Дайте някоя 50+ в Пловдив

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
deep
Благодарил: 110 пъти
Благодарен: 78 пъти

Re: Дайте някоя 50+ в Пловдив

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Чет Окт 16, 2025 5:58 am
deep написа: Чет Окт 16, 2025 12:21 am
Nikolaj написа: Чет Окт 16, 2025 12:00 am

Мда, толкова
Ако говорим за смисъл в написаното ясно е кой е ненормалния.. :D Виж за счупването..ми айде бе ГАЛФОН. Откога чакам да ме счупиш,а? Дай да видим кой кого ще счупи и къде ще го навре,а? Умствено изостанали ли си че повтаряш пелтечейки едни и същи думи.? Айде счупи ме бе запъртък :!: :D
Хахах, през интернета ли ми се дуеш на бой бе,, глупчо? Явно си имате една и съща болест с оня тюфлек.
Къде си в живия живот? В една анална дупка. Бас държа че живееш на вашите в жилището още.

Ходи и чети малко книжки сега.
И си рекламирай травеститите и чернилките на някакъв частен канал, а не да ползваш трафика и ранкинга на публичен форум чиято идея е да се поства информация открито.
Паразити като оня спонсора дето бъмпваше темата за непрофесионалистки ежедневно та да изкара неко лев или некоя ракия са ненужни и противопоказни за този тип форуми.
Ходи и чети книжки сега, че си тъп на гъдулка.
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
Nikolaj
Благодарил: 96 пъти
Благодарен: 115 пъти

Мнение от Nikolaj »

deep написа: Чет Окт 16, 2025 8:13 am
Nikolaj написа: Чет Окт 16, 2025 5:58 am
deep написа: Чет Окт 16, 2025 12:21 am

Мда, толкова
Ако говорим за смисъл в написаното ясно е кой е ненормалния.. :D Виж за счупването..ми айде бе ГАЛФОН. Откога чакам да ме счупиш,а? Дай да видим кой кого ще счупи и къде ще го навре,а? Умствено изостанали ли си че повтаряш пелтечейки едни и същи думи.? Айде счупи ме бе запъртък :!: :D
Хахах, през интернета ли ми се дуеш на бой бе,, глупчо?
Бе кой е глупак ще разберем лесно. Не аз а ти пишеш за "счупване" нали така.? Та айде да ми кажеш къде и как ще ме счупиш,а? Он,лайн дъртото ми тигърче то. :D Само да не ти се разтреперят пак ръчичките ! Не сменяй темата с хора които не са сред живите. Казвай къде и кога ще ме счупиш дъртак.? 8-). Аз лично обещавам да ти "предам" поздрави от човека когото обиждаш. Да се научиш малко да носиш отговорност за думите си които пишеш тук.
deep
Благодарил: 110 пъти
Благодарен: 78 пъти

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Чет Окт 16, 2025 9:12 am

Цъкни тук, Тъпчо:
https://ebalnik.net/viewtopic.php?p=21756#p21756
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
Nikolaj

Мнение от Nikolaj »

deep написа: Чет Окт 16, 2025 5:39 pm
Nikolaj написа: Чет Окт 16, 2025 9:12 am

Цъкни тук, Тъпчо:
https://ebalnik.net/viewtopic.php?p=21756#p21756
Как ти е заглавието на теб спортиста бе СКЛЕРОЗА. ,,? 8-) Ходещия с бастуна ли.? Питам да знам кой размер патерици да ти взема.?
razputin
Благодарил: 253 пъти
Благодарен: 427 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

ЖПръци, скъпа, я глей та мини изпърво къде Койнаре в стопанския за усмотрение , ако ти е на път естествено, па там ше ти уточниме размерите та да са не притесняваш как ше се явиш после пред гражданете на преглед с недоразпънат смръдлив гъз, тя да станеш за срамотиите и пак н@ср@н за пореден път.
Коса расте, акъл не доада
Nikolaj

Мнение от Nikolaj »

РазПУТКО миризлива, трак си в дупката и ти че много станахте плъховете миризливи да ми цвърчите .Подадеш си нослето навън изцвъкаш едно Лайно,и бързо обратно в дупката че страха е голям нали.?
Jo99
Благодарил: 79 пъти
Благодарен: 96 пъти

Мнение от Jo99 »

Nikolaj написа: Пет Окт 17, 2025 6:46 pm РазПУТКО миризлива, трак си в дупката и ти че много станахте плъховете миризливи да ми цвърчите .Подадеш си нослето навън изцвъкаш едно Лайно,и бързо обратно в дупката че страха е голям нали.?
Абе пед@л , скрий се , всички те разбраха колко си смотан чикиджия
Nikolaj

Мнение от Nikolaj »

Абе ей лилипут, ще ти наврЪ тъпата тиква в някоя дупка педалче малко. Посерко и плямпаджия
Публикувай отговор