Sophia Barbarosa
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Sophia Barbarosa
Скорошни отзиви има ли някой?
https://www.alo.bg/8550321
Сухата река
Иначе има хубави снимки във фейсбука Барбаросата
Сухата река
Иначе има хубави снимки във фейсбука Барбаросата
-
Re: Sophia Barbarosa
От години бръмчи из София, Банско и Бургас. Има писано в другият форум за нея. Курва прикрита като масажистка, обича парите. С мен беше неадекватна, имам съмнение, че беше надрусана.
Последно промяна от BobiKitaeca на Нед Юни 08, 2025 6:42 pm, променено общо 1 път.
Ходил съм два пъти, и двата пъти ръчка.
Втория път и казах да остане по бикини за още пари отгоре, тв се направи на ударена и само си смъкна дънките до коленете, и малко ме ядоса.
Повече не ходих.
За екстри кои знае колко ще иска отгоре, и пак сигурно ще се прави на ударена.
Втория път и казах да остане по бикини за още пари отгоре, тв се направи на ударена и само си смъкна дънките до коленете, и малко ме ядоса.
Повече не ходих.
Да, много е трудна, и се услушваmseven написа: ↑Нед Юни 08, 2025 6:39 pm Ходил съм два пъти, и двата пъти ръчка.
Повече не ходих.
Гледа да мине метър.
-
- Благодарен: 61 пъти
А ти си избърши пяната от побърканата крива мутра и си направи нов акаунт и смени с друга личност.Jo99 написа: ↑Нед Юни 08, 2025 6:50 pmДа, много е трудна, и се услушваmseven написа: ↑Нед Юни 08, 2025 6:39 pm Ходил съм два пъти, и двата пъти ръчка.
Повече не ходих.
Гледа да мине метър.
Пак ще те попитам - по рождение ли си празноглав изрод или ти гръмнаха бушончетата по-късно?
-
- Благодарил: 188 пъти
- Благодарен: 325 пъти
- Обратна връзка:
Поне го а не втресъл бисириуса още, че там пенята избива из сичките дупки и нема адекватно лечение а понятието личност спира да съществува още у началната фаза на тоа тежък синдром 

Коса расте, акъл не доада
-
Всичко си е точно по темата - хората трябва да знаят за мнения написани от малоумни идиоти да не им обръщат внимание.
Това че ти си "специален" радващ се на психично болен си е изцяло твой проблем.
Не знам кое е по-смешно и тъжно да си психично болен ходещ на 5 масажа дневно генератор на психоеротика или да си фен на подобен.
Ако някои ви пречи си направете двата кретена една телеграм групичка - масжния шаман ще ти поства линкчета пък ти ще им се радваш.
Мога да ви предложа подходящи имена за групичката - "Глупака и тъпака", "Изрода и бавноразвиващия се", Масажи, лиги и сополи"
-
- Обратна връзка:
Кръстете я групата "диспансер изолация на тежък бисориюс и пациенти с начални симптоми" па влезте там и тримата.
Мое па да си помогнете, едвали, ма са зпрете убаво там тримцата и хич да не излазате, че бисириуса са не лекува.
И си мрете там в л@йната на кой му дреме за вазе.
Ако моа па да ви пазат на смени двама в антибактериални костюми и пръскачки с напалм отпреде пред вратата, най ша е добре, та да не изпълзите случайно на бел свет да го изтровите.
Мое па да си помогнете, едвали, ма са зпрете убаво там тримцата и хич да не излазате, че бисириуса са не лекува.
И си мрете там в л@йната на кой му дреме за вазе.
Ако моа па да ви пазат на смени двама в антибактериални костюми и пръскачки с напалм отпреде пред вратата, най ша е добре, та да не изпълзите случайно на бел свет да го изтровите.
Питах я но отказва,
Вероятно си ги избира както правят повечето псевдо
масажистки.
Пък и тя не може да прави абсолютно никакъв масаж.
Масажа и е галене, пародия.
В тяло е грозна ,
няма никакви цици и има само хубав хърбав задник.
-
Пак ли си прекалил с водката бе алкохолик украински?
Няма ли да питаш за Хана бе сводник?
Повертайся в Україну, п'яний сутенерський покидьок, і будь такий люб'язний, збери свою колючу мерзоту

-
Опитвам да си представя как безмозъчен идиот пита с 30 думи в речникаJo99 написа: ↑Вто Юни 10, 2025 3:16 pmПитах я но отказва,
Вероятно си ги избира както правят повечето псевдо
масажистки.
Пък и тя не може да прави абсолютно никакъв масаж.
Масажа и е галене, пародия.
В тяло е грозна ,
няма никакви цици и има само хубав хърбав задник.

