Relax ChillOut

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
maymunyaka
Благодарил: 1 път
Благодарен: 4 пъти

Re: Relax ChillOut

Мнение от maymunyaka »

Можеха да проявят повече креативност — това изглежда като твърде елементарен похват за конструиране на внушение, че става дума за конкретен човек 😂😂
Peepiti
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 48 пъти

Мнение от Peepiti »

Тъй де шеф Н в чилаут, а кой ебе шефа?
razputin
Благодарил: 342 пъти
Благодарен: 553 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

papetbet@307 написа: Съб Апр 25, 2026 9:30 pm
Какво да разбираме под ,,Сигане”, това че Вие господине не можете да завъртите туловищният си задник на кушетката или момичето ви е отказала еротика , тъй като не предлага , а Вие сте и се молил без кондом , макар да сте пълен с венерически болести .А какво се очаква да е поведението на това момиче , посреща ви , настанява ви , опитва се да Ви предразположи , тъй като се криете от бременната си жена и с малко дете , за да минете на тънко .(меко казано) стотинкар
Ей муло, я земи да ни открехнеш нещо полезно белки кат си тука, или коя у вашия смръдлив бардак са плющи качествено и за колко евракис, иначе за кво въобще заприсъства, eхай дита.
И ич не чупи стойки кво са разбира под сигане, те мама пе пута сандвичос, да та не забремениме и тебе накрая та да родиш некоа малко по-мъдра мисъл от чойрабе, не да са изфръгаш на мангал на кило бакър, че да са не прежала а ти го не нагнясам сиреняасал в туловишния посран венерически задник бръже - бръже без масажна маса, че кат ти го разцепа, ща вида кво ше предлагаш после.
Ашундян, чоранте мосте ?
Последно промяна от razputin на Вто Апр 28, 2026 12:46 am, променено общо 17 пъти.
Койнаре rulez :!:
radko84
Благодарен: 1 път

Мнение от radko84 »

Stani65 написа: Нед Апр 26, 2026 6:36 pm Ходя в този бардак от дълги години, както за екстри така и за масаж.
Преди няколко дни ходих при това момиче
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-10809849
Уникален масаж, знаеш ли как да подходиш с нея се отпуска говори много и останах много доволен може би единствената, която наистина прави масаж.
И аз ходих при нея доста добър масаж, но не ми намекна за нищо и аз не попитах и така и не разбрах дали наистина прави нещо
razputin
Благодарил: 342 пъти
Благодарен: 553 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

radko84 написа: Пон Апр 27, 2026 6:59 pm
Stani65 написа: Нед Апр 26, 2026 6:36 pm Ходя в този бардак от дълги години, както за екстри така и за масаж.
Преди няколко дни ходих при това момиче
https://www.alo.bg/relaksirasht-masaj-10809849
Уникален масаж, знаеш ли как да подходиш с нея се отпуска говори много и останах много доволен може би единствената, която наистина прави масаж.
И аз ходих при нея доста добър масаж, но не ми намекна за нищо и аз не попитах и така и не разбрах дали наистина прави нещо
Ти ако чекаш да ти го натврЪдне шси останеш с еди гол у ръката - нож. Кинтакис играе там - почваш да наддаваш доде ти пристане да се надене и после се чуди въобще що си се абил да й набиеш полвин заплата за нема нищо, ма то с курволяка се винаги било те така.
Койнаре rulez :!:
ivanavi
Благодарил: 86 пъти
Благодарен: 40 пъти

Мнение от ivanavi »

С питание и пароляк в която и сфера да е , млооого далеко се стига.....както се казва "Парица е царица".
Та в тоя ред на мисли, не се сещам за путка дет да не се ебе, а за да откаже значи сумата е била недостатъчна за нейните възприятия/критерии.
Сещам се преди доооста години за един френд и изгряваща пицорана, която правеше свирка и секс само с кондом, за анален и дума не можеше да става (аз съм я докачал на тарифа 40лв в онзи период), та тоя бако се беше "превъзбудил" при срещата им и я "навил" за 250лв (или 300лв, не помня точно) у сите отверстия мандръсание и то на голо и накрая свършване у гъзо. После тя го търсеше кога ще е свободен пак да се видят.......
Та с питание и длибок джеб доста крака се разтварят, лошото е, че не винаги си е заслужавало (ма тва го разбираш в последствие).
Публикувай отговор