпвал защото комплексите ти не ти позволяват да отидеш при младо и хубаво момиче !
При но фейс сигане което се срамува дори от фейса си , или при декласирана баба Гуси може и да ходиш , тях аз обаче ги пропускам реЗко и ти ги отстъпвам да се хвалиш
Хълк написа: ↑Сря Юни 04, 2025 6:31 pm
Е , не ходя само аз , но примерно ти при Петя не си стъпвал защото комплексите ти не ти позволяват да отидеш при младо и хубаво момиче !
При но фейс сигане което се срамува дори от фейса си , или при декласирана баба Гуси може и да ходиш , тях аз обаче ги пропускам реЗко и ти ги отстъпвам да се хвалиш