Ще се опитам да отгатна:
Алооо.... ъъъъъ екстри.... ъъъъъ ръчка ъъъъъ
Следват хрипове и давене от насъбралите се лиги и пренасяне в света на блаженството на психоеротиката

Ти не можеш да проведеш елементарен разговор дори с психиатъра си който по принцип е учил как се говори с безмозъчни

Не съм украинец, идиот. върнете се към вашия проклет уебсайт kovribeserious1 написа: ↑Вто Юни 10, 2025 10:56 pmПак ли си прекалил с водката бе алкохолик украински?
Повертайся в Україну, п'яний сутенерський покидьок, і будь такий люб'язний, збери свою колючу мерзоту![]()
-
- Обратна връзка:
То таа вирусна шизо епидемиологична инфекциозна бойна смрад бисирюс е създадена баш в биопсихолабораторията на коврите чрез кръстоска на най-вдебилените техни членове измежду сички вонливи дебили там, а те имат много матриал, съживена е чрез мощни електрошокове и е пусната тука да са гърчи и да влачи гнъсна заразна смрадлива слуз навреде.
Тва бисириуса е такава заразна болес, такъв паразит, че природата необятна нема капацитет а го създаде самостоятелно, а и нормалните учени никога не биха дръзнале да са гаврат така с нея как са го направиле тиа от коврите създавайки бисириюса.
Тва бисириуса е такава заразна болес, такъв паразит, че природата необятна нема капацитет а го създаде самостоятелно, а и нормалните учени никога не биха дръзнале да са гаврат така с нея как са го направиле тиа от коврите създавайки бисириюса.
Последно промяна от razputin на Сря Юни 11, 2025 7:13 pm, променено общо 3 пъти.
Тея няма тема, която да не са усрали!!! Оставете го, всеки малко запознат знае, да не му се връзва. Но и вашето е прекалено, всяко тема усирате!
-
viewtopic.php?f=21&t=1385Rooder написа: ↑Сря Юни 11, 2025 2:16 pmНе съм украинец, идиот. върнете се към вашия проклет уебсайт kovribeserious1 написа: ↑Вто Юни 10, 2025 10:56 pmПак ли си прекалил с водката бе алкохолик украински?
Повертайся в Україну, п'яний сутенерський покидьок, і будь такий люб'язний, збери свою колючу мерзоту![]()
Не се обяснявай пияна украинска измет!
Събирай парцалите на спинозния парцал и марш обратно в гетата в Украйна сводник мазен.
В Украйна ако е норамлно малоумен пиян сводник да си рекламира стокаат във форумите то тук идеята на тези форуми е малко по-различна!
Събирай си миризливите курви и марш обратно от където си дошъл!
Алкохолизирана долна измет...
Ти може да имаш алкохолни изпарения в сводническата кратуна но е повече от очевидно че ти сводник Украински и Trabskar сте един и същи човек с два акаунта опитващи се да рекламират някакъв спинозен миризлив Украински боклук.
Хващай ходещия букет от венерически болести за мазната коса и си прибери пияния Украински своднически задник в гетото от което си дошъл.
С малко късмет руснаците ще се погрижат и за двама ви измет мръсна...
-
Принципно си прав, но на практика това не е така.
Аз го знам чудесно че е луд, ти го знаеш много хора го знаят и за тях това не е никакъв проблем.
Лошото е че има хора които не следят тези форуми, влизат рядко и не са наясно с какво си имат работа.
Гледаш някакъв ти отговаря как можеш да предположиш че въпросния е с психични проблеми?
Всичко е просто - с наличието на хора като Jo99, razputin има още няколко по-леки случая един от който може и да го хвана някакъв срам и си изтри акаунта (и разбира се моя милост) нормални дискусии не може да съществуват.
Спокойно можеш да си ебеш педалската майка , бисериюс в устатиюс!beserious1 написа: ↑Сря Юни 11, 2025 6:08 pmПринципно си прав, но на практика това не е така.
Аз го знам чудесно че е луд, ти го знаеш много хора го знаят и за тях това не е никакъв проблем.
Лошото е че има хора които не следят тези форуми, влизат рядко и не са наясно с какво си имат работа.
Гледаш някакъв ти отговаря как можеш да предположиш че въпросния е с психични проблеми?
Всичко е просто - с наличието на хора като Jo99, razputin има още няколко по-леки случая един от който може и да го хвана някакъв срам и си изтри акаунта (и разбира се моя милост) нормални дискусии не може да съществуват.