Баш наместо
Мнения за тези?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Мнения за тези?
Много лош тоя josefaDarkDestroyer написа: ↑Чет Ное 13, 2025 12:59 amНе знам. Не съм психиатър. Няколко пъти съм го банвал Jo99, но той постоянно си прави нови акаунти и се отказах да се занимавам с него.
-
razputin
- Благодарил: 267 пъти
- Благодарен: 448 пъти
- Обратна връзка:
Таа joзефа със наглата си олигофрения тека страшно че я чпокат некъде та нема да моа а си сбере гъзерете наср@ни, че не сички са толкова гнусливи и милозливи.
Коса расте, акъл не доада
Това е напълно естествено .
Съдейки по постоянните му инфантилни ищаси някой да му обърне внимание , съпроводени от детинската му "агресивна защита" в която постоянно е , то е повече от явно , че в реалният живот той социален живот няма !
Няма приятели , близки , за жена и дете да не говорим , но за сметка на това още живее на къс повод под полата на мама на което се дължи геронтофилията му съчетана с едиповия му комплекс .
Изградил е свой виртуален живот базиращ се на педантично събирани касчета чужд опит и така превъзмогва синдрома на късото си чури .
Отнемеш ли му форума и фейса все едно му отнемаш живота , та съвсем естествено да се държи със зъби и нокти за тях и да си прави регистрация , след регистрация .
-
razputin
- Благодарил: 267 пъти
- Благодарен: 448 пъти
- Обратна връзка:
То па представи си тва и поколение да има, епа не моа природата да а толкова жестока
Коса расте, акъл не доада